Ццц за ништо не се способни овие од ШИТЕЛ, бруки живи се, не знаат една програма да средат. СРАМОТА!!
Невен ми е крај на приказната, колку интересен човек! Не се труди за ништо, го боли десна трепка за се што се случува околу него, баш си ужива! Лабав е и со смисла за хумор, најмногу почитувам такви луѓе. Позитивен, исто. Јелена, само мрчеше, мрчеше и мрчеше. Но, имаше вистини во она што го кажа на племенскиот совет, дека претеруваат со кенкањето и плачките, никој не рекол дека ќе биде лесно. Како и да е, сееше негативност насекаде, не успеа да се вклопи и автоматски ми стана одбивна. Нема да излажам ако речам дека ми е мило што излезе. Инаку, другиве.. 90% од женскиве се од оние на кои што во зеницата им светка машкиот полов орган, само не очекував да се распиштолат уште втор ден. Додуша, што се разбирам јас, тоа нивната професија треба да се оправда, којзнае колку е тешко да се биде старлета! Ух Два грама мозок да се немало. Станија и Ава - глупиот и поглупиот. Еднава кога збори лиги и течат од страна, другава мисли кажува цитати од Софокле и гордо се смешка. Абе ајде? Она што им го мислам на Никола и Влада, ни дома не им го мислат, , исто така и од Жаре сум пријатно изненадена. Се вклопува, позитивен е, борбен.. Накова нека ќути ако, подобро за земјава. Нека не не брука.. Додека ми е интересно, ќе го гледам.
Можно ли е заради ова да немаше Survivor денес? Има избори во Србија или?? Баш и не сум во тек со нивната ситуациија во државата Spoiler http://tvpaket.com.mk/index.php/tv/vip-survivor/160-survivor-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%83%D0%B7%D0%B0
Дека вчера заради тоа немало, не е.Сетете се дека и во претходните сезони,по советот имаше ден пауза од емитување. А за ова на линков,се разбира дека е можно, но тоа и кога би се прекинало,би се прекинало на 5Мај-кога е изборниот молк, зошто изборите се на 6 Мај, а не уште сега.
Вчера имаше Преживеан во 12 и нешто на полноќ но тоа беше без цензура, само што си разговараат меѓу себе, не е интересно како кога ќе гледаш преглед на денот со игрите.. Ама Сител за ништо не ги бидува ЈАС БЕВ Spoiler сум А1.
Незнам колку се сеќавате, ама минатата година не даваа секој ден туку 3 дена: понеделник, вторник и среда (првиот ден борба за награда, вториот за имунитет и третиот ден советот )
Програмата на Сител им е скроз несредена. Мене ми кажаа дека таа емисијата во живо (порано што одеше во сабота), сега ќе биде во недела, во 23 часот, а на програмата ја нема, па ќе видиме утре на дело. И да, порано даваа помалку денови во неделата, петоците немаше сигурно!
Не прочитав некој да пишал или пропуштив, дали е точно дека Александра ја дисквалификувале затоа што се степала со некоја од другите девојки ради некој дечко? Ако е точно, значи стварно е брука сељандурска.
Бидејќи на програмата на сител, ми вели недостапна информација, неможам да видам во колку саат е вечерашната емисија ПОВРАТАК У ЦИВИЛИЗАЦИЈУ, знае ли некој?
На програмата не пишува, ама прееска случајно видов, дека после серијава сега што е, ќе има Езел, па после неа Survivor, мислам дека 23.30 ќе биде, така мајка ми слушнала пред некој ден
Тоа повратак у цивилизацију имаше на српски канал, а кај нас го даваат неколку саати покасно. Гостуваше Јелена и една друга гостинка.
Дефинитивно најмноггу ме иритира Невен. Се можам да поднесам и оговарачки и глупачки и негативни како Јелена ама вакви како Невен не. Одкаде педер оттаму па и инат. Е тоа е врв - инатот. Ја да бев во нивното племе одма ке го номинирав. Наместо да ги бодри да ги добијат игрите тој си лежи, се зафркава ич гајле не му бере.