Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    491
    ИЗГЛЕДА од кај нас ќе бидат претставници Жаре Бербер и Накова :( Ако се точни информацииве тогаш бравос...неам коментар:worried: !

"Како дел од реалното шоу „VIP Survivor“, оваа година македонски претставници ќе бидат водителот Жаре Бербер и манекенката Александра Накова.
    Ваква информација се појави деновиве во медиумскиот интернет простор, но засега официјална потврда за нивното учество во ова реално шоу нема.

Според она што е досега добро познато, доколку Жаре и Александра навистина учествуват, тие ќе се соочат и ќе треба да покажат како се снаоѓаат со малку храна, но и со минимални услови за живот.

Дали Жаре и Александра ќе бидат македонските претставници кои ќе „преживуваат“ на Костарика, останува да го почекаме стартот на реалното шоу."

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    За оваа Накова, искрено, прват слушам. Видов слики на нет, не ја знам. х)
    Можеби не треба, ама јас баш сакам Берберот да оди во Срвајвер. :wasntme:
    Иако, чисто сумњам, дека јас како што знам, имаше емисии кога се снимаше Срвајвер, на телевизија. Можеби сум и грешка, незнам. :)

3. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Ајде веќе нека почне, не можам да чекам. :)

Лошо ни се пише ако одат Берберот и манекенката - ќе не обрукаат начисто.

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Јас колку што знам годинава нема да има македонски претставници, туку само срби и хрвати! А оваа Накова е толку просто и самобендисано суштество што според мене ќе ја замени НИКОЛИНА (од претходната ВИП сезона)... ЛЕЛЕ ПА ОВА НЕ Е ЗА МЕНЕ, МАМА САКАМ ДОМА :x :x ! А и за Жаре нема да коментирам, која физичка подговтеност ја има он бе??? Боље Боки да го пратат :lol: , барем ќе има сеири на островот :lol: :lol: !

5. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Жаре Бербер во Срвајвер? Што физичка сила има тој бре.. А за таа Накова прв пат слушам. Која е таа? Туку ај нека им е Господ на помош.

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Како што вчера кажаа на Бекстејџ, учесниците скоро заминале. Се уште се снимало, значи за емитување ќе си почекаме.

7. Star19

Star19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    70
    Како што слушнав, ке почне дури напролет.
    Место сега кога сите сме дома дур е вака ладно, тие на пролет :talk:
    Едвај чекам да почне ]:)

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Што ли ќе прават Жаре бербер и Накова таму - останува да видиме напролет :D

9. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    На 12 Март почнува ,како што е најавено во Српските и Хтватските медиуми. :) Се надевам и Сител ќе почне на истиот датум да емитува,да не бидеме во заостанување со епизодите. :^)

Еве ги учесниците. :^)
    Берберов :puke: и Накова :x од кај нас се.

http://www.backstage.com.mk/mk/articles ... d-survivor
    http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet ... jveri.html

