Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by rossonerka, Oct 17, 2010.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Станува интересно..ај да не тупиме(кој бил гладен,кој жеден,кој што рекол) само ќе кажам јас навивам за Борука.Мислам така се викаше племето..

2. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

И јас прво помислив дека нашиве ќе ја зезнат работава, ама не било така. Они всушност го завршија и најкомплицираниот дел. Најпаметни испаднаа. :lol:

loveBlair likes this.
  3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Хаха, делиме мислење. Јас не ги гледав скроз овие 2 епизоди, на работа ова она. Ама шала на страна, уште кога видов дека во прва епизода ми се соблекуваат голи, без страм, незнам шо понатаму да очекувам? Машките не ги знам баш, освен Невен каде шо он си потенцира, не е битно шо изгубиле, битно они пак најубави се :D Исто и Себастијан и политичарот, така да двајцата сега за сега океј ми се, мислам дека ќе терат понатаму. Од женските, мислам ако почнам да коментирам ќе нема крај. :D Таа Станија и другата плава покрај Александра во Борука, незнам шо функција имаат? Голи да се бањаат и да трчаат лево десно само? Оваа Алекс, напорна е малце ама ми има памет донекаде. :) За другите, може ги немам запазено до толку ама океј ми се. И колку само почетнички сите се сакаат нели, па си ги честититаат заслугите, се додека не дојде позади грб планови да си прават. (Ова се Борука, вчера вечерта).

Конкретно за делот кај шо Жаре говори српски а Александра не, пошто нели не знаела. И јас така си мислам, ама барем и не пробува да се глупира и сврзува некои зборови за да говори, си продолжува со македонски. Малку неразбирливо ми е кога викате, Александра си стоела на страна, како избацена, демек не разбирала ова она. Па ништо поарно беше ни Тони Зен, и он беше цело време на страна, ретко да му чуеш глас. А сега дали Тони имал во главата и паметно се држел на страна, а Александра не, и затоа молче, околку тоа не дискутирам. И некој нека ми објасни која беше таа што прокоментира уште на почетокот кога се делеа, македончето мора да направи збрка секогаш? м? Шо и беше филмот? Премногу лично да не си го свати тоа? :^)

Како и да е, ова е само почетокот.. очекувам многу многу многу драма, особено околу женските. :D

Noemi and AlanisM like this.
  4. Smilly

Smilly Популарен член

Toa ти беше Јелена,онаа што цело време мрчи!Уф бе што човек ќе беше..
    Туку Александра добра е сега за сега,фина.Ама овој берберов |(

5. karak

karak Популарен член

подршка за нашите и нека почнат крвави борби :devil: :devil: :devil: го обожавам племето каде што се нашите :devil: :devil: сите ми се топ

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

борука се вика племето каде се насите двајца,,се разбира дека навивам за нив а и посилни ми изгледат од другите...само да не испадне како минатиот пат кога повеке од другите испадна и сите си гласа за оној андреј сто победи а кај нас беа помалце и помалце имасе гласови за тони...

zlatnosrcence likes this.
  7. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Србин да дојде во Македонија си збворува Српски
    Македонец да појде во Срнија си зборува Српски

Една порака до Жаре..... Жаре те молам збори Македонски... :lol:

Cacy, Dpokahontas and girl-miri like this.
  8. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Станија и Ава се невозможни. Болни се за да привлечат троа внимание.
    Ептен ми изгледа како да се без мозок.

iva.89 likes this.
  9. Doozy

Doozy Форумски идол

Ова старлетиве како планктони лебдат со силикони угоре, се испапчиле таму, Божее... :rofl: Ептен ми се отидени. И се караат која била попаметна, поубава, јао јао. Ма немој да ме јебеш бре, иди лебди таму. ]:)

Жаре си фура на српски и не дека сум голем патриот, ама зборувај македонски бе мајка му стара, срамота е, се брука само со квази-српскиот. :emo:

Невен ми е срцка, позитивен ми е до максимум. :rofl: Вика, не добивме храна, ние не јадеме, пазиме на линија. :rofl:

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ааа интересно ова со клетвата, не мислев дека ќе биди негативен глас, мислев нешто да ги исколни :rofl:
    Невен педер, одвратен е :D

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

чекај, мене прееска ми се виде дека и Hакова ќе покаже гола цицка :D

12. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Ме нервира Невен со тие напумпани усни

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Лелеее, на женскиве, чавки не им се рамни.
    Ква, ква, ква, ква. |(
    Досадни се, неподносливи. Оваа Станија, само се фали дека има мозок, а далеку од тоа.
    Оваа Ава, збори ко навиена, а незнае што збори, мисли дека сите и љубоморат.
    Алекс, ми онака нормала. А нашава, искрено, не очекував дека ќе биде ваква. :up:
    Подобро, да си ќути, него ли, да квачи ко овие другиве, и да се соблака.
    Невен, баш ми е фенси, онака нај опуштен. Многу ме смее. :D
    Јас за Жаре, уште пред тоа си кажав, јас немам ништо против него, баш напротив. :wasntme:
    Од Борука, само машките им се арни.

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Не беше Накова. Станија и Ава ги испрчија селиконите. :D

15. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Не не, моментот - “4 плејбој зајачици, а ние не ги ни приметивме дека се топлес!!’’

Умрев од смеење!! :lol: :lol: :lol:

16. iva.89

iva.89 Истакнат член

Што функција имаат жениве во Борука освен да шетаат голи? Како не им е срам уште од 2 ден да се соблечат топлес..што знаеш до крај може и нудисти да бидат како тргнала работава :lol:

opal and Victorian like this.
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Абе, не требаше вечерва да испаѓа некој?
    Телевизорот ми го окупираа мажи, шта чеш, не сум во тек.

18. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Да, испадна Јелена.

Hipica likes this.
  19. opal

opal Истакнат член

4 зајака се соблекле :puke: спонзорушите уште на почетокот ги истакнаа силиконите(нз кој има кој нема не и битно)туку муабетот ми беше сите 4 се имаат голи сликано за плејбој ова онаа старлети-спонзоруши,зајци и сл веке цел свет ги има има видено голи нз со се чудите,како и да е сите имаме гради НО некои “девојки„не го користат мозокот ги користат градите :)

20. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Абре шта ќеш, типките за внимание си се појдени таму, не ни очекував да седат мирни и да мислат само на опстанок, пфф. Само ме нервира што овој мојов го бендисал гзот на Седнија, па ме прави љубоморна на шала. Епа нече мочи! :D Плус јас не останувам покусо - Никола манекенчено, прсти да излижеш мхмх.. Ама па ко неспособничок се покажа на почетоков. Ај белки ќе се поправи. Ду нот дисапоинт ме кјути!
    Ахахха и леле овој Жаре само спектакли му прави онаму, а зини - скини е! Шиба на српско-канатларски :rofl:

Izaabella and sanjalica like this.