Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Алал му вера на Тони. Па воопшто не беше груб со девојките. Добро мораше со Александра, сепак таа како најдобра се покажа меѓу девојките, не е луд да си ризикува имунитет. Марко ич не беше фер што се налути, сепак да не беше Тони, немаше ни да се врати, и затоа најмалце треба да се лути на него. Не постапи воопшто убаво. За утрешниот племенски, колку што има варијации, пермутации и комбинации немало досега. Утре се е можно да се случи. Се зависи кој ќе победи во малата борба, дали Катарина ќе кажи за тајниот имунитет, и дали Бојана ќе блефира утре.

П.С утре да ти е мерак да јадиш и да гледаш. Со Александра сценана е WOW.

2. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
    Тони беше груб со Александра затоа што таа и Андреј си научија финта, да паѓаат на платформа за да не паднат долу. И нервозно е цело време Тони чекаше да станат тие двајца за да продолжи да се бори. И на крајот го забележав и водителот се изнервира кога му рече на Тони дозволено е и кога ќе паднат да туркаш. Така да ова целосно беше фер... :)

П.С. Ми е смачено од коментарите на глупине Срби против Тони. Зошто бил Македонец во Срвајвор Србија. Видоа дека можно е да стаса подалеку и одма убре дебре. Па демек ако сме го сакале Тони толку споменик да сме му изграделе. Па предлагам да замениме некој споменик од овие што се градат во Скопје за да му изградиме споменик на Тони. :rofl:

Едит : Србите ми се најпростио и најглупио народ на светот. Ете така :lol:

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Де ловли, потпишувам за последново. Можеби не цел народ, ама масата им е таква.

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    И најоговарачки народ и сплеткароши. Во секое реално шоу само они трачарат и прават мучки.
    Во операција триумф, нашиот Александар и босанецот Аднан цел серијал стоеа настрана од такви сплетки и оговарање, а овие Србите озборуваа кај ќе стигнат. Сега и во Преживеан е пак иста ситуација.

Како да им е во крвта таа потреба од смислување сплетки.
    Сега не им одговара Тони оти он не е таков човек, туку се држи настрана од такви долни работи, а плус гледаат дека е нај јак таму и сега им е криво зошто во српски Преживеан, Македонец да биде најдобар.

Најважно од се е дека од ова шоу Тони излезе со чист образ, покажа колку човечност и чесност има во него и народот го засака уште повеќе.
    И тие што порано мислеле дека Тони е некој лигав тип, сега додека го гледаат шоуто го менуваат своето мислење за него на подобро.
    Јас лично имам само позитивно мислење за него после Преживеан.

Ако Тони беше некој идиот тип, ќе го истуркаше Андреј во калта уште првиот пат кога падна. А Тони му подаде рака да стане, го почека па продолжи со борбата. Овде се гледа неговата човечност и колку е добар.

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Аууууу каква е најавата, вечер има да биде :puke: :puke: :puke:

Што се однесува до Тони - секоја чест за човекот :clap: .Колку беше фер во играта. Марко е вистински дувле што не поднесува пораз на спортски начин :fubar: Како дете некое реагира...незнам што сакаше, да му попушти ли Тони во играта :fubar: ???
    Србите се тешки националисти и само Српско да е па какво сака нека е....ние не сме такви, ако Македонче не заслужува да го бодриме - нема да го бодриме и крај.

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Тони си кажа дека 32 дена престојувал таму...Секоја му чест!навистина и физички спремен и психички,а и коректен со сите.Алал да му е :clap:

7. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    863
    Браво за Тони, cекоја чест.
    Комплето ми ја смени сликата и мислењето што го имав за него.
    Пред Срвајвер мислев дека е препотентно раперче.

