Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Ќе има реприза денес на Сител да научам како се мете? :D

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.765
    Допаѓања:
    25.114
    Јас не можам да кажам ништо лошо за неа во врска со ова што не и се работело. Мислам.. знам дека не е фер спрема останатите, но сите имаат различен начин на прилагодување бе. Неа и е можда потешко од колку на другите и што сега? Не сакала да мете, гооолеми м*да.
    Не ја прави тоа лош човек,а и ништо не значи за племето ако не работи околу кампот. Ко да речи во куќа се,па мора којзнае какво одржување сега. Бре, бре.
    Или па кога одат да 'мијат садови' Ава и Станија да не работат нешто? Алекс само, овие две висат и оговараат.
    Глупости.

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Као може да бара од цело племе НАМЕРНО да изгубат на следната игра, за да ја избркаат нејзе.
    Пази молим те, која е она па за нејзе намерно да се губат игри, само затоа што нејќе со прстот да мрдне, и цел ден да се излежава.
    Или мислеше дека Срвајвр и е платен одмор на Костарика, само успут има некои си таму борби, јадат по цели денови ориз и кокос, спијат на земја, или најблаго и најдобро решение - трски и листови, и метат со метла која исто така е од лисја и трски ... :^)

Не знам само кај мисли дека отишла, па размазено ќе ми се понаша.
    Знаела дека е суров животот таму, ваљда ги гледала претходните серијали па знае што значи SURVIVOR во превод, или дознала дека згодни манекенчиња ќе фрцкаат таму, па за пуцање заминала. |(
    Ни Седни ја нити Ава, ни Алекс не се поарни, ама кога ќе им дадат задача идат на изворот и ги перат садовите, не се лигават ко оваа зашто и дале да подзачисти малце и да се разбуди од сонот. Остај тоа што успат дур едната пери, другата труби 300 на саат, и се сонча топлес, ама кога ќе се вратат садовите се испрани, а не ја траскаат метлата од земја, ко мајка и да ја праела. :D

На Hipster, Srekicka и loveBlair им се допаѓа ова.
  4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.765
    Допаѓања:
    25.114
    Разбирам што сакаш да кажеш,кажав и јас дека нејзиното однесување не е фер спрема останатите,но јас мислам дека премногу е преувеличена целава работа што не сакала да работи/мете.
    Еве Матамбо кога ги покажуваат,само Миа работи,готви и сл,другиве никој ништо не сум ги видела да работаат и што? Ништо.

Од друга страна ја бранам Александра затоа што ми е сто пати попријатна за гледање и кога плаче и се инаети,од колку Ава и нејзиното неповрзано ломотење и Станија
    ДобројеБиќ.

А плус ова е само почеток,има време се да се смени.

5. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Оваа Ава значи бисер до бисер реди :D

"Moj dečko meditira pola sata a ja 30 minuta"

"Pozdravljam roditelje a posebnu tatu i mamu"

:rofl:

6. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Само Јелена е лекот за оваа нашата госпоџа.Дури тогаш ќе виде како се раѓа лебот :D Среќа нејзина што ја избркале инаку пеш ќе требало да се враќа во Македонија.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    И не дека е до работата туку оваа Српската фотомоделка и љубомори дека е убава :^)

8. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.649
    Допаѓања:
    29.332
    Што се случи вчера?Кој победи во борбата за имунитет?
    Ако случајно знаете кога има реприза или линк на јутуб да не има пишете :)
    Eдит: Ја најдов па доколку некој сака да ја погледне :D
    http://www.youtube.com/watch?v=mZmmNFMF7WY

9. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Ај, да се надеваме дека ќе се опраи нашава за понатаму.
    Иначе сигурно нема да ја исфрлат наскоро бидејќи
    нели треба да се смува со Влада, па да се тепа со Станија, па тогаш да си оди.

10. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    или ќе и стане досадно,па уште сега ќе се степа,зошто ако ја исфрлат чисто сумљам дека ќе сака да се врати во племето.Се разбира доколку е точна информацијава

11. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Еве и мој коментар за сите таму..
    Жаре е супер, подобар е од што очекував алиии тоа српскиоттт... ми иде на живци..Александра единствено за тоа ја бива што не се напиња на збори српски а не дека и онака нешто многу збори... не дека другите се многу подобри али бар повеќе се дружат и тук таму ќе напраат нештоо..а и вика дека сака на другиот остров да иде и ништо таму немало да праии али коа ќе ја види Јелена хахах.. ќе видиме дали нема ништо да прави..
    Никола и Радован(или како и да му беше името).. вака СУПЕР се на изглед.. али само во изглед.. во игрите некако најслаби се.. тоа со кокосите скоро ич не издржаа. Невен.. де мме нерива де не.. али коа почна шоуто и коа даваа нешто ко кратки изјави од студио коа ги претставуваа он рече првин ќе ги заведам и после ќе изманипулирам со нив.. мислам дека ова што се праи дека за ништо не му е гајле му е само некоја стратегија .. бидејки викаше не му е важно да го освои тој двоен глас а на крај он победи.. мислам дека на крај он ќе испадне нај дволичен.. али вака интересен е за глеање..
    За Ава и Станија мислам дека нема што да се коментираа а и Кристина не им е далекууу..
    Овој политичаров, себастијан и владимир онака баш боребени се. и мислам дека они до подалеку ќе стигнаат..
    А и не знам зашто сите толку на еднаш против Миа се.. не знам али не глеам причина да ја исфрлат..
    А другиве си се ОК :)

12. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    А,јас па до некаде ја разбирам Накова.Кога негде нема да се снајдеш и пронајдеш,а со тие луѓе си 24/7,едноставно нервозен си и сакаш на сите инает да им водиш.Ме нервира кога некој ќе рече дека ни ја брукала државата,сфатете луѓе,Александра си се претставува самата себе,не нас.
    Особено кога на ист остров си со Станија |( Мис ,,изгорена коса,,.Стварно ме интересира што и правела на косата за да и дојде до оној степен :x Девојката е плитка,глупава а се однесува мислиш најпаметна на свет.Оговарач и лицемер,ужас невиден :!:

А дали само јас тоа приметив или Ава вчера рече дека,тој што го љуби е многу блиску до неа? :wasntme:
    Се ми се чини дека и се свиѓа Влада :angel:

Едит.Невен ми е најјак,мајке ми! :D Особено кога ја оговара Станија,ептен ја доловува :D

На MandyLane и Butterfly77 им се допаѓа ова.
  13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ахх Влада...

Ама нели се бореше дека Александра се плеткала со него, вистина е тоа? Па јас никаде не гледам такви работи, или само не ги прикажуваат? :^) Или во наредните епизоди тоа?

14. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Од онаа Александра нашана коса ми се дига.Се лигави брате многуу бре.Што мислеше она таму дека тече мед и млеко?Ма немој да ме је*еш бре! :puke:

Ах Владооо, ја би те земала за муж :D

15. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    382
    Александра може стварно не може да се прилагоди со луѓево, може стварно и е тешко.. ама тоа не и дава никаква причина она само да лежи лежи и лежи, така уште повеќе запаѓа.. Се чудам како не и текнало од дома метла да земе.. ама мислам па и што ќе и е метла од дома или метла од гранки листови, кога косата на Станија е совршена работа за тоа xD

16. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    хахах али јак беше Невен коа рече ние сме морални победници и моралено племе се додека станија не дојде тука тогаш ќе станеме неморални..

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Леле колку глупавa испадна Александра,првин рече не сум тука да плачам и лигавам, а потоа драма :tmi:
    ..Не знам што и фали кај Борука кога се посилни и се, а она ќе и било подобро ако била на другата страна кај исфрлените...срамота од девојкава :^)
    Жаре добар е сега за сега...

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Јас па Невен не можам да го смислам... |( Толку е умислен човеков...Јас сфаќам дека дошол на Survivor да се одмори ама до толку бе,интересно му било да губат :| И само тоа си го повторува "Ние барем губиме со стил" :fubar:

19. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Ме интересира за Владо,со која се смувал од жениве со Кристина,со Ава или со нашата?Прочитав некаде нешто за со Кристина мислам,или грешка сум?Иначе со Невен паѓам од смеење.Се прави недоветен ама опасна стратегија си има тој,ич не е смотан.А за позитивна енергија да шири ехе рамен му нема,пресмешен е.Кај нив е поинтересно и поведро,ако губат него во Борука.

20. loveBlair

loveBlair Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    19
    За Александра веќе немам зборови... Толку се лигави... Не можам да ја гледамм!! Жаре прави најмногу забава вво Борука... А Невен не ми се чини толку незаинтересиран. Аххх Владааа умот ми го зема.... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.