Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Во некоја епизода Милан рекол дека едно од ќеркичките му е болно, затоа му биле потребни парите и затоа прифатил да учевствува во Срвајвер.
    Сакав тој да победи и не ми се допадна ова со Ава последново гласање што беше. Се знаеше дека за Владо ќе гласа.....цел серијал се провлекуваше со перење гаќи и чорапи и на крај таа одлучи |(

Како и да е фала Богу заврши серијалов, амин.

Едит-ептен ми се направи кеифот што шовиностот не доби ниту еден глас. ]:)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    леле а беквалац каква беше , и едната и другата ама мислам посебно на кристина , ко удрена беше!!
    себастијан сам си се среди
    а влада ако не и даде некоја куничка на ава не е фер ,
    цело време ме нервираше ава ама сега ми е мило некако шо вака излезе

3. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    Да, безвеза е кога ќе си на исто рамниште со некој и да одлучи за твојата судбина личност со тинејџерски испади и трансови љубовни чиниш Владо е љубовта на нејзиниот живот и по ова ќе ја сака вечно, а дали воопшто ќе ја погледне по шоуво. Немам ништо против Ава, ме изнасмеа вечерва, ама не ми беше ок крајот ич.

И не ми реплицирај на мислењево, ако имаш твој личен впечаток кажи си, јас си стојам на моето, не прашав никого дали размислува како мене. Мислам дебилно ми е да се расправам за нечија победа/загуба, како синкир јас губам или добивам нешто.

Патем двајцата ми беа фаворит, ама повеќе ќе ми беше мило ако победеше Владо со поголемо водство, а не вака.
    Изјавата на Милан зошто му биле потребни парите не ја гледав, а и не ме интересираше, на сите таму им се потребни и посакувани, на кој помалку на кој повеќе. Без врска е да гласаш за некој ради таа причина.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Мене сега дури жал ми падна за Себастијан. Како дремеше сирот без ниеден глас. :?:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Жал???? е навистина не можам да ве сватам. Од прв поглед се гледаше каква љубомора има за Алекс а може и за Влада

6. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    ај да не реплицирам :lol: да си казам мое мислење ;)
    околу ова со ава пак ке кажам
    лугееееееееее ова е шоу тоа е тоа , се се случува , немможе ко шо мислел себастијан дека се ке предвиди , не иде не може !!!!!
    тоа е тоа ...забава
    и мене ава ми е онака малку или малку повеке за на третман (знаеме каков) ама тоа е тоа

7. Hellen

Hellen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    73
    Mилан вечерва спомна дека тој го исполнил тоа што и го ветил на својата ќерка. Mожеби тоа има некаква врска со тоа дека нему му биле најпотребни парите
    Toчно ! Nа Aва и треба помош, стручна

8. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

И ветил дека ќе влезе во финале, тоа и го оствари.

На Hellen му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^ И ветил дека ќе влезе во финале.

На Hellen му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Се знае на балканов колку се платени уметниците.
    Тоа дека најмногу му требаат парите на Милан јас го сватив како дека баш на него Јелена би му ги дала затоа што единствен од финалистите има фамилија.

Е сега од мравка слон ќе излезе. Болно дете, како не ...
    Ако детето му беше болно дали ќе и дозволеше на Кристина да единствена лицитира за писмото од дома ? ... секако дека веста за здравјето на неговото дете ќе му беше поважна!

И ... зарем на печалба во срвајвер ќе отиде било кој нормален родител ако има болно дете?

Мило ми е за Влада. Дечкото едноставно не беше покварен.

Ава :) Ава е срце. Простодушна и тотално нетактична, изгубена во времето, но има неискварена душа на која сите може да и позавидат.

И би ве прашала - гласаше некој од вас?

11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    А што рекол Себастијан нешто за Радован и со тоа ко демек си пресудил за вечерва? :tmi:
    Не гледав последниве неколку епизоди и не знам што се десило.

А баш ми е мило за Влада. Искрено за него навивав :lol: . За арно и убаво нека си ги троши паричките.

