Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.721
    О Боже , глупости! Некои пријатно ме изненадија некои не, ама помина. Се знаеше македонче дека нема да победи, ама срцка добар е , барем 4 гласа доби.

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  2. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    :x :x :x боље е вака!!

3. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Да не се повторуваме...Разочарана од Кнез,Сликарката...
    Само ќе речам како што вика Тонкацот...респект за него..не претстави одлично...

4. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Па,честитки за Андреј :)

5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Фала Богу. Мило ми е што Јелена барем гласаше за Тони. Си згрешија Баханди уште тогаш кога не го исфрлија Андреј, туку Александра и Бојана. Се знаеше дека немаше да го остават Тони да победи, мрзелив бил, не зборувал српски, секакви глупости. По тоа се знаеше.

Честито нека му е, за нас си останува Тони морален победник. Тонка ако до сега кревав раце на твои журки и викав респект, одсега цели БРАНОВИ ќе правам. Респект човече, не направи горди Македонциве.
    :* До тебе.

6. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Значи ептен се изнервирав! :@

Прв пат решив да останам дома за Бадник, не излегов да се очукам со топла ракија, за да го гледам финалево...

А не дека нешто ептен го пратев, али за толку колку што го гледав Тони успеа да ми се пикне под кожа...

Али јасно е бре, србиве не даваат да влезт тие 50, 000 во македонија, па што сака нека биде :(

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    со глава тврдам дека Кнез беше поткупен! од каде тој за Андреј да гласа, никогаш не беа во исто племе, немаше ни проговорено со него!

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас мислам дека веќе ниту еден Македонец не треба да се пријави во српско шоу без разлика дали е ВИП или не. И уште еднаш ми се потрди сликата за србиштата како клет и недоквакан народ. Не се изненадив воопшто, очекував ова да се случи и реков уште на почетокот дека нема теорија Тони да победи Из простог разлога што е македонец.

На HoneyBun, ludoto19 и kate21 им се допаѓа ова.
  9. LaRuz

LaRuz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    45
    Леле и јас истот си го помислив, мислев дека барем ке биде изедначен со Андреј али нема везе, битно добро не претстави и ми го смени мислењето за него за 360 степени.А овој водителов беше бонбонче :D

10. Buttterfly

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Ги разбирам донекаде србиве - сигурно им е глупо на VIP SURVIVOR SERBIA да победи македонец :)

Секако,за нас е Тони победник - не претстави во добро светло ! :)

Им благодарам на сите што гласаа за него :)

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не му стои брада на водителот хахаха

Инаку овој андреј по две илјади евра да им дал за да гласаат пак е во ќар.

И Бојана се издаде ..

За овие три месеци ептен се зближивме знаете хахаха многу се мутави.

Се чудам кале не се онесвести пак :D

А милош пријатно ме изненади :)

12. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Му дадоа нормално,за да направи Фајнл Тач ;)

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Кнез и Бојана беа поткупени. Бојана лом се направи со Андреј на племенскиот и сега оп за него гласа. Јелена мислеше или на Катарина или на Гоца и ептен ми беше ќеф кога гласаше за Тони, а од Милош се пресмеав, фаца невидена е :D Чао рокерууу со тоа гласот смешен :D

На BeYourself, teddybear и JuLleE им се допаѓа ова.
  14. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Абе, џабе ние си тупиме глави, апла се гледаше дека ке победи Андреј.. Прво кога Марко му го постави тоа прашањето дали блокадата на коленото му помогнала во играта?? ПА НОРМАЛНО!!! Тие таму си го спремаа за финалист и за победник...
    Потоа, како што кажа некоја форумџика над мене, не беше ни изненаден, а и ако ја заслушавте Гоца кога го даваше завршниот говор, милам дека индиректно кажа дека е наместено.. сега не знам точно како рече,ама беше нешто во смисла „мислам дека треба да победи некој кој стварно заслужува,а не да правиме хуманитарна акција и да гласаме за некој што му требаат пари“ (успат,нели Андреј треба да се жени..) А за поткупување... Ништо ново мисламм...
    Како и да е, Тони е нашиот победник, не представи во најдобро можно светло и мислам дека сите се гордееме со него.. 8)

На gluvarche, BeYourself и teddybear им се допаѓа ова.
  15. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Дали ви текнува тогаш кога испадна Никола, дека Андреј и Александра отстапија од планот и гласаа за Јелена мислам наместо за Тони или обратно. Како тогаш Бојана ќе го колеше Андреј, и што се уште не направи за да го потенцира ова, а сега со момчето шлак за Андреј глас. Ајде нека им служи на честа.

16. Buttterfly

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Море Кнез можеби и правел некои мучки,али за Бојана не верувам - зошто овие од Баханди им смутија тоа за Андреј ( го имаше тоа во епизодата кога Бојана и Александра пристигнаа во Велико Вече ) :)

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    А дали приметивте дека некако Бојана ја форсираа цело време. Бојана Бојанче тантара мантара или јас си правам филмчиња ?

А тони не се ни радуваше сирот на гласовите. Си знае како стојат работите. :swear:

18. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    мислаамммммм колку беше се ова исценирано, да гласаа таму ке видев баш дали ке победеше Андреј, ова е наместено од страна на продукцијата, али тоа е што е, кај што има сила нема правдина.

НАЈБИТНО ОД СЕ Е ШТО ТОНИ НЕ ПРЕТСТАВИ ВО НАЈ НАЈДОБРО СВЕТЛО, како им одговараше на провокациите алал да му е(поготово како му го спушти на оној сељакон Никола за јазикот), Тони ти си наш ХЕРОЈ!!!!!!!!!!! секоја чест друже!!!!!!!!!!!!! бравооооооо

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    А и на сите прашања што беа поставени од страна на водителот и оние другите што се исфрлени, тони наш најубаво и најискрено си одговори! Андреј само безвеза одговори даваше
    искрено кажано, до сега и не го сакав баш.. ама сега како што кажа хеиди ми се пикна под кожа :D :D

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Нека му е на чест на сплеткарошите,а овие од продукција ме нервираат.
    Забрането било поткупување а оние двајца на камера ги фатија живи и како го извртија муабетот па оној Никола уште жртва транзиције се напрај.Се гледа дека има поткуп а ништо не се презема |(
    Плус да додадам за Милош,срце чоече,извондреден :rock: