Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Тони, Гоца и Андреј гласаа за Бојана.
    Катарина,Марко,Бојана,Јелена гласаа за Александра.Ми се чини дека Александра за Јелена гласаше..

2. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Аууу ме изненади Гоца???? Јас мислев за Александра дека ќе гласа а види ја неа????цццццц.... :x :x

3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Сарвајвр оваа година има оцена 2/10 од мене. Тотално ме разочара...

Прво јас сум љубител на игра, а ова испадна не Велики Брат, не Фарма, не знам како да го наречам. КАТАСТРОФА. Прво за победник ќе одлучуваат луѓе кои пошле таму за да се сончаат, а не за да играат. Баханди поглупи во оваа епизода не можеа да испаднат. Го оставија единствениот член на Касуко, оној најјакиот, кој доколку влезе во финале, ќе ги има сите гласови од Касуко. Со Бојана ќе беше друг случај.
    Касуко уште поненормални, со прст не мрднаја да освојат нешто или да направат некој пакт или тактика за подолг опстанок. Само Александра беше упорна да се тепа со перничиња, да јади онакви гадости и да прави СЕ за да опстани. Други сите се турни ме да кинисам.

Би сакала само Тони да победи, што е невозможно, затоа што цел Касуко е надвор исфрлен и ќе гласа за Андреј. Толку од мене со Сарвајвр за сезонава, и се молам од другата година да го вратат стариот сарвајвр со анонимци, кои се спремни да играат ИГРА, а не со прст да не мрдаат во шоу од ваков калибар.

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сега ги гледав клиповите, што беше тој муабет за пари меѓу Никола и Един? Не разбрав дали Никола му понудил пари на Един или обратно? :o

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    ^^^ Никола му понудил пари на Един...мислеше ли дека нема да се слушне, овој Никола е тешка тутурутка, кажи па кажи, Един виде-невиде му кажа :rofl:

Чудно беше гласањето, но ние незнаеме за сите нивни договори, многу работи се случуваат кога не се снима. На мене ми изгледаше како тие да знаеја дека Андреј ќе гласа за Бојана, инаку тој да не гласаше немаше да ја исфрлат од прв пат, ќе мораше да се повтори гласањето (ќе имаа исто гласови Бојана и уште некој од Баханди ако Андреј и Александра беа договорени)
    Можеби размислиле дека ако ја остават Бојана можеби Никола договорил да даде процент на еден дел од Советот и да гласаат за Бојана, се е можно. Сепак е ова игра за пари. Лани мислам дека така се случи со тој Немања и девојката со која се љубакаше.

6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    :o

Ова го најдов на страницата на Survivor :?: Дали е можно!?

7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Бојана се докажа како најголема лигла,нека не расправа многу дека е наивна и жртвено јагне во ситуацијава,кога јасно како бел ден беше дека кога дечко и го шутнаа ,па може да се каже и претходно не виде како газ да им излиже на истите за кои до вчера јадеше г**на и гордо се петелчеше дека е верна на Касуко до јаја. |( |( |( Се умилкуваше како некоја пудлица пред парење,ако и е.Само требаше пред да излезе и една клоца да и акнат...за збогување де.

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Конечно испаднаа Бојана и Александра.Сега мислам дека нема племенски туку борби во кои што победникот оди во финале. :wasntme:

9. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    не е можно..затоа што ко прво финалето секогаш го прикажуваат во живо така да уште не се знае победникот и кој за кого гласал. :!:

П.С. стварно не ми е јасна тактикава на баханди, зошто не го исфрлија андреј наместо бојана кога он ќе им претставува поголема конкуренција на борбите што следуваат :o

10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Има логика бе, само ако е така, изедначено е, а така што ќе се прави не знам. :?:
    Иначе се зборува насекаде дека тие 4ца се финалисти.

А јако вчера се направија лом :lol: Бојана е лигле да, Александра ја ич не ја сакам супер што излезе. Абе испадна Касуко беа уште од прв ден поделени. Она што го кажа Един за Никола за пари не ме чуди, кога си послаб а сакаш да останеш нормално ќе понудиш пари. Ама Един мота сеуште. Никола 100% не би лажел дека Един му понудил сојуз а да не било така. Eдин при шепкањето му рече не требаше тоа да го кажеш за сојузот ... нешто во тој стил. Многу работи се случуваат кога камерата не снима.