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Денес не ми беше јасно зошто немаше победник, нели Бојана се откажа, а Александра почна да јаде и јас мислев дека она ќе биде победник. После се зачудив кога водителот кажа дека нема победник. :?:

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Епа треба целото да го изеде за да победи, а Александра не ни проголта, и тоа само дел проба а уште имаше :puke: ..Затоа немаше победник :)

10. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Алексндра барем проба од црвчето ама лебарките и останаа. Алал да и за срцето..ма мене да ми кажат јади или умри..јас ќе кажам умирам..лебарки...ЖИВИ...во уста...ноооо вејјјјјј. :sweat: :puke:

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    ми беше мило што немаше победник. сега баханди имаат предност. а вака ќе имаа шанса касуко (кој и така не постој) за мал осврт на работите. напред тони гоца и кача

12. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    На Тони му се дигна коа го масираше Гоца :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :D (па овие намерно снимаа и покажуваа таму хахаха )

13. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Јас искрено пукнав од смеа..
    Александра да гледаш како јаде тоа бубачките ти е мелем за мои очи.
    Ееееј не се откажува,лудо женче.
    Ме изнервира Гоца што дигна раце од тоа колачот,значи луѓе имаа фетуси,очи и други разни
    гадости да јадат она неможела колач да изеде :|
    Али па да не се откажеше од тоа,немаше да ја гледам Александра како повраќа :rofl:

14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Утре ќе биде јако на племенскиот совет. Ќе има карање. Така да ако мислев дека Бојана и Александра или Јелена евентуално ќе искочат, сега не сум сигурна. Многу работи по клипов ми изгледа дека утре ќе излезат на виделина.
    http://www.survivor.rs/video/view/855-N ... 7._epizode

15. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да испаднат Гоца или Јелена зошо ми е смачено веќе тоа "свето тројство" нивно. Само Кача ми е ОК од сите три. Глупо ми е веќе унапред да знам кој ќе испадне отприлика. Ако испадне една од трите, поинтересно ќе е :rofl: И затоа сакав Александра да освои двоен глас зошто ќе испаднеше (најверојатно) Јелена или Гоца. Мислам дека крајот на денешнава борба не беше фер зошто Бојана веќе се откажа пред Александра да го лапне тоа створот, така да сметам дека Александра требеше да го освои дуплиот глас. :^)

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    значи за да победи некој треба јадењето да е изедено до крај. така е и на овој и на сите предходни серијали. затоа освен што џвака водителот гледа дали е голтнато и не смее да го исплука. така да ништо со обидот колку и да изгледа не фер правилата си се јасно покажани. да беше така и бојана ќе ги пробаше шпаѓетите нели .............

17. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    ^^Значи гледав цело време. Се откажуваа и другите, и откако некој ќе се откажеше, водителот на противникот му кажуваше да престане со јадење. А Бојана веднаш се откажа без да размисли два пати, а Александра кажа дека ќе проба да го изеде. Мислам дека сосема заслужи да го добие двојниот глас.

18. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Водителот им викаше дека може да престанат само на тие што имаа вкусно јадење. Пр. Тони се откажа и тој и кажа на Катарина дека може да престане. И на Александра и кажа да престане кога јадеше очи но и беше останало само 1 око...а на последното не изеде ништо а и тоа што го стави во уста го поврати :puke:

Гоца го изеде фетусот, неможеше да јаде колач, не ја сфатив, тогаш нетребаше ни фетусите да ги јаде.
    Значи Александра изеде игуана со се внатрешности, ориз со рибји очи, и ги стави во уста тие живи уффффффф.......да беше животот во прашање немаше да јадам тие гадости а не за двоен/црн глас...што се не е спремна таа Александра да направи, ненормална :fubar: :fubar: :fubar:

Водителот уште одозгора на се си играше мајтап :lol:

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Вечер излегуваат Александра и Бојана, доста драматично ќе било на племенскиот :talk:

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Девојки ај ве молам кажете ми што се случуваше вечерва на племенскиот, јас бев излезена не можев да гледам, а баш ме интересира кој за кого гласал.