Се надевам дека ке победи Тони или Катерина но најверојатно тоа ке биде Андреј или Гоца.ОД друга страна пак можда и Тони ке победи затоа што Србија ке биде поделена на 3 дела т.е ке гласаат за своите 3 натпреварувачи али сепак Македонец да победи во Српско шоу нема да биде никогаш !
Респект за сите, ова да Не ми се свиѓа како е облечен, а и наочарите што му требале? Не морал да фура nerd стил баш сега...
Не бе виножитке баш е сладок Се шалам . Не му требале наочариве. и респект му е прв збор во секоја реченица а Ци*ките на катерина не пропуштја ни една прилика да ги дадат во секој прилог
Мене станот ми чади. Не е до огнот. Го гледам Тони. Нешто гори овде, ама опасно Како и да е, ми се свиѓа стилот на Тони, ама некако сум скептична дека ќе победи
А бе зошто не отпушти Тони тоа муцката малку па партали да ги направи Гоца цело време туку се правда, Андреј се умилкува, а сите се фатиле ко слеп за стап за тоа дека Билјана му ја пушти победата на Тони. Јас се надевам дека ќе победи макар што се сомневам, не даваат така лесно победа србиве
^^^Не верувам да дадат победа иако се надевам и јас. требало да има и глас од Македонија ама ај. Битно Тони е чист и убаво се претстави и ни ја претстави државата убаво. Ни една сплетка не направи. И стварно напнуваат со тоа дека го пуштила Биљана ама Тони убаво им рече. РЕСПЕКТ за Биљана ама јас не се откажав.
^ Хех, фала на информација Мене ипак ова што го носи некако ми личи на nerd, затоа така си пишав. Не се разбирам нешто многу, многу во стилови
И да не победи човеков, стигна предалеку од други, а ова србиве ме нервираат, ќе пукнат што е во финале
Ако има во моментов жена што го гледа Зен и сексуално не се возбудува што го гледа, нека оди на преглед, нешто не е арна со хормоните изгледа. Нема да можам да спијам вечерва. ЗЕН, ЗЕН, ЗЕН !!!
еј не викај така!! јас гледам и не се палам Искрено за тони навивам само затоа што е македонец, али не е мој тип на маж Не ми треба преглед
^ Се смеам бе па и ти, немој одма сериозно да ме сфаќаш. Него кажете ми што го прашаја Тони оти не и ја пуштил победата на Катарина, дека на зулу гледам закочи, и не разбрав убаво...
Ете дека се биле гласини само. Па уште немале гласано. Секако, најдобро е вака што направиле, сега да се гласа
Ах Виножитке, мене почна да ме нервира вака е уште понефер, вака може кој со кого сака да се договори Вака не е баш реално, пошто во ова време што поминало, измеѓу нив се шират пријателства, па менување мислење, па молење, такви ми ти работи Не ми е логично стварно, е сега да се надеваме дека сепак ќе надвладее разумот кај сите, па нема да се фаќаат за сламки ко Милош со шеќерот, пошто имаше и поопасни и поцинични ситуации и ептен дрски меѓуодноси Вака секој би помисли на „местенка“
Ajдееееееееее што и бидна сеа на Катерина ???????? Бреееееееееееееееее, ова беше као луѓе гласајте за мене, зошто ми е лошо... Пффффффффф пуфла разголена