Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Себастијан ја прати по тајниот имунитет на Островот на исфрлените. Значи овој пат, од победничкото племе поглаварот испраќа еден од дргото племе по тајниот имунитет.

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Алекс не излезе,Јелена беше прва што излезе од племето Матамбо.Алекс е од Борука. ;)

3. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
  4. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    ^ Ќе излезе набргу Александра како што ми стои :D

5. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Јас ќе сум си за Жаре, Александра и Миа до крај. Фаворити ми се! :)

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    сто и е на накова?? ццц она да не мислисе дека е во големиот брат..
    не сакала онака не сакала овака..цццц
    сто убаво знаци да си поцнесе со девојките од борука,малце да се вколописе..ама она не сака да работи не сака нисто...е па ке ја исфрлат од таму :^)
    барем да не се мацесе DA SE PONIZUVA DA ODI DA SE PRIJAVIZ A SURVIVOR...
    незнам стварно зосто вака прави... :^) :^)

7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ги изгледав јас епизодите и можам слободно да кажам дека поголемо срање од овогодинешниот Сарвајвр нема. Го запустија шоуто, се изгуби главниот концепт и се претвори во Велики Брат.

Прво сите што се заминати таму се заминати за се, освен за главната награда.
    Се гледа дека Станка и таа крАВА се заминати за да се промовираат и да се шетаат голи и да ги тресат ај да не велам што.
    Нашава не знае зошто е појдена, мајко му стара, одиш во Сарвајвр, најсурово реално шоу каде што треба да имаш нерви како сајла, јак желудник и силна тактика.

Првиот сарвајвр со анонимци беше најдобар, што се не беа спремни да направат за да останат во игра, да јадат се и сешто, да трпат ненормално тешки игри и да коваат нон стоп тактики. Овие сега се појдени за уживање и да се изрекламираат. E oва е сарвајвр игра
    http://www.youtube.com/watch?v=Ifi0d92ESmA
    90 килограми носеше Огнен на раменици, а не како Невена годинава што го мрзи да се наведне и да пука од тоа пушката. Сега ракомет играат, никакви игри и плус се жалаат. И жениве изгледа се трудат да се докажат која поголема кокошка е и која е по мадафака во муабети. Игра никој не гледам да сака да игра.

Така да го скокам ова годинава, а и искрено ми е преку нос дојдено Србиве да не шиткаат и да не примаат во шоу само за да си направат профит и во Македонија. Лани беа спремни на се, дури и да влезат 4ца во финале, плус уште еден од тимот на Тони само за Македонец да не победи. Му најдоја секакви маани, Македонски зборувал, ќутлив бил, мрзлив бил што се не му изнарекоја. И да ги гледам сега пак? Нема шанси. Ајде да имаше интересни играчи ајде, ама со овие мутавиве, без ниту еден саглам не иди во предвид.

И редактирам, сакам да вратат анонимци, кои би дале се за главната награда. Ама очигледно е дека сценаристите сакаат да фатат повеќе гледачи со тоа што канат тетки кои голи ќе се шетаат по плажа за да го гледаат шоуво небаре немаат голо тело видено. Штета навистина, Сарвајвр што се претвори во Велики Брат. А омилено шоу ми беше.

На katalina, Rozich, Lov3 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Бара внимание и го добива како што гледам.Сите се прашуваат зошто е ваква...Нека отиде во другото племе ама ке цркне за јадење...А таму ни оган ни јадење немаат а овде речиси има се на тацна...Не знам што мислела кога се пријавила.

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ама оваа нашава ко патка со тоа устата стварно ко ретарда се понаша, аман! Црна овца. Се нешто нејзе и смета, се она нешто не може, се понаша ко принцеза да е некоја, а нема врска! Кај е најмрзлива од сите учесници, па нели нејќеше женски работи да прави, па машка работа побара, пази молим те :rofl: Па виде - не виде, се прибра до девојките колку да не биде дека лежи нонстоп. Не и претставувало задоволство да работи, а другите па умираат од желба да работат, колку е самобендисана и себична |( Ме нервира кога кажуваат Александра од Македонија, барем да не ме потсеќаа нонстоп дека ја претставува нашата држава.
    Неспособна е, за ништо не ја бива, и не знам со кој памет дошла на Срвајвр. Па уште и драми приредува, ах македонче во принцип без драматургија нигде не проаѓа, ама оваа ептен е лигуш.

Плачипичка

Кај Жаре едино што ми смета е што не збори македонски, иначе од оваа многу поарен е, а и српскиов го вергла ко мајчин јазик да му е. Ем се вклопува, ем не е лош во борбите, а особено беше добар во борбата со ракометот во вода. А оваа Накова да знаеше 2-3 збора да сврзе на српски и да не го изедеше мачка јазикот, може и немаше ни да збори на македонски. Њњњњњњ.

