Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    Сакам да ве прашам дали вечер е финалето на срвајвер?
    Тони напред ;)

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    да да вечер е на сител од 22 и 45 ќе гледаме, ама мслам дека Гоца е победник иако сум за ТОни наш!!

3. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Во среда во 21:00 ке биде финалето, а денес ке има специјална емисија каква што даваа секоја недела.

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    6.535
    Е баш оваа сезона ич не ја следев, а на претходните ни епизода не пропуштав. :@ Слушнав дека наш Тонка ни влегол во финале и верувам и знам дека е заслужено зашто и од тие малку епизоди што ги гледав го видов неговото вистинско лице. Нема што, вистински џентлмен и фин човек. Дури женските го сакаа, Гоца и Катарина мислам плачеа за него, оваа дури го свиѓаше Катарина. Стискам палци за Тони и му ја посакувам целата среќа за да победи, ама не верувам. Кај ќе победи Македонче во српско шоу.. Ама искрено издржливи сме, и Пеце и Ана минатата сезона далеку дотуркаа. И сигурно се знае дека Андреј ќе победи, зашто и во претходните две сезони испадна дека шпекулациите беа точни. Ехее, минатата сезона јас колку навивав за Клемен, лепотанчето мое :$ ама не ми победи бее ;( Иако ќе има пак гласање од публиката и преку пораки, нема везе веќе си се знае победникот. Не верувам на тоа. :?:

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А тоа дека гласовите од племенскиот се во ковчежето и ќе се отвараат утре?
    На пример и Андреј да има повеќе гласови од публиката Тони ако има повеќе од него од гласовите од племенскиот што ќе се случи?
    На тие гласови ќе им ги дуплираат тие од публиката или?
    Не знаеме ни на кој начин ќе се одреди победникот, а веќе почнуваме да претпоставуваме и да веруваме во шпекулации.
    Што знам никогаш не верувам во шпекулации, може и обратно да испадне, ако е за тоа јас имам слушнато дека Гоца потплатила за да победи и таа ќе победи и сеа што е точно?

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    6.535
    Па, јас сепак мислам дека Андреј ќе победи. А за ова со публиката и гласовите од племенскиот не сум сигурна, ама сепак сигурна сум дека Тони, за ЖАЛ нема да победи. :?: За Гоца исто никако не верувам дека ќе победи, Катарина што знам, не. Така да останува Андреј. А и таму на анкетата највеќе гласови имаат Тонка и Андреј, а Гоца има само 3 посто од гласовите. Ии зашто неможам да гласам на анкетата таму? :worried:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    За да гласаш на анкетата не се наплаќа. Кога нема па сега македончето да земе и да гласа за да победи Тони, да троши пари. Така да, по веројатно ми е да победи Андреј.

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Се размислувам дали да гледам вечер, од причина што само ќе се изнаервирам.
    Реално девојки, Тони е најспремен физички, интересен е како лик, и би требало според тие критериуми да победи!
    Ама... тоа никога нема да се случи. Македонските играчи во ваквите натпревари се ставаат чисто ради реда. Колку да се каже дека има постигнато некоја рамноправност, дека не се само срби во игра.
    Но, македонче никогаш нема да победи!! Така да знаете :!:

И сега треба нов фаворит да си барам, ама нема.

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Кој и да победи си стојам до моето мислење за нашето Тоничи :inlove:
    мој фаворит,најспремен како што и вие кажавте голем-вистински џентламент стискам палци тој да победи ;)

10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Гледај вечер!!!
    Утре не гледај! :rofl:

Вечер е емисијата Враќање во цивилизација што ја даваат секоја недела околу 23 часот на сител. Арно ама сител си имале новогодишна викенд програма па наместо во недела вечер ќе ја даваат таа емисија (а во истата мислам дека се кажуваат кои се финалистите и се кажуваат броевите за гласање и баш таа емисија касни кај нас дури 3 дена зашто во србија се дава во сабота :devil: )

А утре од 21 часот е она битното, кој ќе е победник ;)

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Блу не можеш да гласаш дека можеби веќе еднаш е гласано од твојот компјутер и мене не ми гласа по 2 пат.

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Нема шанси Гоца да победи, одвратна особа!!! уффффффф :puke: :puke: :puke:
    кој би гласал за онаква лицемерка јас не знам... :| :x

13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
  14. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Луѓе нема врска анкетата, битно е гласањето од мобилен, анкетата е чисто за евиденција :)

Али тој што е прв во анкетава осеќам ќе е и утре победник :swear:

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ајде росонерка немој така сега, јас никогаш не губам надеж , оптимистички размислувај па можеби и ќе се изненадиме иако тешко , ама окрече се коло срече , тоа и се докажа во овој срвајвр ;)
    ПОБЕДА ЗА ТОНИ, и да не победи Тони ќе си биде / е нашиот победник , илезе од таму со чист образ, не претстави најдобро што можеше , ги бранеше боите на Македонија , не се обрука и стана побогат со едно огромно животно искуство и еден вид поука. Друго ништо не му треба, си ја тестираше својата издржливост и докажа дека е ѕвер ! :clap: за него .

16. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^
    Jaс само реално размислувам.
    Вие гласајте си на анкета која е само обична анкета на една веб страна без никакво значење, а додека србиве водат на форуми пропаганда за Андреј да се гласа преку СМС и да не им ја земе наградата странец.
    Така да ние да си се надеваме нели? А никој преку смс не гласа.
    Епа нема таква победа...

+ за победа гласаат лицата што изгубија во досегашниот преживеан, а повеќе од нив се поранешни соплеменици на Андреј.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Колку се повеќе само двајца мислам од страната на Тони се 5 , а од Андреј 7 ќе да се, ама тоа не мора да значи ништо.
    Епа да беше бесплатно преку смс ќе пратев и 200 пораки , ама и тука е прашање на бизнис така? мора и од тоа да се заработи инаку џабе се, како ќе се надоместат парите и џипот што ќе ги добијат учесниците?
    Инаку јас би гласала ама скапо ми е , секако дека колку и да сакам да победи нашиов не можам туку така да гласам, ни сама пари заработувам нити па и сама да ги заработував некој ќе ми ги дадеше туку така. И да гласам 2 пати што ќе смени тоа? што ќе сменат два гласа/две пораки ?
    А и кој ми гарантира дека ако гласам навистина гласовите ќе ми бидат избројани, може и Тони да има повеќе гласови, а сепак Андреј да биде победник.
    Една од причините за кои не гласам по вакви работи, натпревари и квизови е тоа што е незивесно и може да се намести.

18. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    И да не победи во среда, си знаеме ние дека Тони е морален победник, најдобро се покажа од сите, ама сега не може да се споредуваат Србија и Македонија, они имаат далеку повеќе жители и најнормално дека Србин ќе има повеќе гласови.
    Кога веќе знаеме дека ќе победи Србин, би сакала тоа да биде Андреј затоа што стварно е добар дечкото.
    Само да НЕ победи онаа Гоца. Кога ќе ми текне колку ја сакав пред шоуво, а сега ми е одвратна!

19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Јас гласав за Тони двапати до сега :)
    POB2 НА БРОЈОТ 14741
    Ајде луѓе гласајте :)
    Тоа со анкетата нема врска, се важи само СМС гласањето!

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Секако дека анкетата не е за гласање , таа е само за евиденција , да се има отприлика приказ како би се одвивало гласањето.
    А гласовите од СМС гласањето ќе се додадат на тие од ковчежето или ќе се рачунаат само тие од пораките?