А Ава ме изнасмеа денеска ^_^ . Срцка бе :D

12. elizabethsuon

elizabethsuon Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15
    Еве шо рекол во едно интервју - Milan: Pošto smo Katarina i ja konkurisali da dobijemo stan kao mladi bračni par, novac bih iskoristio da platim učešće i tako konačno obezbedim krov nad glavom svojoj porodici

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Is Sebastijan GAY?
    Мислам хелоу... Поодвратно суштество не постои. И многу се нервирав цел серијал кога некој ќе ми речеше „Еј, јак е Себастијан. Добар е.“. Сега сите видоа дека не е.
    Не ми се направи толку мерак што тепаше Влада, колку што ми напраи мерак што никој не гласаше за Себастијан.
    Ми беше сеедно дали Влада или Милан, заслужено е секако.
    А јас Ава си ја обожавам. Ѕверка си е!

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    292
    Фаворит ми беше Владо и мило ми е што победи, а и некако слатки ми изгледаат со Ава така кога се заедно :wasntme: како да има некој поглед меѓу нив :geek:
    На Ава баш и доликува тој така весел, разигран карактер, па и самите натпреварувачи(мислам дека беше Никола) кажа дека глуми пред камери, најверојатно кога се гасат е сосема друга личност или не :?:
    А за Себастијан па стварно ми беше мило што не доби глас. Како се прикажа на крајот себично, толку беше очигледно дека сака да победи :|
    Незнам само дали на мене ли ми изгледаше како се да одеше според сценарио, посебно последнио дел. Цело време Владо води во гласовите од публиката и на крајот оп Ава најмногу гласови. Можеби знаеа дека Ава ќе го даде гласот за Владо и така и така Владо ќе победи па ај сега поинтересно да го направат Ава демек треба да одлучи, а Ава пак целата се изгуби. Тоа е шоуто, мора малце да го направат интересно, да гледа народот :wasntme:

15. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    А приметивте ли дека на Огњен му беа лакирани ноктите ? :^)

На MandyLane, LilBaby, I.love.your.lips и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    хаха дааааа јас приметив..

инакуу МНОГУУУ АМА МНОГУУУ МИ Е МИЛО ШТО СЕБАСТИЈАН НЕ ДОБИ НИТУ ЕДЕН ГЛАС. :rofl: :rofl:
    јас навивав за Милан.. ама мило ми е што Влада победи...

17. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    ^)Да се надоврзам на ова , изгледа за Огњен лакирањето нокти му е секојдневна работа . Еве го неговото објаснување .

http://www.youtube.com/watch?v=NKxGOdOVo9o

18. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Озбилно гревчено Себастијан не добил ниедно гласче? :rofl: :rofl: :rofl:
    Не успеав да гледам а мајка ми нешто ми кажува тука, а не ни знае кој како се вика :D

Едит: сега видов два реда над постов пишале. Епа баш ми е мило :wasntme:

19. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Истото мислење го делам, занес најголем беше, се он направил, најспремен бил бла бла бла...
    Значи самобендисани луѓе најмногу мразам. Иако цело време навивав за Влада, на крајот незнам зошто повеќе сакав да победи Милан, незнам мислам дека подобро ќе беше тој да победеше. Сепак и Влада заслужи си остана скромен до крај.

На Unique.chick му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    бтв. од кај знаете дека не е тоа договор помеѓу Влада, Кристина и Никола.. она да гласа за него затоа што он има повеќе шанси да победи.. имале време тие да се договорат за се..
    инакуу АВАА лелеее што и се дешава на женаваа бреееееееее..
    кога зборува само во каков филм се става тоа е нешто неверојатноо..
    а на Јелена пак што и стана. може очекуваше да кажат дека сакаат она да биде финалист..
    многу ми е одвратна женава незнам кој и е проблемот.. де се смее де урла.. мрдната работа.. хаха

сепак најдобар впечаток ми оставија Алекс и Милан според мене најдобри се.. :)