Ако има снимање, се знае кои се овогодинешни претставници од кај нас? Нешто да се шпекулира и шушка не знаете? Живо ме интересира кој ќе не претставува.
^ Hема ништо, не сум заприметила ни по нашиве портали ни по тв. Hо, според едно интервју на Tони 3ен спомна дека можно е да оди на овој Cрвајвер сега што следи, но рече дека нема да открива ништо пред време. A инаку според скапаницава од новина Bест, Hаташа и Bлада се уште се заедно, ги виделе на ревија во Xрватска, на Брач.
Ауф, колку ми е гајле за Влада и Наташа. Немој да сте ги виделе заедно, ќе се фрла од петти. Опапа, баш ќе ми бидит мило Тонка ако не претставуват, во најдобро свтло не претстави и се надевам дека ќе не претставува, доколку повторно учествува во ова миизерно шоу. Ами поарно нема да се брукаме со онаа Александра, метлата и била ваква, метлата и била онаква. Типкана од ко излезе сфати кај се наоѓала!
^ Еркан Екрем + Ава = тандем снова Незнам дали да плачам или да се смеам. А на почетокот па како "рапува"...ауч
Влада призна дека е заљубен http://zazabava.com/vlada-prizna-deka-e-zaljuben Ава. А Накова се истетовирала. Наместо: „People will always talk, so lets give them sumthin to talk about.“ „People is awlays talk so lets give them sumthin to talk about“. Spoiler
Се сеќавате на женава? Беше на преживеан 2010, на Костарика. Единствено женско кое даваше максимум во борбите и беше одлична, мој фаворит беше тогаш, а влезе и во финалето. Остана да се бори за прв финалист со Тони Зен, но тој не и попушти иако таа не се предаваше, Зен беше новиот финалист. И на крај со уште 2-ца се бореше за финале и тоа со последниот воз на племенски совет, нешто математички беше и победи. Исто се сеќавам го најде и тајниот имунитет. Еве како се бореше во борбите: Spoiler Гледав емисија со неа, и немала баш лесно детство. Од 12 години со својот тренер за пливање престојувала во Македонија/Струга, била во интернатот, школо... потоа се пријавила за мис и освоила прво место. Дека имала спортско тело и била во форм, постојано победувала. Се преселила во Белград, а нејзините родители се во Ниш. Кажа дека срвајвр е нејзина игра, затоа што е темпераментна и бивша спортистка. Респект за девојкава. Ем паметна, ем згодна и убава. Бива ли толку да е совршена?
колку го чекав тоа да почни и ете почна и го гледав и што се случи ич не ми се допаднаа само за карањееееее е веќе за нигде е а и тие што знаат да играaт нека одет на Вип Преживеан а не да одат да видет што има како е !
Ова треба да ти биде одговор? Не можеше да се изразиш поубаво зошто не те сфативме кај почна. Колку што знам јас Срвајвр не е сниман уште, после Октомври некаде ќе го даваат.
па си знаеш бе тие караници станија и накова ....влада не ми се допаѓаа исто и ава па ава знаеш не ми се допаѓа што зборува онака незнам како да ти објаснам ...а и невен колку ме изнервира ! и др..
Ќе прокоментирам нешто, иако е завршено. Најомилен ми беше Влада по карактер си беше добар, мил, љубезен, беше ОК со сите мислам не онака како парите да му беа најважни и победата во племето, нормално многу се бореше за племето. За убавината да не зборувам, срцка згоден, убав, секси, очите плави..аааааааааааааааааа. АЈ ЛАВ ХИМ За некои негативни личности не сакам да коментирам. Исто ми се допадна и Жаре добар распеан со сите сложен, рилекс
Стварно добра емисија, која бара енергичност, способност и снаодливост, а не само седење на едно место. А и кои искуства се тоа за натпреварувачите...