Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.938
    Допаѓања:
    26.230

Не е ни битна победата. Битно е лицимерието што го има и премногу.
    Бојана како демек навредена беше од постапките на Андреј, и оп прва ке гласа за он да победи. Исто и Никола и Един кои коваа планови да го исфрлат.
    Они очите си ги извадија меѓу себе во текот на сите 30 дена, и ајде сега Андреј е најдобар.
    Кој знае какви договори направиле меѓусебно за делење на парите.

Заборавивме ние дека сите играа чесно . И дека сите се гордеат со заслужениот влез во финале, без правење сплетки.
    |(

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    абе ајде! ова да оди во финале ако заслужи тогаш и јас можам во преживеан!!! :@ :@ :devil: :devil:

3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.938
    Допаѓања:
    26.230
    Леееј кути Ози многу се изнервирав .

А кога ке даваат последна епизода? Утре?

4. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    :headbang: :headbang: :headbang:
    Боже Господи... без коментар!
    најмногу ми е жал за Кале, ех што ми е интересна и слатка заслужуваше место во финале

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Јас бев сигурна дека Катарина ќе оди и заслужи, беше силна и во сите борби се докажа, а дотичната освен со лицимерие со ништо друго не се покажа! Уффффф колку ја замразив, одвратно створење!

6. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Јееееее и Катерина влезе во финале !!!! :rock: :D :clap:

8. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Аееее баш ми е мило за Катарина..
    Прееска се разочарав со Гоца,али како сум се смеела на Јелена и Марко :lol:
    Си излезе фино лепо од лавиринтот и се тегне по едно јаже :rofl:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Што да се каже?! Длабока воздишка и гризење усни, ете тоа ^_^

Фала ти Викиче, сега убаво ќе сонувам :D

10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па вчера беше ова со Тони Зен гол.
    Додека овие се натпреваруваа за влез во финале кога Андреј победи, тој си се бањаше голичок :rofl:

Иначе на 5ти јануари ќе го даваат племенскиот совет па потоа ќе се гласа и директ во студиот емисија каде ќе се прогласи и победникот.

Така да утре слободно славете Нова Година ќе нема емисија Преживеан во 23.30 на Сител :rofl:

Браво за Кача баш ми е мило, а и за Гоца ми е мило такво мало, ситно борбено е, збори многу дури и премногу ама нема лоша душа ич. И Андреј е супер, само штета што е тој во финале а цел негов тим е дел од советот што ќе гласаат за него, така да јас сум многу сигурна дека тој за малкуцка ќе го победи наш Тони. Ама тоа е тоа.

11. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Ух, ух мераци ^_^ Тони и Гоца во финале :party: Фавоворити од почеток до крај. ^_^

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Ја посетив на Срвајвр официјалната странаи прочитав коментари од типот :
    Не смееме да дозволиме некој странец да ја земе наградата,гласајте сите за Андреј.
    :o :o Ваква останав.
    Знаев дека нема да ја дадат на Македонец наградата,тоа сигурно ама јавно вака да се повикува ... :x

13. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Па се знае дека нема да победи Тони, пусти македончиња вечно се дискриминирани

14. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    Јас сум за братучет ми!!!

15. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Тони е срце и најјак е таму заслужува тој да победи, ама Македонче си е Македонче никаде не не пуштаат нас :devil: И мислам дека ќе победи Андреј, а не го обичам многу многу |-)

16. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Гласајте за Тони со смс порака POB2 на 14741 :) ;)

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Заслужено во финале влегоа Тони, Андреј и Катарина, ама Гоца :o :tmi: Во ниедна борба немаше победено, никаква сила не покажа во текот на шоуто, освен тоа што имаше способност за сплеткарења и трачеви :devil:
    Марко милион пати повеќе заслужува да биде во финале!

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ете бидна и тоа го исфрлија Никола и фацата на Бојана нема што да се коментира.
    Таа била површна ништо не забележувала, не била опасен играч, не правела договори, ама ете излезе и на виделина правата вистина. Начека погоден момент, само што заминаа Александра и Андреј во хотелот за наградата одма се сврте против нив , почна да прави филмови како тие двајца ги предале како одамна не постоело Касуко, а колку што знам односно баш ја гледав таа епизода пред племенскиот без цензура кога касуковци се договараа за гласањето и јасно и гласно се договорија кој за кого сакат да гласат и на племенскиот Никола и Бојана за Јелена мислам гласаа ,а Алекс и Андреј за Тони и како не било фер тоа така не се договориле и демек сега ги издале тоа и беше убаво осмислено за да се приближи на женскиот клан во Баханди. Прчла една , еднаш една приказна еднаш друга, па кога појде во “велико вече“ се зближи пак со Алекс и демек им е лута на женскиве од Баханди што ја исфрлиле уфф.
    Мило ми е што Тони е првиот финалист и заслужено си победи еех тоа гушкање со бандерата ака женска му па дури и 3 пати си ја баци :D кога си ја најде положбата си се исправи , НАПРЕД ТОНИ !
    Кога беше таа борбата со лавиринтот многу се изнервирав кога не победи Катарина искрено не сфатив точно како требаше да се игра , ама она да го прават со врзани очи ? Па баш како знаеја кај се тие огрлиците, таа игра ја прогласувам за најчудна дефинитивно.
    Врв беше изненадувањето кога Кача влезе во финале заслужено , таа и Тончи од почеток мои фаворити, спремна, паметна, упорна ,коректна,и не битно секогаш насмеана :)
    Финалето мислам утре па јас му ја пуштам целата среќа на Тони што постои од Филипини па до Македонија низ Србија и горе до небо па назад :D (само тешки овие србиве дека ќе гласаат за македонец) :!: Што биде нека биде, да победи Тони или Катерина па дури и Андреј само Гоца не ,иако звучи злобно , таа баш таквата страна ја покажа таму.

20. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.085
    Абе МАкедонче си е македонче, јас сум си за Тони Зен.
    Конечно некој да ја одбрани Македонија како што треба освен да ја срами(како еден клошар во Фарма)
    Секоја чест за Тони, за него навивав од самиот почеток, најмногу ми се допадна тоа што не се продава
    да збори на српски како поголемиот број македонци во реални шоуа, туку си збори на македонски.
    ТО БЕ МАЈСТОРЕ
    САМО НАПРЕД!!!!!