Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.550
    Допаѓања:
    3.146
    Не е нема, али не знам што сакате од прва емисија. Да ломоти ко навиена? Абе ајде. Па првпат е на такво место, првпат е со тие луѓе, ќе зборува понатака. Не дека сите зборуваа нешто, јас само неколку видов што одма се разборуваа.

2. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Не и е , ваква и беше и средно кога учеше (или можда малку :?: ). Али во секој случај таква и е напрчена. Мене искрено дали дека ја знам подобро многу ми е за никаде, за проста знам дека е проста како трупец (или нешто попросто, ова е сложено :lol: ), тоа што незнае да оди е друго , многу ми е како тромава и замаена ...., а и синоќа гледам сите работат, она како теле само зјапа во оние кои зборат...
    НЕможам да бидам за нашето, кога знам што дудук е, а и ова што се степала баш во нејзин стил е, и дечко и го тепаше на сред центар.... се за да се биде центар пажња, само јас мисла дека и е откачена некоја жичка :fubar:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ееее тек е прва епизода, искрено не ни очекував нешто special да биде.
    Чекајте да видите после нема да сезапрат од зборење и карање, а денес се сите фини.

4. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Не ми е толку грда нашава, дури и симпатична ми е, мила. На сликиве кога ја видов пред да почне шоуво ми беше многу вештачка... и, грда. Mене ми се допаѓа што молчи сега на почеток, не е нападна како некои, пример онаа Ава, мислам дека така се викаше... |( :o |( :o Божееее, ми ги корне живциве. Не можам ни да ја гледам. Моментот кога се миеше кај рекичката :o :o :o

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Особа од женските што највеќе нервира - сите
    Особа од женските што најмалку нервира - нема

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ама затоа дечкиве згодни..... :tmi: :tmi:

На FortuneTeller.xD, CharmedGirl и Cacy им се допаѓа ова.
  7. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    На нет можи негде да ја гледам епизодата?

8. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    zare-onaka sega za sega e dobar,malce nervozen mi izgleda :^) moze oti znae poveke od drugite ili neznam sto,ali nesto go nervira...nakova ne ja zabelezuvam bas mnogu..onaka mi izgleda ubavka,poubava e bez sminka od kolku mnogu sminka...
    ali edno-koga toni ne pobedi nikoj nas nikade nema da pobedi!!!..
    on zasluzuvase pobeda..

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Накова мене баш ми е симпатична. Не очекував да е ваква. Мислев некоја грдотија ќе биде. Ќе навивам за неа! Сега за сега добра си е. А онаа Ава неможам да ја поднесам. Господе божееее! Кое др***ште. |( :puke: Одвратна ми беше коа се миеше кај "слатката вода". Уффф! Иначе машкиве ми се од згоден позгоден. :inlove: Исклучоци се Жаре и оној педерчено (барем мене така ми се виде). Може има и некој друг ама не сум ги заприметила сите. Ај со тек на време ќе ги научиме. :lol: До сега ги знам само Александра, Ава, Станија, Кристина и Алекс од женските, а од машките само Жаре. Другите незнам како се викаат.

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мене момците ми се многу убави,вредни,згодни :D Ме нервира што Жаре иако е од Македонија зборува српски нон стоп :!: И Тони беше таму па цело време си зборуваше македноски,на својот јазик :!:
    Инаку вчера не гледав после дневникот тој дел.Ако може некој накратко да ми каже што се случи или има ли реприза?Веќе ги поделиа во две племиња или вечер ќе е тоа? :?:

13. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    Не го глеав но мислам дека беше истото, само без цензура... или не? :?:

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    25.166
    Мене ми беше глупаво вчера на вести на сител,кога спикеркава на крај рече да го подржуваме Жаре во Survivor, а Александра никој не ја спомнува. Мислам,знам дека он им е колега и све тоа, али и она е претставник од Македонија, може да се спомне чисто како подршка што е и она од овде.

И тој со тетоважите има направено премногу пластични операции,или ми се чини?
    Не ми текнува како се вика.

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Според онаа епизода вчера осеќам сезонава ќе е рат и покољ :D
    Некако многу нервозни вчера, прв ден се отераа у пм, почнаа многу рано да се караат. А и според неколкуте снимки што ќе се случува понатаму видов плачки, караници и викање.
    Интересантно.
    Него има добри мужи, има :wasntme:
    Ова ми е единствено интересно шоу, затоа ќе го пратам, фаворити немам. Накова не ја можам, а Жаре мојот глас не го добива од проста причина што тој е македонец и може да збори и на македонски, ко на пример Тони Зен, а не да им се лигави со некаква комбинација на српско-хрватски-македонски. А и онака ми е антипатичен.
    Ќе си најдам убав муж и ќе си навивам за него, е така :makeup:

16. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    [/u][/u]
    Да не барам сеа слики низ нејзин профил, али устата и е смената, и очигледно е дека има силикони.
    Знам дека е во склоп со темава ама ај..

Eдит:
    и
    Да не ја тепам до толку ко ке видиш, долниот дел од устата и е зголемен.

За шоуто, незнам за вас ама само мене ми се виде дека траеше 5 минути? Ептен кратко беше... Јас очекував барем ке ги поделат во 2 племиња, и ке кажат зашто за двајца немаше марама. Хм.. :?:
    А иначе од машките стварно, како ги одбрале...

Мада само еден ми е промашен, тој Невен Цигановиќ :lol: Човече колку е извештачен.

Ама еве од кога ја прикачив сликата прочитав дека уствари е стилист, така да разбирливо е. :D
    Од девојките Маја Лена, стварно ми е најубава, најприродна не дека и другите не се, али очигледно е дека од толкава група се издвојува.

Делот со мајка и ми беше најсмешен, или да кажам "најтактички", барем јас така се заебавам. Као пливај ти керко, јас ке правам диверзија! :rofl:

Прикачени фајлови:

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Јас па вчера кога го видов Алексанндар. |(

Сте виделе некој србин, во некоја емисија/квиз да збори македонски? Не.
    Сте виделе некој македонец, во некоја емисија/квиз да збори српски? Да.
    Ние скоро секогаш, збориме српски, така да.. Било да е пеачка, пеач, секогаш!
    Ретки се исклучоците.
    Иначе незнам, сега за сега Жаре ми е ок. Редовно си гледав шишање. :wasntme:

18. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Leeloo мила не и е долниот, горниот и е променет :nod:
    Ахх мори мајко и оваа се извештачила

19. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.186
    Допаѓања:
    8.328
    Леле мајко сезонава ќе биде Костаришки масакар со мачета :D
    Ок ми е Александра за сега како натпреварувач, бар не е како Ава, боже во кој филм е влезена, уште и да личина 24 :^) А Жаре и во емисијата нели србски си збореше со србските гости...
    Миа ми е многу мила исто и ќерка и, Алекс, пеачката со плавата кратка коса и Беквалац.
    А овој тетовираниов колку ботокс има во фацата? Па и тетоважите бакнежи...немам коментар :x
    Балетанот годинава е значително помалку геј од лани.
    Политичарот е исто добар, ама многу му се смешни спидо гаќичките :D

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Тоа е така бидејќи Србија,Црна Гора, Босна, Хрватска имаат премногу премногу слични јазици.
    Исто како бугарин и македонец си зборат на свој јазик а се разбираат, но на нив им е многу тешко да не разберат нас,бугарите и словенците. Па бидејќи нашиве делумно знаае КАО нешто српски,нормално дека ќе си зборат српски.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.