Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Едно е јасно, кај идат балканци таму е пеколот и тоа е тоа :D

2. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    :?

Прикачени фајлови:

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Додуша, ние барем имавме да учиме српски од сериите нивни. А они од кај ќе учат?

Иначе некој праша, ми се чини, каде може да ја гледа првата епизода. Еве..
    http://www.youtube.com/watch?v=ipoLeYYDgyY

4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Накова како за прва епизода, супер беше, не зборуваше па се исклучи можноста да каже некоја глупост, и да треба да си мавнам фејспалм. Инаку ке ја дисквалификувале а? Се степале за машки, а нашава има долга врска? бре бре бре. :D

5. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    девојќи а кои денови ќе има survivor?? и од колку саат ќе е?
    Вчера ја гледав 1вата епизода, и искрено се чудам како не запалија оган. Ало бре... ја гледал ли некој од вас предходната сезона кога тој стариот (тата) на едно од племињата како добиена награда во броба им покажа како се пали оган од бамбус само, и ништо повеќе. Се утепаа од мачење со тоа да го запалат и на крај пак не успеаа. Нашава у стил ГЛАДНА СУМ, а чекај душо ти што очекуваше?? Да те ладат со палми и да ти постават шведска маса?? Тамо сите се уствари гладни, и ако почнат уште од прв ден да се жалат кај ќе им биде крајот. И Жаре нешто се испонаша не ми текнува за што беше, ама нешто околу оганот и он се тетеравеше! Мислам дека годинава ќе биде најдосадно, зошто со овие фацки што се сега, ова повеќе ќе наликува на Големиот Брат, одколку на Survivor. Само што сега наместо ВИКИ И КИКИ РАЛЕВИ ја имаме НАКОВА. Некако сите ми се легачи, флегми... барем на прв поглед, за даље не знам!
    Ај да не испадне дека мрчам цело време, ќе речам пак ке ги бодрам зошто се наши, иако однапред се знае судбината на Македонец, во српско реално шоу!

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^ јас не верувам во тие муабети, сега секој се живо измислува за да биде ин во муабетот. ќе гледаме и ќе видиме што ќе се деси

7. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Snow-Queen го кажав тоа што го кажав зошто мој многу добар другар беше близок со неа, и баш поради тоа што е многу "поштена" прекина да комуницира со неа, бидејќи направи врската да му виси на конец. Не би да навлагам, али не е многу далеку од сестрите ралеви. Дај боже тука да се покаже како попаметна, барем да не се брукаме сите како нација :)
    Инаку одговор на моето прашање? anybody :?: :?: ??

На EVA19 и creshicka им се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Не планирам да го следам многу, вчера онака погледнав нешто од љубопитство, ама баш ми беше глупаво еден кога рече: „Многу е тешко овде, воопшто не е како што ни изгледаше на телевизија“... Жити се!? :o

9. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    според програмата на сител од понеделник до петок во 22:15 а епизодата без цензура некаде околу полноќ ваљда :^)

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054

Нема шанси мила да се покаже попаметна , едноставно тоа е невозможна мисија :lol:
    А за ова што се степала со некоја за машки, што кубеле коси ми е баш во нејзин стил ... проста до крај .
    Еднаш патував со неа во автобус(иако јас знам од поодамна) тоа беше жив хорор, значи само она постои на светот и никој друг, дерење, викање, пцуење по телефон, на цел глас и тоа без ни малку почит да се има према другите патници, арно се најде една паметна постара жена, па партал ја направи :clap:
    Катастрофа е девојчето, ни култура, ни ништо во неа :x
    Мислам ова се се факти, каде сум била сведок, ништо не е од инает или незнам што и онака немам никакви допирни точки со неа за да нешто се замарам посебно.... чисто ви давам примери од нејзиното понашање, каде сум била и јас присутна.

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    не не погрешно сте ме сватиле, таа за мене е под 0, како личност Play boy зајачица-КАТАСТРОФА
    јас зборев општо за муабетите,ова ќе се деси,она ќе се деси,вака ќе било така ќе било, за тоа зборев јас ќе видиме што ќе се деси, а за Накова она е 0 за мене, т.е. под 0

На EVA19 и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Едвај чекав да започне Survivor но откако видов крокодили нема шанси :| иначе не ми е јасно што бара Миа таму, мислам таа е сепак постара од сите таму, а и стекнав мислење дека сака да е одма центар пажња ко демек не и е добро |(

13. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    МИА ГО ХОМЕ АМАН БРЕ ЖЕНОО ДОСТА СЕ ЛИГАВИШ,накова се расплака нз зашто али римелот и се размачка дали приметивте од кај римел???зар 2 дена очи не миела хахаххахах

Влада уфффф

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Е добро што има врска што е постара, а и не ме чуди така да се однесува, прво зашто е повозрасна, второ зашто сите не и се ни до колена.

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    сигурно прошверцувале таму бре :D :D и јас приметив :D

16. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Абе мене не ми е јасно како девојките се справуваат со менструалниот циклус на островот и како секогаш се издепилирани? Па зар се имаат?

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    остај тоа жено, ами 30 дена смрдливи муцки?? :D :D

18. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    8.323
    Кажуваше лани некоја од натпреварувачките дека имала циклус додека била на островот, им даваат тампони. Она се жалеше како јадела по една пица и 200грама чоколадо кога ќе добие и сеа и е тешко што го нема тоа.
    Ама не се сеќавам која точно беше :^)

И да заби не мијат. Тони кажуваше нели дека со пепел пробал :puke:
    Бре што се не памтам :D

19. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Само што ги поделија во 2 племиња, а тие веднаш почнаа зад грб да се озборуваат. :D

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.220