Еве и малку подетално представување на учесниците. http://www.svet.rs/najnovije-vesti/vip- ... -takmicare
Девојкава со фотошоп ми е (да се рече) убава, ама со шминка ми е погрда него без шминка Него ај ќе видиме мозочето како и работи, мада неверувам ни дека ќе го пратам шоуво. Веќе пишуваше имало мувања, раскинувања, уште прва вечер спиеле некои ... поима немам. Не ги знам српскиве ѕвезди, ама не ми се гледаат како VIPовци
Mене онака нормална ми е, симпатична . A со моливот за уста па поубава да не е подобро ваква би ја гледала него ли со 100 кила шминка убаво лице има,чисто, и убава и е косата. Cега ок, кога носи нормална шминка,(инаку ретки и се тие испади, секад е нападно нашминкана) бла бла поубава е, а која од нас па не е?
Што се однесува до Накова, едвај чекам да видам дали има две чисти во глава, дали знае нешто да зуцне. Од сликава што гледам не ми е ни малку симпатична, не дека и нашминкана ми се свиѓа. Берберот не го можам НИКАКО, ми личи на тип на човек кој сака да мудрува наоколу, почнувајќи од неговите емисии каде што гостите не можат да дојдат на ред, али ајде, ме интересира како ќе се снаоѓаат сите таму. Единствена од сите “ВИП’’, ја знам сестра и на Беквалац. И така
Јас пак ја знам само Миа Бегович, од Вила Марија, и Гордоста на Раткаеви. Spoiler И Жаре нормално. А оваа Накова, врска немам која е. За нејзе слушнав тогаш, кога кажаа дека ќе оди на Срвајвер. Иначе, едвај чекам да почне.
Додека да почне ова лето дојде :roll: Жаре ми е малце антипатичен но ќе го гледам шоуто, секоја година го гледам. А кога велам шоу, навистина мислам ШОУ. Посебно кога се работи за VIP Survivor, затоа што познатите личности не се дојдени таму (само) за пари.
Јаоо боже Накова не ја ни коментирам, ја знам нејзе многу добро и многу одамна. Од мојот град е, во исто школо завршивме не е ни вредна да ја коментирам. Туку оваа Станија ми е најкатастрофа без шминка, за разлика од тоа како изгледа на фотографии. Немав поим која е типката, од ова шоу читајќи ја видов и нешто на Гугл сите за неа WOW ова она, бомба, за најубава била прогласена во Србија. Видете и само слики на нет, а и овде без шминка. Туго несречоо.. Пред Потоа И стварно не ќе било лошо дотичните зајачици и моделки кое се дел од шоуто цицките од фотографиите да си ги понесат со себе и на Костарика
да да, баш читав за оваа леле разликаааааа, е ова е разлика бре, Hакова е гола вода за оваа Kолку толку се препознава дека е она и без шминка, ама оваа бре? Kосана што се треба да и правиш на косата за да дојде до ова стање па нема ни некое тело, за разлика од оние професионалнине слики
^Ама има розев лак. Уф леле колку е грда без фотошоп. Од се по малку си има. Јас нема да го гледам, не го ни гледам ова шоу, ѕиркам чат-пат кога нема што друго. Ама годинава и слаби натпреварувачите, нема некој посебно интересен.
Е тоа е тоа. Само жално е што ги преработуваат сликиве и прват да не личи на себе, за на крај многу девојки да си набиваат комплекси гледајќи ги сликиве а убедена сум дека истите природни се илјада пати поубави и позгодни. Кај се сеа истите што се палат на дотичнава, или не ја препознаа Косава и е како да и ја запалил некој, страшно.. сено буквално. Мене ќе ми биде врв Карлеуша да ја видам таму, јаоо Неа шминка не ја спасува, и било какви третмани а замислете ја таму без ништо на лице. А инаку овие ако се ВИП, не знам што да кажам повеќе. Може на Вип број да имаат, ама тешко да се very important person. Ако Станко е ВИП фаца, не значи дека и сестра му е ВИП фаца, а сите така ги избрале. Сестрата на оној, брат на оваа, комшивка на таа и таа. Глупости, каков ВИП за сите првпат слушам ..никој не знам од претходно.
не ми изгледа дека ќе е интересно, не знам зошто, ама мислам дека ќе е тапа оваа сезона како и да е ќе ја гледам и оваа сезона, ако ништо друго интересни се секогаш игрите
Mа јас сум сигурна дека овие имале поршверцано таму некоја пудра 100% овие без пудра да седат барем без пудра, тешко. баш ќе ја видам првата епизода, да зумирам во фаците им еве ја таа Cтанија, Cеднија или шта год
Мене Александра ми изгледа како да има коректор под очите Абе имаат се договорено со продукција ќе дојдеме, ама барем 30мл пудра со нас да си земеме колку да не е без ич
Освен нашиве и уште два тројца никој незнам. Според мое мислење чим е Vip Survivor би требало да има некои попознати личности а не вака. :/