Сума сумарум на кажаното на Себастијан оваа вечер, оние кои ќе одлучат да гласаат за него стварно треба да се преиспитаат. Ако ги има воопшто такви, а мислам дека ќе има. Патем никој не ја прифати понудата на Миа да отиде на психолог .
Прашање за милион - Кој му понудил 3000е на Невен во замена за негов глас? И се се сведува на интерес и пари, ми се скрши филмот иако потајно знаев дека сигурно постои некој договор и поделба на пари. И сега се прашвам на кој уште друг му е понудено пари и дали победникот ќе е навистина заслужен. Пред некоја година имаше скандал баш на финалето во живо кога се откри дека победникот им ветил пари од наградата во замена за глас. Е зато е грешка што глаасањето е сега, а не на Костарика. Иако намерата е да му се остави време како демек да го изгледаат шоуто дома на тв па да ја видат вистинската страна и лице на соплемениците за да гласаат правилно, за жал се манипулира сега со гласовите.... ......... Btw Алекс ми е презгодна, врв. И го крадам стајлингов во некоја прилика Единствено за неа жалам што не седи на местото на Никола.
Да, се согласувам со твоево мислење. А што испадна со тој последен племенски совет таму на островот? Ма ајде, реков јас уште одамна дека овој серијал им е тотален промашај И интересно прашање од Невен, кој понудил 3.000 евра за глас? - Ете зашто треба да се гласа таму
покрај Тони Цетински.. ја викнале Наташа Беквалац со дебилнава песна дали е луда во кревет како мене или слично
Се надевам дека Милан ќе победи затоа што мислам дека баш најискрен беше од самиот почеток иако на моменти ме нервираше сепак тој беше психички и физички спремен и добро се покажа во борбите .Овој Себастијан кој идиот излезе никако да признае дека Алекс заслужува место во финале ,ако жените не би успеале да преживеат сами на островот без мажите тогаш ни тој без неговиот клан не би стигнал до финале ,идиот се каам што на почетокот би беше фаворит . .Никола и Владо според мене никако не заслужуваат да бидат дел од финале можеби Радован и Марко би требало да бидат на нивно место .Јелена ме изнервира што рече дека Мартина заслужува да биде финалист штета што никој не и подава рака и не и признава дека е борец,за мене Алекс е победник , небитно кој ќе ги добие парите и титула единствен преживеан.СЕнадевам дека Алекс ќе биде фаворит на публиката.Секоја чест за наш Жаре ,ме изнасмеа,убаво им кажа се .
Мартина со кого не била во клан?? со кланов што го наброја Себастјан + марко, невен.. значи остануваат само Ава, Радован, Миа, Маја и Јелена.. едит и Алекс не била веројатно со неа.. други сите.. интересно
трабаше прво да пее Северина да виде Наташа дека на сцена не се маваат само рацете. глупача п.с со Ана ми се срцки
Алекс шминка најмногу ја мења, сосем просечно изгледа и лик и тело. Не, не е најубава и најзгодна таму, барем не мене. Што и беше на Наташа Беквалац со настапот и песната не знам, ама не ми се допаднаа имала преубави хитови она.
Милан ми се смачи со тие одговори На ниедно прашање не одговори без театралност,без да плетка од околу... Некако ми е жал за Себастијан,да гледаме релано стварно беше најдобар во борбите Не ми се верува дека Никола ми стана фаворите вчерва А,за Владо сум стандард
Аууу јас ова Срвајвер не го гледам ама пошто на Сител ми е пуштено,пријатно се изненадив од песничево на Севе,баш убаво