ттттттттттттооооооооооаааааааааааааа заслужи Ава и да ја запроси богами и жал ми паѓа на моменти за нејзе, нејзина заслуга е тоа што победи Влада.
Заслужена победа.Најкоректен натпреварувач беше,а на Себастијан ова му е памет за друг пат ( ако има друг пат )
Знаев сеедно ми беше и онака кој ке победеше. само ме нервира оваа Ава што драматизира , девојко глупа си , многу. п.с. мислите дека се била договорено, ке си ги поделат парите, можеби
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Vlada pobedi scrcka moja
Абе ајде Ава фаворит на публиката ???? Не знам јас по кои критериуми ја избрале овие гласачиве или ова беше наместено колку Владо да победи затоа што сите знаеме за кого би гласала Ава .Како и да е мило ми е што Себастијан ја изгуби довербата на големиот совет и не го изгласаа.Му ја честитам победата на Владо но искрено не ми е мило штој победи затоа што никогаш не ми беше фаворит и не сум забележала да се истакнал во борбите ,не ми оставил никаков впечаток освен што забележав дека членовите на Борука го назначуваа за водач на племето поради тоа што беа суеверни и сметаа дека кога тој е водач племето победува на борбите .
Кучката Кристина за Влада гласаше, НЕ МИ СЕ ВЕРУВА! Идиотко една, втор пат го заеба Никола, се надевам по ова само ќе ти пружи рака и веќе нема да те погледне. Да беше уште подраматично требаше Влада да ја залапа Ава, а по втор пат сакам да им ги видев фаците на двете дисквалификовани кога Ава одлучи