Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.578
    Допаѓања:
    3.372
    Не е нема, али не знам што сакате од прва емисија. Да ломоти ко навиена? Абе ајде. Па првпат е на такво место, првпат е со тие луѓе, ќе зборува понатака. Не дека сите зборуваа нешто, јас само неколку видов што одма се разборуваа.

2. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Не и е , ваква и беше и средно кога учеше (или можда малку :?: ). Али во секој случај таква и е напрчена. Мене искрено дали дека ја знам подобро многу ми е за никаде, за проста знам дека е проста како трупец (или нешто попросто, ова е сложено :lol: ), тоа што незнае да оди е друго , многу ми е како тромава и замаена ...., а и синоќа гледам сите работат, она како теле само зјапа во оние кои зборат...
    НЕможам да бидам за нашето, кога знам што дудук е, а и ова што се степала баш во нејзин стил е, и дечко и го тепаше на сред центар.... се за да се биде центар пажња, само јас мисла дека и е откачена некоја жичка :fubar:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Ееее тек е прва епизода, искрено не ни очекував нешто special да биде.
    Чекајте да видите после нема да сезапрат од зборење и карање, а денес се сите фини.

4. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    2.255
    Не ми е толку грда нашава, дури и симпатична ми е, мила. На сликиве кога ја видов пред да почне шоуво ми беше многу вештачка... и, грда. Mене ми се допаѓа што молчи сега на почеток, не е нападна како некои, пример онаа Ава, мислам дека така се викаше... |( :o |( :o Божееее, ми ги корне живциве. Не можам ни да ја гледам. Моментот кога се миеше кај рекичката :o :o :o

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Особа од женските што највеќе нервира - сите
    Особа од женските што најмалку нервира - нема

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Ама затоа дечкиве згодни..... :tmi: :tmi:

На FortuneTeller.xD, CharmedGirl и Cacy им се допаѓа ова.
  7. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    На нет можи негде да ја гледам епизодата?

8. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.648
    На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    zare-onaka sega za sega e dobar,malce nervozen mi izgleda :^) moze oti znae poveke od drugite ili neznam sto,ali nesto go nervira...nakova ne ja zabelezuvam bas mnogu..onaka mi izgleda ubavka,poubava e bez sminka od kolku mnogu sminka...
    ali edno-koga toni ne pobedi nikoj nas nikade nema da pobedi!!!..
    on zasluzuvase pobeda..

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Накова мене баш ми е симпатична. Не очекував да е ваква. Мислев некоја грдотија ќе биде. Ќе навивам за неа! Сега за сега добра си е. А онаа Ава неможам да ја поднесам. Господе божееее! Кое др***ште. |( :puke: Одвратна ми беше коа се миеше кај "слатката вода". Уффф! Иначе машкиве ми се од згоден позгоден. :inlove: Исклучоци се Жаре и оној педерчено (барем мене така ми се виде). Може има и некој друг ама не сум ги заприметила сите. Ај со тек на време ќе ги научиме. :lol: До сега ги знам само Александра, Ава, Станија, Кристина и Алекс од женските, а од машките само Жаре. Другите незнам како се викаат.

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мене момците ми се многу убави,вредни,згодни :D Ме нервира што Жаре иако е од Македонија зборува српски нон стоп :!: И Тони беше таму па цело време си зборуваше македноски,на својот јазик :!:
    Инаку вчера не гледав после дневникот тој дел.Ако може некој накратко да ми каже што се случи или има ли реприза?Веќе ги поделиа во две племиња или вечер ќе е тоа? :?:

13. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    Не го глеав но мислам дека беше истото, само без цензура... или не? :?:

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.774
    Мене ми беше глупаво вчера на вести на сител,кога спикеркава на крај рече да го подржуваме Жаре во Survivor, а Александра никој не ја спомнува. Мислам,знам дека он им е колега и све тоа, али и она е претставник од Македонија, може да се спомне чисто како подршка што е и она од овде.

И тој со тетоважите има направено премногу пластични операции,или ми се чини?
    Не ми текнува како се вика.

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Според онаа епизода вчера осеќам сезонава ќе е рат и покољ :D
    Некако многу нервозни вчера, прв ден се отераа у пм, почнаа многу рано да се караат. А и според неколкуте снимки што ќе се случува понатаму видов плачки, караници и викање.
    Интересантно.
    Него има добри мужи, има :wasntme:
    Ова ми е единствено интересно шоу, затоа ќе го пратам, фаворити немам. Накова не ја можам, а Жаре мојот глас не го добива од проста причина што тој е македонец и може да збори и на македонски, ко на пример Тони Зен, а не да им се лигави со некаква комбинација на српско-хрватски-македонски. А и онака ми е антипатичен.
    Ќе си најдам убав муж и ќе си навивам за него, е така :makeup:

16. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    [/u][/u]
    Да не барам сеа слики низ нејзин профил, али устата и е смената, и очигледно е дека има силикони.
    Знам дека е во склоп со темава ама ај..

Eдит:
    и
    Да не ја тепам до толку ко ке видиш, долниот дел од устата и е зголемен.

За шоуто, незнам за вас ама само мене ми се виде дека траеше 5 минути? Ептен кратко беше... Јас очекував барем ке ги поделат во 2 племиња, и ке кажат зашто за двајца немаше марама. Хм.. :?:
    А иначе од машките стварно, како ги одбрале...

Мада само еден ми е промашен, тој Невен Цигановиќ :lol: Човече колку е извештачен.

Ама еве од кога ја прикачив сликата прочитав дека уствари е стилист, така да разбирливо е. :D
    Од девојките Маја Лена, стварно ми е најубава, најприродна не дека и другите не се, али очигледно е дека од толкава група се издвојува.

Делот со мајка и ми беше најсмешен, или да кажам "најтактички", барем јас така се заебавам. Као пливај ти керко, јас ке правам диверзија! :rofl:

Прикачени фајлови:

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Јас па вчера кога го видов Алексанндар. |(

Сте виделе некој србин, во некоја емисија/квиз да збори македонски? Не.
    Сте виделе некој македонец, во некоја емисија/квиз да збори српски? Да.
    Ние скоро секогаш, збориме српски, така да.. Било да е пеачка, пеач, секогаш!
    Ретки се исклучоците.
    Иначе незнам, сега за сега Жаре ми е ок. Редовно си гледав шишање. :wasntme:

18. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Leeloo мила не и е долниот, горниот и е променет :nod:
    Ахх мори мајко и оваа се извештачила

19. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.661
    Допаѓања:
    10.026
    Леле мајко сезонава ќе биде Костаришки масакар со мачета :D
    Ок ми е Александра за сега како натпреварувач, бар не е како Ава, боже во кој филм е влезена, уште и да личина 24 :^) А Жаре и во емисијата нели србски си збореше со србските гости...
    Миа ми е многу мила исто и ќерка и, Алекс, пеачката со плавата кратка коса и Беквалац.
    А овој тетовираниов колку ботокс има во фацата? Па и тетоважите бакнежи...немам коментар :x
    Балетанот годинава е значително помалку геј од лани.
    Политичарот е исто добар, ама многу му се смешни спидо гаќичките :D

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Тоа е така бидејќи Србија,Црна Гора, Босна, Хрватска имаат премногу премногу слични јазици.
    Исто како бугарин и македонец си зборат на свој јазик а се разбираат, но на нив им е многу тешко да не разберат нас,бугарите и словенците. Па бидејќи нашиве делумно знаае КАО нешто српски,нормално дека ќе си зборат српски.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.