Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    на Милан

2. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Bravo za Ava sto mu go dade glasot na Vlada ali fustanot i bese :D no ne e vazno toa, VLADA POBEDI :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    decki ne mi pravete stresovi kakva vecer ava i vlada
    се шегувам

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Важно сите паднавме на ливче , таму сите имавме дека барем 3-4 ќе гласаат за Себастијан

убаво му кажа Жаре , да не го кажеше тоа за жените и уште 2-3 работи сеа ќе беше можеби и победник...

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  4. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    Многу би било поправедно наградата да ја поделеа на двајцата, зато шо имаа исти гласови, а ова со Ава ја испрскаа работата.
    Жал ми е за Милан, неможам да замислам како се чувствува кога изгуби на безвезен начин.

На Divinebutterfly и Hellen им се допаѓа ова.
  5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.613
    Допаѓања:
    2.472
    мене стварно ме интересира за тоа што цело време спомнуваат дека на Милан му требаат пари, кога како зошто што е приказната околку тоа?

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Глупости во боја! Ава да одлучува кој е победник. |(
    Баш сакав Милан да победи. А и заслужи човекот. Но добро, мило ми е и за Влада.

На Hipster, Divinebutterfly, Hellen и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Како и што прогнозирав дека ќе се решава победник помеѓу Милан и Влада. Милан ми беше фаворит, а Влада мудро нека си ги потроши парите.

Ава фаворит на публиката?! Ма дај бре молим те... :^)

На LadyyGaga и fallenangel им се допаѓа ова.
  8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Зборуваа таму како Ава била слаба натпреварувачка, како само им ги прала гаќите. На крај испадна дека таа треба да одлучи кој ќе биде победникот. И баш ме израдува тоа. Да, се израдував позитивно за Ава, патем и ми ја разубави ноќта :D . Ме изнасмеа до бесвест.

Сега Влада треба барем 1/4 да и даде од парите :D . Па таа е најзаслужна.

И фала богу заврши овој серијал нема повеќе да гледаме лицемерни фаци.

А ова за Милан беше еднаш незнам во една епизода тој кажа дека финансиската состојба не му била баш најдобра, и највеќе му биле потребни парите. Нешто во тој фазон беше колку што се сеќавам. Па за ова знаеја и такмичарите бидејќи кажа пред нив и мислам дека затоа го наведоа овој разлог оние кои гласаа за него.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    и мене баш ме интерисира :talk:

10. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Иначе Алекс ми беше преубава вечерва. :)

На Wild-GirL и I.love.your.lips им се допаѓа ова.
  11. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Абре катастрофа невидена, Aва да одлучува за победникот??? Малоумна работа, не дека Владо не ја заслужи победата, ама мој фаворит беше MИЛАН !!!! :(

На Hellen му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Драго ми е и за Владо ама искрено повеќе кеф ќе ми беше ако Милан победеше. Важно, Себастијан не доби ниту еден глас :rock: :rofl:. Никола срцка е :inlove:, си знаеше дека нема ниту еден глас да добие а доби два :D.
    Инаку ме зачуди што Ава е фаворит на публиката :^). Ама шминката и фустанот и беа стварно како на матурантка, каде со таа светкава сенка. Алекс ми беше преубава, Маја Лена беше симпатична а Мартина не ми се допадна. Кристина можела барем косата да си ја измие, ако не друго :) .

Се на се, очекувана беше малку победата на Владо, мислам тој беше во најдобри односи. Заслужено ама сепак уште еднаш ќе кажам дека ќе ми беше подраго ако победи Милан.

На Butterfly77 и Yipman2 им се допаѓа ова.
  13. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    тоа е шоу !!!!!! нема тука безвеза не безвеза ....тоа е тоа баш ми е мило шо вака излезе..е не може баш се да се предвиди
    а шо е причата со милан за шо му требале парите??? не му била добра ситуацијата аууууууу уште наколку луге не им е добра па што ...не го сакав ич бас ради тоа

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Немаше да ми е криво да победеше ииако Влада ми е фаворит, а сега ми е криво зошто беше ептен тесно 4:4 и Ава одлучи (се знаеше за кој ќе гласа) и за влакно не победи, а беше на чекор до парите. Којзнае колку му е криво, тој си знае... ме мавна бед. :worried:

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас мислев нафураниве Кристина и Мартина гласале за Никола, кога видиш и двете го зезнале :D Ако ако, така му треба на глупавиот Никола.. па и по ова ако е во одлични односи со Кристина тогаш е стварно глупав маж |(

Ама Ава атракција, симпатична ми стана бе :wasntme: И бев малце повеќе за Милан не знам зошто, ама ај нека му е честито на Владо.

16. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    хахаха каков пресврт... ни на крај памет дека Ава ќе испадне фаворит на публиката.. не ми е јасно кој гласал за нејзе :rofl: :rofl: ..ама скокна кога го кажаа нејзиното име.. ама небитно тоа, битно гласаше за тој што требаше :inlove: ВЛАДА :inlove: Многу ми е мило што победи, стварно беше најкоректен од сите и најфер играч. Себастијан си го доби, ете така му е кога сака да победи по секоја цена и да тактизира, ни јас не очекував баш никој да не гласа за него али тоа е, можам да замислам сеа колку е разочаран ;)
    Малце се разочарав коа видов дека сега гласаа, гласањето најфер ќе беше да се случеше на последниот племенски совет таму, а не вака после 2 месеци, кога можат да се десат 300 договори и поткупувања у меѓувреме ;)
    Многу сум среќна за заслужената победа на Влада :l: Браво!

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    А со сигурност ли знаете дека му требаат парите на Милан ,
    Сепак може да измисли секакви приказни :)

На rajna-vojvoda му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Испадна 40 дена за џабе гледавме, за Ава да одлучува????? :o :o :o Ко наместена работава ми личи, зашто никој нормален не би дал 50 ден да гласа за Ава, да бидеме реални.
    Бев за Милан нормално, иако знаев дека Владимир ќе победи, како што веќе се изјаснив во повеќе наврати. Па и оваа Мартина заљубена во него.
    Никола пријатно ме изненади. Кристина |( ...
    Мерак ми се напраи за Себастијан за кој бев од првиот ден и на крај упрска се, ако така му е ! :fubar:
    Алекс можно ли е да е толку убава жената со шминка? А без неа... па и не баш. :)
    А и да, Себастијане љубим ти кошулу!!!!!! :* Класичен сељак. :puke:
    Фустаните на водителките :inlove: :inlove:

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  19. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    не е битно дали му требале или не ,битно е тоа што он требаше да победи зашо навистина он заслужи највише од сите ,а овоа со ава и компанија ми иде да :puke: тоа ти е ....ово е балкан :)

20. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    ^Тоа го спомена Јелена, во неколку наврати. Но, и самиот Милан ништо против не изреагира, така да, најверојатно точно е...