Во продолжение накусо ќе ви претставиме кратко сиви за сите овие 18 кандидати кои успеаа да прежиават 43 дена на Костарика.
    Започнуваме со нашите двајца кандидати Жаре Бербер пејач и водител на телевизиската шоу емисија „Кој те шиша“.
    Александара Накова македонската „Плејбој зајачица“ која полека но сигурно ја освојува и Србија. Се има сликано за магазинот „CKM“ како и соработките со познатите брендови „Calvin Klein“, „Police“ и „Lisca“. Како и една од вкупно 25-те најубави девојки избрани од регионот за 2012-та година од модната агенција „Gentleman’s Choice“.
    Мартина Врбос, хрватска пејачка, диџеј и некогашна водителка на MTV Adria. Посебно внимание од јавноста привлекла кога пред неколку години ставила силикони во нејзините гради.
    Ава Карабатиќ хрватска старлета која станала позната по учеството во реалното шоу „Фарма“ и едиторијалот за „Playboy“.
    Огнен Кајганиќ познат ракометар кој бил во брак со водителката Александра Јефтановиќ. Дека е слаб на водителки покажале и неговите врски со Маријана Килибард и Марина Котевски, а се забавувал и со манекенката Миа Стругар.
    Невен Цигановиќ, најпознат хрватски моден стилист кој облекува голем дел од хравстките ѕвезди и странски јавни личности. Покрај тоа познат е и како некој кој претерал по бројните пластични операции кои ги имал на неговото лице.
    Алекс Грдиќ, хрватска пејачка која имала свое шоу „Апсолутно Алекс“ во кое пред камерата пробала бразилска депилација. Се сликала гола и за магазинот „Playboy“.
    Маја Лена Лопати, е ќерка на познатата хрватска актерка Миа Беговиќ. Таа моментално студира новинарство. Маја Лена четири години била во врска со Ален Максимовиќ која ја прекинала поради Никола Мауровиќ еден од учесниците во минатогодишното релано шоу на „Големиот брат“.
    Миа Беговиќ, една од најубавите хрватски актерски и сестра на покојната Ена Беговиќ. Шест години била во брак со бизнисменот Жељко Џнидаревиќ а пред тоа била мажена за ватерполистот Роналдо Лопати.
    Владимир Вуксановиќ е српски манекен и студент по економија, име кое најчесто медиумите го поврзуваа како момче на познатата турбо фолк пејачка Цеца Ражњатовиќ и манекенката Сунчица Травица.
    Никола Шоќ, црногорски манекен на широката јавност познат по улогата во серијата „Будва на пјену од мора“ која моментално се емитува на ТВ Прва.
    Кристина Беквалац стилистка и помалата сестра на пејачката Наташа Беквалац. Била во брак со продуцентот и дизајнер Иван Мартиновиќ со кој има тригодишна ќерка Петра. Била во врска и со ракометарот Владимир Мандиќ.
    Станија Добројевиќ, најпознатата српска старлета која најголемо внимание привлекла кога изјавила дека е во врска со фудбалерот Гојко Качар. И таа се има сликано за „Playboy“ и „CKM“.
    Марко Караџиќ политичарот кој едно време бил на функција државен секретар за човекови и малцински права, на чија функција поднел оставка поради незадоволство од работата на неговиот министер. Моментално е висок фунционер на ЛДП.
    Милан Громилиќ еден од најдобрите балетани и познат кореограф кој од бракот со неговата колешка Катарина има две деца.
    Јелена Мачиќ позната белградска мејкап артистка која од бракот со фотографот Ненад Маријановиќ има ќерка Јована. Нејзината сестра е познатата манекенка Марија Тарлиќ.
    Радован е мистериозна личност од Хрватска чиј идентитет се крие па ќе биде изненадување за сите гледачи.
    Себастијан Флајс, најпознат хрватски сноубордер има авантуристички дух сака ролање и качуавње по планини.

10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Мислам дека тоа погоре е грешка,ова е точното :wasntme:
    http://balkantajms.com/poznato-10-ucesn ... urvivor-a/

Туку сега реално,воопшто не ми се допаѓаат,тука никој не е Вип. |(
    Јас барем не препознав ни еден,освен Жаре,не дека он е некаков Вип,ама сепак,познат е кај нас...
    Другово се нечива сестра,брат,мајка,татко..Или ова . Pažnju na sebe skrenula je kada je pre par godina ugradila silikone u grudi. |(
    Hrvatska starleta koja je postala poznata posle učešća u "Farmi" i slikanja za "Plejboj". :x

И искрено се надевам дека Андрија ќе биде водител,бидејки без него Срвајвр,не е Срвајвр.И не би гледала без него,воопшто..

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Едвај чекам да почнат :D Само незнам дали ќе се добри како минатата год. :?:

12. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Аууух, едвај чекам да почне. Омилено шоу ми е! :)

13. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Ми се допаѓа Survivor.Поразлично е од останатите ријалити шоуа.Ама тоа обичното e 10 пати подобро од ова со "VIP".Уште кога ќе ги видам овие двајца откај нас :x Како и да е, никогаш нема да дозволоат Македонец да победи во некое шоу чија продукција е Српска или Хрватска. |( Но можеа Сител да одберат барем асални кандидати. |(

Еве ја најавата на RTL.Одлично изгледа :)

http://www.youtube.com/watch?v=f7new81dmBE

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Кај нас почнува на 14 или 15 март :)
    На шител тв :)

15. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    И јас едвај чекам да почне. Навистина најинтересно реалити шоу е. Ама најмногу си го сакам заради водителот, Андрија :inlove: Срценце :)

16. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    И јас едвај чекав да почне се додека не ги видов учесницитет.е да бидам поконкретна учесничките.Значи катастрофа, која од која се, се Плејбојки, според учеснициве вака не ветува нешто посебно,ај ќе видиме што ќе биде.

17. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    73
    на 12 март почнува :D

18. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    5.933
    Мене па баш ме интересира како ќе се "снајдат" во таа пустeлија, без шминка & stuff :?
    A и ако има игра со кал, уште поубаво :devil:

19. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    да да накова навистина учествува, знам од блиски извори, се врати пред една недела во скопје, наводно не поминала многу добро со инсектите таму... така да секако ќе ја видите нема бегање

20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    На 12 Март почнува во Србија, Хрватска...
    Кај нас почнува на 14 или 15, кажаа на бекстејџ.

Ден, два мање више..