Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. ev4e

ev4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    20
    тоа си се знаеше дека ќе е така, но сепак не е ни важно тоа, важното дека Тони се покажа супер и да не беше Македонец ќе победеше 100%
    но тоа ти е тоа
    за нас победникот се знае кој емислам и од гласовите во регионто се виде дека е ТОНИ
    АЛАЛ ДА МУ Е

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Можат успат да му кснат од патлакот на Тони.

На girl1985, kate21, starfish и 2 други им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Тогаш што викаат македонци, ако е српско шоу, и ако се планира србин да победи??? |( Ах бре Тони, се надевам памет ќе ти дојде сега

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    И мене ми се пикна Тони под кожа.

:D

Човече или јазиков ни е двосмислен или мене ми се мислите валкани :$

Шала на страна, јас мислам секој еден од нас е горд Македонец во вакви моменти кога не претставуваат квалитетни луѓе, колку и да мразиме патриотизам како поим.
    А Тони убаво не претстави, рака на срце и вака така го промени мислењето за него кај многу луѓе, вклучувајќи ме и мене. Риспекат и чекитаут! :)

А Србине си го покажаа патриотизмот. Очекувано и вообичаено за нив, би можеле ние нешто од нив и да научиме. Тоа е.

На girl1985, Bokicka и BeYourself им се допаѓа ова.
  5. ev4e

ev4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    20
    точно
    кога не можат вистинки да победат мора со лаги да се послужат

6. Smizzy

Smizzy Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.150
    Дали може некој да го напише цитатот на Тони, од последниот племенски совет на островот, If you.... then you... и тако даље.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Гоца пола шоу буквално ми ја отече со кланот, за на крај да каже дека кланот не постоел. Феил.

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Toa e на Discovery Channel слоганот...побарај по нетов ќе го најдеш...

9. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Цел серијал не го гледав, ама затоа последните пола саат ги изгледав како најверен фан на Survivor :D

Види го Тони, па јас не ни знаев дека е во финале... Браво бе братчеее бееее! Убаво е во секој случај кога наше дете (претставително и умно) е дел од ваков натпревар и притоа стигнува до почесното (за жал) второ место...

Шта је ту је, шта би рекли брача Срби (јас си ги сакам, ОК народ ми се не ги напаѓам, иако моментално заради ситуацијава ме нервираат :lol: ), така да Тони е Црногорски и Македонски победник на Survivor, а Андреј е победник на остатокот од регионот, односно Српскиот победник на Survivor.

Oчекувано, иако не сум гледала ни една минута, крајот го знаев однапред...

Ама пуста надеж, се си мислиш дека ете можеби овој пат ќе биде поинаку :|

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Жалосно е што многумина не останаа доследни на своите ставови, се полакомија за некој денар и го променија мислењето за една ноќ.Ништо чудно ако Андреј им понуди добра сума на гулапчињата Бојана и Никола, до вчера ќе се колеа, а денес се во одлични односи |(
    Се знаеше дека нема да дозволат да победи ''странец што не зборува српски'' Како и да е Тони многу повеќе доби од ова шоу, одошто Андреј.Успеа да ги освои симпатиите на многумина кои досега и немале прилика да го запознаат како дел од естрадата и воопшто како личност :)
    За Андреј ако победи чесно честитки, иако не верувам дека беше така.Се гледаше од километар дека овде нешто не е како што треба.Мене лично Андреј ми е недораснат за да биде победник на едно вакво шоу.

Ќе кажам секоја чест Тони.Ти си нашиот херој, не претстави во најдобро можно светло.Победник за мене ќе биде оној со највеќе победи!!Тоа дефинитивно беше Тони, кој остана речиси непоразен во текот на целиот сериал.Како најдостоен ривал и многумина го доживуваат како морален победник.Само што големиот број неранимајковци глумеа патриоти на далечинско...(какво такво, наше си е..битно од туѓото подобро е ) така нека биде, не ни очекував да победи Македонец.
    РЕСПЕКТ ТОНИ СО ТЕБЕ СМЕ !!! ;)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Edit> на National Geographic

http://www.youtube.com/watch?v=4qwA5fUh3hA

If you are, you breath. If you breath, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more And if you want to know more, you are alive

цитатот што го кажа Тони....

На NelChe, Lux, Ema.Sk и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Smizzy

Smizzy Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.150
    Фала многу

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Само едно ќе кажам РЕСПЕКТ!!!!

Тони си е наш победник, нека му се со среќа парите на Андреј, реални да сме да не беше Тони дел од преживеан може тој ќе ни беше еден од фаворитите. Ама дека имаше исценирано сценарио имаше.

Тони ние со групен HUG те чекаме во Македонија.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Јас воопшто не се согласувам со ова... Ако им е глупо да победи македонец зошто воопшто го викале Тончи да учествува во SURVIVOR???? :^)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Да се надоврзам крајно безобразно беше што гласовите беа поделени на гласови од Србија и гласови од регионот |( Па тогаш зошто не го именувале шоуте VIP SURVIVOR SERBIA I REGION :?:
    Многу подобро ќе било да има само еден глас од публиката, како што се учесниците еднинство така да биде и публиката, а не ќе делат Србија и регион..Ма најдобро и таму да ги поделеа на племе од Србија и племе од регионот, барем од старт да се знае кому до каде му е дозволено да стигне :|

На macysh, RainBow и BoaVista им се допаѓа ова.
  16. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Браво за Тони!!!! Тој е нашиот победник!!!! :clap: :clap: :clap:

17. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Срцки, а некој може да ми даде линк од последната емисија да гледам и јас смешки малку?? :D мислам ако има де :D цунки :*

18. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    РЕСПЕКТ за Тонка !! :D Како што он преферира да каже :D Не претстави во најдобро светло,големо браво за него,не направи горди.За јазикот посебен РЕСПЕКТ! Со србите само така! Никола фино си го доби одговорот што си го заслужи..Ама србин нема да е србин ако не се исцепа нешто у своја корист!Зошто не зборел српски?! Па како Тони се помачи да ги разбере нив 10 души таму колку беа што збореа на српски зашто и они да не се помачат малку да го разберат?!Ма да они супер разбираат ама се праат дека не разбираат,така им одговара ;)

19. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
  20. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009