Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. bubemconia

bubemconia Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    344
    Преживеан ми е единствено шоу што ми се допаѓа, далеку е подобро од Големиот брат :puke: , Операција триумф и другите такви шоуа. Ама стварно не ми е јасно зошто Македонци уште се пријавуваат на ваквите шоуа кога ниту еден наш кандидат нема победено. Не ги сакам ни Белов, ни Тони Зен, ама тоа што се случи на финалето (посебно на Операција триумф) беше чиста намештаљка. Мене ми е јасно дека Македонија има помалку жители од останатите земји па и помали шанси кога е во прашање гласањето на гледачите ама Белов секоја недела беше избран за најдобар, отворете на Јутуб ке видите куп попалени жени од регионов што го поддржуваа Тони Зен и на крај тој не победи. За неправедното гласање во Босна на Операција триумф никој не ни се обиде после тоа нешто да исправи.

Интересен ми е Вип Преживеан ама стварно сум изреволтирана како тоа нашите учесници секогаш на крај така неправедно губат.

Засега немам фаворити во Вип Преживеан. Од Жаре сум изненадена позитивно. Ич не го поднесувам како шоумен или како пејач (или бербер не знам ни што е), но засега многу добро се однесува во оба шоу. А таа куклата градска што плаче и што се лигави ми се идеше во ТВ да и влезам и да ја искубам.

2. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Го гледам чат пат.

Најмногу ме нервираат Станија и Невен. Многу ми се груби, арогантни, сезнајни итн. :x

Не знам како ја одбрале Александра, изгледа таа мислела на одмор оди таму. :^)

Глупаво ми е што мајката и ќерката се заедно, па имаат предност во подршката пред другите личности.

Се на се, не ми се допаѓа изборот на вип личностите.

3. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Леле ама ме нервира оваа Станија :devil: исто и Невен. А Александра ми е мила, ама што доаѓала тука кога знае дека не може да издржи и не ја бива за ова? Инаку добро се покажа во борбите :wasntme:

А овај Никола вчера воопшто не беше во право. Мајката и ќерката имале клан :?: Не верувам. Очигледно беше уште од самиот почеток дека Маја Лена не сака да биде во исто племе со мајка и. И не е воопшто блиска со неа, повеќе се дружи со останатите од племето отколку со мајка и. А тоа што двете гласале за Кристина нема врска.
    :angel:

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Воопшто не очекував дека Миа ќе се покаже на овој начин, ме изненади ама не позитивно.
    Разбирам нема храна, нема ова, нема она, си дошла на пуст остров, оддалечена од се', влегуваш во 50 година, али ова што го прави е крајно за мене неразбирливо. Повторува и повторува како она била најдобра, како она победувала.. :^) dafuq од тоа?

Маја Лена, сега - засега ми остави добар впечаток.
    Никола ми е тотално глупав.

Мартина и Невен ми се фаворите. Точно знаат како се ''игра'' во Сурвајвр. Невен има крајно добри тактики за понатамошен престој во племето/воопшто во шоу-во.

За Александра и Ава немам коментар. :D
    Дно дна.

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    ставете ја епизодата од вчера, заспав, а ја чекав со нетрпение......

6. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  7. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
  8. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
  9. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Во врска со тепачката: Тепачката ќе се случи следната емисија т.е. во понеделник, ми изгледаше како да се на сред игра и почнаа да се тепа... Мислам дека едната беше плава ако не беше Ава и ги дадоа на страна тие што гледат сите беа исплашени посебно го забележав Влада беше ептен преплашен.
    А за Миа ја испратија на островот на отфрлените

10. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
    Александра и Станија ке се степаат и ке бидат дисквалификувани ама незнам дали тоа ке бидее оваа тепачка... можеби оваа беше нешто со играта не верувам дека ке биде нивната тепачка..
    http://www.idividi.com.mk/showbiz/celeb ... index.html

11. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  12. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Девојки, значи тепачката е уствари борбата. Не видовте како им се преврзани очите?! Сите гледаа така исплашено затоа што овие сигурно биле погруби од што треба.
    Во врска со Миа. Криво ми е што испадна од една страна, а од друга па сама си беше крива. Не требаше баш така да изреагира на племенскиот совет! Сепак ќе ми остане фаворит.

13. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    „Nekako bih baš volela da ga nađem. Možda sam čak malo i glupa, ali sad bih baš volela da potvrdim da možda čak i nisam“, Бисер на Кристина Беквалац, пред потрагата за тајниот имунитет. :D :D :D

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Многу ретко го гледам survivor но синоќа го изгледав племенскиот совет затоа ќе искоментирам само за него, и не ми е јасно со што ја навреди Миа толку таа плавата Кристина мислам беше, па и се нафрлија сите како е лоша, злобна? Дали беше заради рамото за плачење или имаше и нешто друго што јас го пропуштив? Ако е само заради тоа тогаш е трагикомедија, многу свилени таму па немој пази што зборуваш, лижи ми газ или ќе бидеш исфрлена...плачки и лигушки...Па и ќерката на Миа, ок да имаш сопствен став независен од оној на мајка ти но до толку да се претопиш со мислењата на другите и да браниш некоја пуфла додека гледаш како ти ја навредува сопствената мајка...Една бомба за сите...
    Оние кои го исфрлаат најдобриот од својата група, несомнено се слабаци...

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Дали денес ќе има Преживеан?ај ве молам за информација.
    Благодарам.

16. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ке нема. Све за љубав има вечерва. Ај поздрав

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Тоа што изгледа како тепачка е веројатно само дел од играта,носат превези на очите и веројатно едната треба да ја турне другата,така нешто,женско со женско,машко со машко,и претходните години знаеја да измонтираат во најавите,така да изгледа драматично. |(

Се сложувам со претходните мислења,првиот серијал беше право преживување а не ова. :clap:
    Иако го немам гледано вториот кога беа Ана и Пеце.Ова изгледа како Големиот брат на некој остров. |(

Миа се замери со Кристина затоа што и рече дека е манипулаторка(што до некаде е и вистина),дека изгледа слатка,забавна но манипулира со останатите.Ма да ни на Миа не и требаше такво однесување на племенскиот совет.

Не се сеќавам од претходните години колкумина влегуваат во обединувачкото племе :?: ама се мислам дека сега таму ќе се најдат
    Кристина,Мартина,Маја Лена,Себастијан,Огњен,Владимир,Милан...
    А по некои форуми почнаа со шпекулациите околу победникот,ма да е многу рано за тоа,посебно што ќе се гласа по емитирањето на серијалот,велат дека е
    Себастијан
    што мене ми се допаѓа како опција,одличен е и како играч и како лик.Ќе видиме,има време до крајот. :)

Ова околу гласањето,првата сезона исто се гласаше и победникот доби џип.Лани се гласаше за еден од финалистите и тој доби глас плус.Сега велат дека оној што ке добие најмногу гласови,доколку е финалист ќе добие глас плус,а доколку не е ќе имал дупли глас во гласањето за победникот,ама не знам дали е точно. :?: Како и да е не е џабе гласањето,затоа што е објавено и на официјалната страна.

18. PinkpankaceM

PinkpankaceM Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    10
    Не мозев да ги читам сите мислења па ако мозе да ми казите. Нешто слушам муабети дека Стнија ке спиела со Влада, а после и насава Александра , така ке се истепале (ако знаете некој нешто кажете)

19. Cake.pops

Cake.pops Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    24
    Земал некој досеа мајца од Бекстејџ со слика од Survivor ? :)

20. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Видов дел од интервјуто со Влада на сител,леле луѓееееееееее :o Лепотаннннн,мајке ми......
    СЕ ЗАЉУБИВ! :tmi: ,Каков шарм,ах ЦецО,Цецо...како да не се тепаат за овој :lol: