Значи оваа Накова имала неколкугодишна врска, а? А колкава ***** е. Греота за дечкото ако е вистина, кај ја трпел оваа ваква бреееј
Мислам дека бекстејџ претераа со колумните со детали од островот. Немам прочитано ниедна од нив, ама со самото кога ќе ги видам постовите се нервирам.Насловот се' кажува и ај контролирај се да не го видиш насловот. Премногу детали се изнесени на виделина, на нас ни преостанува само визуелно да го видиме тоа. Не е интересно така. Требаше да не држат во неизвесност со настаните што ќе се случуваат, а не вака. Сите знаат и кој прв, кој последен ќе го напушти островот, и што се случувало, и кој со кого се степал, кој со кого у врска бил, што зборувале, што јаделе! Браво. немам коментар.
Од 10 ли почнува вечер? Бидејки гледам сега дават нешто како ексклузивен дел и после љубов и казна и после езел...Кога сега почнува?Се збркав
Ако оваа Станија, е онаа што се расфрлаше, флерташе уште во чунчено дур се возикаа, па уште и му легна џоа мити на ранецот на оној стварно, она е експерт за понашање (not). Освен ако ги свиѓала и двајцава, па оваа нашава и ги џупнала од пред нос друга причина зашто дрндала против оваа нашава не знам.
Mногу е грда оваа Cтанија, ама апла грда луѓе со тоа носон каква е, Hакова е каде каде подобра од нејзе бре
Луѓе Накова не е толку грда колку што ја направивте, имало и погрди од неа. Инаку едвај чекам да се поделат во племина и да почнат борбите.
Страницата на Преживеан само кај мене тешко се отвара или е општ проблем? АЈде да видиме како Жаре ќе се снајде а Александра не ја ни знам која е, но секако наше си е наше, напред нашиииии!!!!
Мене ми се виде фина и прибрана нашава,барем прв впечаток. Додека сите други женски одма се разголија со минијатурни купачи,она си остана по шорцеви и маичка, а и глас не и се слуша, не ми изгледа ко некоја желна за внимание. Ко гревче е. Ќе има пак вечерва?
Која беше цуцана во танга, што се истрти уште во прва емисија?! И што уште на почеток имаше тип обесен од позади? Слабо е др*љиче, слабо..... Накова стомачни у ла ла! Ама пошто српскиов и оди слабо, ко мутле некое си ќути. И подобро.... Жаре е сељак, а тука, а во Костарка. Исто ти се фаќа.
Добар почеток,не викам не,мене тешко што ми го задржува вниманието од прва,а ова ми го задржа Впечаток прва ми остави оваа ,ми личи на тешко ку*виче,се извинувам на израз Прво коа се плискаше со вода,онака демек заводливо а после тоа со убавиот црногорец коа се облекуваше(соблекуваше )Мислам добро што може да се очекува од човек кој станал познат по своето учество во фарма Нашата Александра ми беше баш симпатична,онака збунета по малце,ама се пронајдов кога кажуваше дека е гладна Мислам дека сепак не е толку лоша ниту пак толку грда.. Симпатични од женските ми беа овие А машкитееееее,црногорецот и Владимир на Цеца бившиот.Симпатични се