На EVA19, Srekicka, A-j-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Која мизерија оваа Александра..Неспособна,за ништо не ја бива . Attention whore !
    Надвор под хитно :devil:

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Forever alone може слободно да го носи ликот на Накова. |(

На Buttterfly, Hipster, A-j-a и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    8.301
    Леле сакам дома, леле невозможни работи ме тераат да правам. Не заебавај, ти рекоа да заметиш, тоа е невозможно?
    Оваа сезона се повеќе ми личи на пародија на Сарвајвер...Од Вип ни В нема :^)

На A-j-a му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Леле мори глупачо Александра срам си за женскио род метла не си фатила мори па да како ке фатеш ко само знаеш гола да се соблачаш и да покажуваш колку си глупа пред цел балкан земјата ја брукаш а посебно женскио род е таму нема лежи лебе да те јадам и смени си ја фацата оти си грда како од поплава да си изфрлена нз што си мислила ко си се пријавила дека кој знае какво е таму дека ке си спиш само мрзооо фани обесисе мори кокошко никаква или ојде да најдеш некој да те земе или реклама да извршеш дека си кој знае што. :devil: :envy: БРАВО ЗА МИА !!!смирена и стварно вредна жена пример е за др.

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Онаа нашата ко почна да се жали дека и дале задача метла да фати, па и најде триста мани на метлта како не чинела, ваква била таква била, ништо не собирала...па што очекуваше, позлатена да ти дадат. Иш ма! Што очекуваше дека ќе спиеш на свилени чаршави и ќе уживаш?! :fubar:

На booba и EVA19 им се допаѓа ова.
  15. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ова нашава Госпоџа изгледа скоро ќе и дојде крајот. Тешко и било не можела да прави такви работи. Ајде нека е сама не мора да јаде не мора да спие со нив па за на крај да остане сама. Не е фер навистина не сакала да работи или да прави нешто друго зошто се пријавила тогаш. Бокитоо ке го пративме на нејзино место подобар ќе беше :)

16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Алоооо способни :D
    По се изгледа како психички добро припремани и наапани ќе ве биде за таму. Глупа била бе, мислам не знам каква е, ама по тоа сигурно не и го проценувам нејзиниот памет.
    Не дека ја подржувам, знаела што ја чека, никој со сила не ја терал, а по тоа што гледам никој ни грубо не се однесуваше со неа. Искрено, мене ова нејзиното повеќе ми личи на тврдоглавост отколку на размазеност. Ама јас па шо зборам, силикони има :D

А Станија ти е... пу пу подалеку.

17. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.614
    Допаѓања:
    771
    Kolku samo se izraduva Jelena koga ja vide Kristina,konecno najde so kogo da svrze zbor,dva.A nasava-kako malo dete na kogo mu ja zele omilenata igracka,pa aj sega ke se lutime i srdime(nema da rabotime,nema da jademe...sakam da sum sama,sakam da si odam doma...) Posle Stanija,poidiotska faca od nea nema!

18. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    старлети биле хахахах нов збор за девојки кои се сликаат голи и мислат дека се познати уствари се познати ко спонзоруши а во борука ги има 4 :!: :puke:

19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Метлата не и чинела, оф господе, од прачки и лисја била! :headbang:
    А од што сакаш метла да биде мори? Од Кевин Клајн гачиците, метла да ти се напраи посебна за да го мрднеш тоа газот да подзачистиш нешто! Ејјј, многу тешка работа и дадоа, рацете и отпаднаа. А да му се беси на оној Влада одма се наоѓа. :D Муле тешко ...

А онаквите ко Јелена - човекомрзачи ми доаѓа да ги заклучам у некоја соба со 100 души и да и урлаат сите над глава да не знае кај се наоѓа.
    Уште вика: Ако почнат вака да се населуваат, џабе се селев на пуст остров. :fubar:
    Хелоооооооу, те избација пошто не знаеш со еден човек асален муабет да напраиш, една реченица не знаеш да составиш а да не навредиш некој, јас стварно не знам што мајка барале на Срвајвер и оваа и нашана простачана. Едната нејкела да работи, а другава мрзи луѓе.

Па Срвајвр се врти околу борбеноста, издржливоста и воспоставувањето односи со луѓето тие 30 и кусур дена на пуст остров. |(
    Значи стварно кога ќе ја видам Јелена ми се лоши у моментот ...

П.С: Првиот Срвајвр ми беше најдобар, Спаркс што постираше линкот, ете тој, феноменално беше:
    http://www.youtube.com/watch?v=pogAtYZi ... re=related

На Hipster и rossonerka им се допаѓа ова.
  20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Која дебилка била Александра. Извини ти што знаеш да правиш освен да се сликаш гола, метла една. И метлата е попаметна од неа уствари. Уште па ја зема и ја фрли метлата, а некој се помачил за да ја направи. Таа не дошла да плаче и да се лигави,а само таа плаче ко лигала некоја. Сакала да оди кај избацените, а што мисли таму дека ќе и постелат црвено тепихче?

Сабајле ме пречека на фб ,,Песна за Ава,, :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4xSNhiTMzw