Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Нема да гласа племенскиот совет во живо,туку ќе гласаат на островот па во јануари кога ќе биде финалето ќе го отворат ковчеџето со гласови од Големиот совет (ај така да го кажам) и публиката ќе гласа за на крај да се соберат гласовите и да се добие победникот.

2. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Јас разбрав дека во финалето ќе бидат Гоца,Тони,Андреј и Катарина.Досегашните предвремени информации,како за овој,така и за `обичниот` Survivor се покажале како точни,па сега ќе видиме.

3. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Пуштете ми линк да и ги видам штикличињата на Биљана ;) пзк заспав!

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Вечерва Тони беше гостин во емисија кај Жаре Бербер и според тоа што го кажа „ Од резултатите ќе видите дека добро ја претставив Македонија “, претпоставувам дека влегол во финале, задоволно звучеа неговите зборови. :)
    Супер е Тони, најдобар е, колку многу го засакав од шоуто, стварно се претстави во најдобро светло. Најмногу од се ми се допаѓа тоа што во ниеден момент не оговараше и не правеше сплетки.

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Некој тука пиша дека гласањето овој пат ќе биде во живо во јануари, не знам, можеби ширам дезинформација :$

6. sun-flower

sun-flower Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Гоца Тржан едноставно не ја поднесувам.
    Збори зад грб и е манипулатор.. Не дај Боже да е победник, според мене не заслужува.
    А за Тони, срцка е. Мада на 3 емисии 2 пати дали ќе го дадат како збори ама не е важно. Мирен е и е одличен во борбите. Да се надеваме дека одиме во финале :clap:

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Шириш :lol:
    Секоја сезона на ист принцип се одбира победникот.
    Значи се изгласуваат финалистите има 4рица најчесто.
    Лани последните денови имаа игри и победниците беа финалистите всушност. Не знам дали по ист принцип ќе се бираат годинава финалистите, значи најдобрите во игрите или ќе испаднат најлошите во игрите и ќе останат најдобрите тактичари и натпреварувачи воедно. Тоа се менува секогаш имаат различен начин за финалисти кои ќе се.
    Ама последниот, во случајов 30сети ден се има племенси совет. И СИТЕ гласаат кој ќе е победник. Тука се и оние кои испаднале и финалистите значи сите досегашни натпреварувачи.
    Го затвараат ковчежето и се отвара во студио во јануари и се читаат гласовите и го прогласуваат победникот. ;)

8. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    ^^Не шириш Бланка... ;)
    Росонерка така беше секоја сезона...оваа не! :P За да се избегне да се дознае кој е победникот од продукција решиле оваа сезона да не се гласа на племенски туку во студио во Јануари. ;) Така пишуваше па ќе видиме колку е точно...Мада до сега можеле да се договорат |( кој за кого ќе гласа ( па и да си ги поделат парите ) :)

9. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Да, да нема логика да се гласа во јануари. Се губи поентата. Сосема поинакво мислење ќе стекнат членовите на советот откако ќе ги изгледаат сите епизоди. Освен тоа, имаат 4-5 месеци за договори, калкулации...
    Не е ова точно 100%

10. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Јас гледав минатата сезона и на крајот останаа тројца. Племенскиот совет гласаше таму, на островот, а гласовите ги прочитаа во студиото... Значи, најверојатно тие веќе гласале на островот, само што нивните гласови ќе се чуваат и прочитаат на крајот, во финалето во студио...

11. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    ^^ Па така е најлогично,мислам која е поентата да гласаат дури во јануари,кога сега сите се вратени можат јасно да видат што уствари се дешавало,да си направат некоја поинаква слика.Башка има простор за манипулации,договарања и сл.што знам не верувам дека шоу како што е Survivor би си го дозволило тоа.

На Nina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.938
    Допаѓања:
    26.228
    Да не знае некој како ке ги избракаат сите за да дојдат до 4 ца финалисти? Имаат уште 3 дена а 8 се.

Ај ако има некој инфо нека каже, зш ја неможам да гледам Преживеан, имам испити цела недела

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Колку сум хепи затоа што Тони победи денес :) Цврст и силен и покрај тоа што имаше мали здравствени проблеми.
    Само не ми е јасно како и успева на Бојана секогаш да и се падне потрагата за таен имунитет? :^)

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    и јас сум среќна за тони. браво машко само така и не ти бега финале :lol: :lol:

15. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Едно нешто денес приметив Марко е голем љутко.
    Мислев го нервираат Един, Бојана, Никола, ама него се го љути всушност. Признавам лошо падна, ама сепак Тони го повлече да се поздрават. Интересно ќе е утре ако земе да го оговара зашто не се однесувал добро во игри. Баш ме интресира тоа.

Иначе значи 6торица ќе останат и идната недела ќе се натпреваруваат во игри и победниците ќе се финалисти претпоставувам.
    Зашто водителот рече ова е последен натпревар за имунитет. ;)

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Се прегрнаа Тони и Марко после борбата.
    Не мислам дека Марко би можел да го оговара Тони, најблиски се таму, а и во емисијата на Жаре Бербер, Тони изјави дека со Марко останале другари после шоуто.

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    ауууу ама ја размава Тони онаа Александра :rofl: :rofl: Ич не беше милостив како со предходните ахахахах :rofl:

18. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па се гушнаа де, откако Тони 10 пати му рече Марко бе Марко... И Тони го гушна, а овој онака некако ладно делуваше.
    Мене така ми делуваше можеби моментална нервоза, ама Марко до сега на пола натпреварувачи се налути :lol:

И утре ќе имало игра.
    И тоа гадна :doh:
    http://www.survivor.rs/video/view/834-N ... 6._epizode

19. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Е многу ми се направи меракот!!