Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. elygj

elygj Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    68
    Јас не го гледам баш од почеток,ама нема везе :) Инаку не навивам конкретно за некое племе,гледам само онака.Ми се свиѓа онаа Бојана од Касуко.А многу ме нервира овој Кнез,како некое лигленце и педерче е и во се мора да се меша :envy:

2. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Гледам од самиот почеток и едноставно го обожавам шоуто. Многу сакам вакви шоуа, со борба, преживување, енергичност и сл. А навивам за Баханди зошто таму се моите идоли, Тони, Катарина и Гоца. А од Касуко сите ми се антипатични, само Бојана и Никола се нормални.

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    Го гледам редовно шоуто и нормално навивам за Тони Зен :P Сите ми се ок, освен Кнез кој многу ме нервира , а посебно Гоца, како некоја дрдорка е, само зборува и на сите им упага во збор.Типката има некој филм во главата очигледно е дека сака да привлече големо внимание :D

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    е многу се изнервирав на денешниот вип преживеан. е стварно не се фер. а овие од касуко се сељаци до сељаци, само да знаеа како се прифатени нивните во баханди и да научеа што е преживеан. напред гоца хехехе и сеа пак јас навивам за баханди а си ја обожавам гоцка се надевам покрај волците ќе преживее :lol:

5. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    нешто слишнав дека гоца тржан ќе победи, не го гледам редовно а интересно шоу е, татко ми сака да се пријави :lol:

6. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    568
    Допаѓања:
    864
    Марко е изгласан

7. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Еве до сега гледав, Марко испадна и стварно не е фер ова што им направија на Гоца и Марко, ги пратија во Касуко и се знаеше дека некој од нив ќе биде изгласан.

Мене жолтите ми беа преубаво племе, храбри, силни , цврсти, издржливи и паметни и се разочарав кога ги испомешаа племињата.

Се прашувам на крај што ќе биде со овие отпаднатите, сега што се на кралскиот остров?

А овој Един не успеа да го најде тајниот имунитет, така?

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Јас секоја вечер го следам! Баш ги сакам Баханди! А она со Гоца и Марко е без везе пошто овие во касуко го пречекаа како странци а во баханди како да се нивни ги сметаат Никола и Бојана. И после Касуко викаат дека во Баханди не биле пријателски расположени??? ма даааај! Напред Баханди!!!!

9. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    јас колку што разбрав гоца планираат да ја исфрлат за два надели и уште нешто НАПРЕД ТОНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Супер беше денес кога ги прашаа кој ќе им биде водич и сите едногласно, без размислување, го кажаа Тони. Браво :clap: Многу е спремен и стварно е најдобар таму.
    Криво ми е што испадна Марко. И тој беше физички спремен.
    Напред Баханди!
    Од Касуко никој не ми се допаѓа, можеби само Никола.
    Баханди се подобри според мене.

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Боже сачувај, за греови Марко, ги преместија самоз а да го исфрлат :worried: Ептен жал ми падна колку беше разочаран. А овие од Касуко зборуваат за лицемерие а поголеми лицемери од нив нема! Само што си отиде Гоца ја отепаа од озборување, па ова рекла за оној, па ова за оној... Како што рече таа, "знаеш колку ми е гајле за мислењето на Никола Роквич" :lol: Царица е, не и ја слушам музиката ама ако е ваква каква што се претставува е супер личност. Инаку мене омилено племе ми се оние што ги исфрлаат. Не се озборуваат и баш ми се пријатни кога ќе ги дадат нив. Хармонија некоја ми владее таму, посебно поради Биљана, незнам зошто. Како и да е, баш ми падна жал за Марко и за Гоца, дека Гоца сите ја озборуваа, а можат само да и подзавидат, озборуваат затоа што не се способни некому да му плеснат во лице. Баш сакам да ги земе парите па оној дебилот Кнез да се слика. Е*ате створењето досадно, одвај чекам да го набркаат ]:)

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  12. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.970
    Допаѓања:
    26.346
    Оффи, немој така за Кнез Куварот :devil: :devil:

Инаку, сите се такви озборувачи. Тони дека не се меша во ништо затоа го ценат.

13. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Тоа Марко што го преместија беше намерно со цел да биде избркан. Таму кај што се избрканите нема никаква заинтересираност за борба, и ако само најслабите ги исфрлат тоа племе ке биде слабјаци :lol: :lol: . Затоа го ставија Марко според мене.

Секоја чест за Гоца :clap: Колку само интелегентна и начитана е таа жена. Начинот на изразување, говорот се' тоа што збори има смисла и не тропа на празно. Знае да ги процени луѓето, знае да како треба во одредена ситуација да постапи. Искрено според мене таа ја заслужува наградата.

Но мене мистериозна ми е Биљана. Марко рече дека подоцна се изненадил од нејзините способности колку таа е умешна. Баш сакам да знам што крие таа внатре. :lol: :lol: Со оглед на тоа што не си ја отвара душата..

А нашиот Тони е најпримерен :wasntme: . Кога треба да каже 2-3 збора тој нема свој став туку ги повтара мислењата на другите. Ама е многу силен. Се подготвувал доста време пред шоуто. И малку ми изгледа како уплашен и срамежлив. Па нормално само тој си е свој човек, сите срби околу него :lol:
    Не сум сигурна дека ке биде некој стабилен водич како Марко. Мислам дека повеќе ќе ги слуша другите отколку сам да носи одлуки. :?:

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Коооооооооош!!!! Браво Тонииии! :clap:

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    ех да ги е**м касуко победија ццццццццц ајде држете се баханди се надевам некој од баханди ќе ја земе крајната и главна награда :devil:

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Уффф овие Касуко победија :@ не требаше да го остават сам Един, така го даде кошот. :worried:
    Сега се мислам дали Кнез ќе го најде вистинскиот имунитет, или да не го најде оној лажниот што го направи Един претходниот пат? :?:

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    вистинскиот имунитет е најден од страна на бојана, така да веќе го нема само може кнез да се зезне со лажниот баш ќе ми биде криво што ќе на**е али игра е игра ќе гледаме и ќе видиме што како ќе се одвива и уште еднаш напред баханди :rock:

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Јао Тони! :*

Нешто посебно не го сакав, ама морам да признаам, дека малку го сменив мислењето за него....а искрено и мониторот ми пука кога се појавува до пола соблечен, како поинаку :wasntme:

19. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Баш сакам да го исфрлат Кнез, воопшто не ми е симпатичен... А од другото племе Александра не ми е по ќеиф... причини незнам али овие двајца ме иритираат стварно.
    А за Тони немам зборови, не дека е наш ама најдобар е, па и поготово сега како останаа без мажи, единствен јак им е!

20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Вчера беше шоуво нудистичко :rofl:

Жал ми е што Касуко победија, колку само не ги поднесувам ауууууу. Колку се злобни, лицемерни не се ни свесни. Ама ќе летаат тие сигурно по соединувањето, слаби се, а и сигурно сплетки ќе прават многу.
    Или Кнез или Јелена утре ќе летаат.
    А Катерина ми е преееееееееубава и борбена и ја сакам ептен. А и по шпекулациите ќе влезе во финале. Само кажуваат дека идела со Един по шоуво, е тоа не е убава информација. Тој ми е најодвратен.

А Тони е најсилен, најдобар, ама не е бе за водич, неговата подршка за победа е од 1 реченица, АЈДЕ ЈАКИ СМЕ ДА ПОБЕДИМЕ. А Гоца кога ќе почне да збори и Катерина абе говори говори .... нема фонт на зборови Тони. Ама сеедно на страна е, не е сплеткар, не е некој да се меша у се, така да добро е и што не збори :lol:

Еве малку фотки.