Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by rossonerka, Oct 17, 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

на Милан

2. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Bravo za Ava sto mu go dade glasot na Vlada ali fustanot i bese :D no ne e vazno toa, VLADA POBEDI :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    decki ne mi pravete stresovi kakva vecer ava i vlada
    се шегувам

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Важно сите паднавме на ливче , таму сите имавме дека барем 3-4 ќе гласаат за Себастијан

убаво му кажа Жаре , да не го кажеше тоа за жените и уште 2-3 работи сеа ќе беше можеби и победник...

fallenangel likes this.
  4. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Многу би било поправедно наградата да ја поделеа на двајцата, зато шо имаа исти гласови, а ова со Ава ја испрскаа работата.
    Жал ми е за Милан, неможам да замислам како се чувствува кога изгуби на безвезен начин.

Divinebutterfly and Hellen like this.
  5. velesanka

velesanka Популарен член

мене стварно ме интересира за тоа што цело време спомнуваат дека на Милан му требаат пари, кога како зошто што е приказната околку тоа?

FortuneTeller.xD likes this.
  6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Глупости во боја! Ава да одлучува кој е победник. |(
    Баш сакав Милан да победи. А и заслужи човекот. Но добро, мило ми е и за Влада.

7. A-j-a

A-j-a Популарен член

Како и што прогнозирав дека ќе се решава победник помеѓу Милан и Влада. Милан ми беше фаворит, а Влада мудро нека си ги потроши парите.

Ава фаворит на публиката?! Ма дај бре молим те... :^)

LadyyGaga and fallenangel like this.
  8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Зборуваа таму како Ава била слаба натпреварувачка, како само им ги прала гаќите. На крај испадна дека таа треба да одлучи кој ќе биде победникот. И баш ме израдува тоа. Да, се израдував позитивно за Ава, патем и ми ја разубави ноќта :D . Ме изнасмеа до бесвест.

Сега Влада треба барем 1/4 да и даде од парите :D . Па таа е најзаслужна.

И фала богу заврши овој серијал нема повеќе да гледаме лицемерни фаци.

А ова за Милан беше еднаш незнам во една епизода тој кажа дека финансиската состојба не му била баш најдобра, и највеќе му биле потребни парите. Нешто во тој фазон беше колку што се сеќавам. Па за ова знаеја и такмичарите бидејќи кажа пред нив и мислам дека затоа го наведоа овој разлог оние кои гласаа за него.

Plavusa.17 likes this.
  9. Shekerka

Shekerka Истакнат член

и мене баш ме интерисира :talk:

10. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Иначе Алекс ми беше преубава вечерва. :)

Wild-GirL and I.love.your.lips like this.
  11. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Абре катастрофа невидена, Aва да одлучува за победникот??? Малоумна работа, не дека Владо не ја заслужи победата, ама мој фаворит беше MИЛАН !!!! :(

Hellen likes this.
  12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Драго ми е и за Владо ама искрено повеќе кеф ќе ми беше ако Милан победеше. Важно, Себастијан не доби ниту еден глас :rock: :rofl:. Никола срцка е :inlove:, си знаеше дека нема ниту еден глас да добие а доби два :D.
    Инаку ме зачуди што Ава е фаворит на публиката :^). Ама шминката и фустанот и беа стварно како на матурантка, каде со таа светкава сенка. Алекс ми беше преубава, Маја Лена беше симпатична а Мартина не ми се допадна. Кристина можела барем косата да си ја измие, ако не друго :) .

Се на се, очекувана беше малку победата на Владо, мислам тој беше во најдобри односи. Заслужено ама сепак уште еднаш ќе кажам дека ќе ми беше подраго ако победи Милан.

Butterfly77 and Yipman2 like this.
  13. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

тоа е шоу !!!!!! нема тука безвеза не безвеза ....тоа е тоа баш ми е мило шо вака излезе..е не може баш се да се предвиди
    а шо е причата со милан за шо му требале парите??? не му била добра ситуацијата аууууууу уште наколку луге не им е добра па што ...не го сакав ич бас ради тоа

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Немаше да ми е криво да победеше ииако Влада ми е фаворит, а сега ми е криво зошто беше ептен тесно 4:4 и Ава одлучи (се знаеше за кој ќе гласа) и за влакно не победи, а беше на чекор до парите. Којзнае колку му е криво, тој си знае... ме мавна бед. :worried:

15. karina8

karina8 Популарен член

Јас мислев нафураниве Кристина и Мартина гласале за Никола, кога видиш и двете го зезнале :D Ако ако, така му треба на глупавиот Никола.. па и по ова ако е во одлични односи со Кристина тогаш е стварно глупав маж |(

Ама Ава атракција, симпатична ми стана бе :wasntme: И бев малце повеќе за Милан не знам зошто, ама ај нека му е честито на Владо.

16. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

хахаха каков пресврт... ни на крај памет дека Ава ќе испадне фаворит на публиката.. не ми е јасно кој гласал за нејзе :rofl: :rofl: ..ама скокна кога го кажаа нејзиното име.. ама небитно тоа, битно гласаше за тој што требаше :inlove: ВЛАДА :inlove: Многу ми е мило што победи, стварно беше најкоректен од сите и најфер играч. Себастијан си го доби, ете така му е кога сака да победи по секоја цена и да тактизира, ни јас не очекував баш никој да не гласа за него али тоа е, можам да замислам сеа колку е разочаран ;)
    Малце се разочарав коа видов дека сега гласаа, гласањето најфер ќе беше да се случеше на последниот племенски совет таму, а не вака после 2 месеци, кога можат да се десат 300 договори и поткупувања у меѓувреме ;)
    Многу сум среќна за заслужената победа на Влада :l: Браво!

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

А со сигурност ли знаете дека му требаат парите на Милан ,
    Сепак може да измисли секакви приказни :)

rajna-vojvoda likes this.
  18. Kasha

Kasha Популарен член

Испадна 40 дена за џабе гледавме, за Ава да одлучува????? :o :o :o Ко наместена работава ми личи, зашто никој нормален не би дал 50 ден да гласа за Ава, да бидеме реални.
    Бев за Милан нормално, иако знаев дека Владимир ќе победи, како што веќе се изјаснив во повеќе наврати. Па и оваа Мартина заљубена во него.
    Никола пријатно ме изненади. Кристина |( ...
    Мерак ми се напраи за Себастијан за кој бев од првиот ден и на крај упрска се, ако така му е ! :fubar:
    Алекс можно ли е да е толку убава жената со шминка? А без неа... па и не баш. :)
    А и да, Себастијане љубим ти кошулу!!!!!! :* Класичен сељак. :puke:
    Фустаните на водителките :inlove: :inlove:

I.love.your.lips likes this.
  19. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

не е битно дали му требале или не ,битно е тоа што он требаше да победи зашо навистина он заслужи највише од сите ,а овоа со ава и компанија ми иде да :puke: тоа ти е ....ово е балкан :)

20. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

^Тоа го спомена Јелена, во неколку наврати. Но, и самиот Милан ништо против не изреагира, така да, најверојатно точно е...