Мене па ми се допаѓа ВИП Преживеан. Не е како обичен Преживеан, ама добро е за промена. Идната сезона ќе има обичен, ова е за промена само. И баш интересно. Јас очекував ни толку да не се борат, да им даваат повеќе јадење. Сепак добри се интересни се. Да видиш како познати ѕвезди јадат ориз, прават тактики, да видиш кој е дволичен, кој е злобен, кој е секси и без шминка :lol: , кој е лигле како онаа на Весна Змијанац ќерката, кој е борбен, кој си е мирен и тивок, кој сака да во центар на внимание итн. Кога би имало следен ВИП преживеан сигурна сум дека ќе има мнооооогу заинтересирани 8)
    Можно е, зашто камерата ги снима кој како гласал, така да монтажерите, камерманите, режисерите тие од тимот знаат кој е победникот ;)
    А мене не ме чуди што Андреј не го извадија. КОга Андреј се однесуваше најфер кон Баханди, сеедно што е јак. Не е секогаш тактика најдобриот да се исфрли. Па обратно да беше пример Александра или БОјана да останеше. И да отидеше пример во финале. Пак Касуко ќе гласаа за неа и замислете она победник а нема ни П од победнички дух!

11. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Можно е Квин.С, зошто да не? Тони и Андреј ќе имаат ист број на гласови, ќе гласа публиката и кој има најмногу- ќе победи. Мислам дека 99,9% тоа ќе биде Андреј, сепак е српско шоу.

12. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Колку ми е мило што ја исфрлија Александра, многу ме нервираше.

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ми се допаѓа тоа што остана Андреј од Касуко, затоа што според мене единствено само он заслужува да се најде меѓу финалистите од бившите членови на Касуко.
    Од почеток сум за Баханди, ама морам да признаам Андреј е борбен и силен и заслужено е да влезе во финале.

Само многу ми е криво за Марко, не сакам он да испадне, сакам и он да влезе во финале.

Ако се гледа според тоа кој колку е јак, мислам дека совршените играчи за во финале се ТОНИ, МАРКО, АНДРЕЈ и КАТАРИНА.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ја претераа Сител веќе, што е тоа толку доцна давање? Цц ц ц ц :@ Битно Сељаци уште во 8 ги даваат :@ :@ Неодговорни створења!

На NICKRIVERS му/ѝ се допаѓа ова.
  15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас во последно време го гледам на српската, они порано почнуваат.

16. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Никола му понудил пари на Един ? Не ми се веруваше вчера дека Един го спомна тоа пред сите :clap:

17. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Па добро очекувано ,и јас мислам дека вака ке биде али Бојана да гласа за Андреј не верувам
    затоа што баш заратија во последно време :?:

18. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Јас прогнозирам дека Андреј ќе победи. Иако Тони заслужува најмногу, Андреј е во гооолема предност, затоа што само тој е од Касуко, и сите ќе гласаат за него, затоа што по сите интервјуа и разговори, сите го сметаат Андреј за борбен и најзаслужен за наградата. Лошо е што Тони се најде со уште двајца од Баханди во финале, па така ќе одат гласови и за Катарина и за Гоца. Многу згрешија Баханди, требаше или Александра или Бојана да ја остават за да не влече толку гласови.

Како и да е, во ниеден универзум Македонец не може да победи, па по него од финалистите најзаслужен според мене е Андреј. Не дај Боже Катарина или Гоца да земат награда.

19. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
    А кога ќе биди таа финалната борба? Вечерва ќе има Survivor? :)

20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Леелее оваа Александра ми се идеше да ја задавам преку екран ]:) Уфф одвратна е па и нашминкана и средена не личи на женско :@ Све она знае, баш ми е мило што испадна само требаше порано..и она најд да збори на кого му е криво на неа и е највише што испадна ццццц :devil: За сите имаше лош збор уффф дебил :tmi: :@
    Девојки а да не знае некој што беше работа со муабетот ‘‘Ко су ови људи‘‘ !? Тони кога го кажал тоа и на кого мислел!? Ја не разбрав :wasntme: