Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^па ова е игра, а не меѓусебна тепачка од приватни причини

2. Rock.Lady

Rock.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    214
  3. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    161
  4. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
  5. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Ауу! Важно носи самодржечки чорапи...
    А, што истите се цели крш и испозакачени, то нема везе!
    Побогу жено! Или купи нови или облечи фармерки :x

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    убаво е облечена :D и јас имам такво фустанче, само подолго, не толку кратко.
    ама и саково и е убаво и чизмите :D

7. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102

е што тепачка ќе беше. Глупости, само се утепаа овие две и толку. :D А нема врска никој не беше уплашен, они рипнаа од радост кога видоа дека победија. :D

Јелена и Миа- добри другарки ќе станат! :rofl: :rofl:

8. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Мене Александра ми е разубавена некако на сликиве,а и косата и е поубава со оваа боја.За хулахопките No comment .
    Инаку мене денес ми беше криво што изгуби племето на Жаре,зошто они ми се фаворити. А многу ме нервираат Кристина и Мартина.

9. sa4y

sa4y Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    таман коа мислеф дека ќе победат Борука и дека Станја го фатила знаменцето сите скокнаа тоа Кристина :( :puke: ххаха ... изгледа и утре ќе изгубат за имунитет сите нешто разговараа као Алекс правела проблеми ...Ава рече дека било циркус.. ке биде интересно ама несакам Борука да се раскараат совршени си беа сите ...
    Влада :inlove: :l: :l: :l: :l:

10. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    и јас не Би сакала да се раскараат во Борука,супер ми се,а и веднаш губат мотивација ако изгуват,барем така мене ми изгледа. Ај ќе гледаме утре

11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Зошто во вчерашната борба не учествуваше Жаре?
    Мислам дека не е добра идејата,ама нема врска.Изгубија за малку,само да не изгубат мотив и волја.
    Иииии видов нешто на најавата,Ава рече како џунгла. :?: Дали ќе изгубат во борбата за имунитет,и дали ќе ја исфрлат Александра,знае некој? :^)

Дали мене ми се причинува или Седнија е блиска со Владимир(Срцката :inlove: )?

12. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
    Немам пишано на темава па да си се искажам .

Се на се, си навивам за нашиве те. за нивното племе.Од кај нив најпозитивно мсилење имам за Себастијан,многу ми е океј дечкото на место.Ава мноогу ми е смешна кога зборува др др др сака се да каже одеднаш и се заплеткува.

Од другото племе овој Невен ми иде да го истепам што не ќе знае во Србија да се врати.Обвратен ми е и во изглед и во зборење и во понашање и се.Не можам да го поднесам.Од кај нив само Никола ми е добар.

И мноогу ме изнервира Миа ,не ја мислев за таква.Ај што незнаеме што точно со сигурност се десило меѓу нив не знаеме али оваа цело време јас 50 години,јас најјака они љубоморни,јас до победа тие без искуство.Океј |(

Иначе денес ке е главната тепачка мислам,да спремајте се за сеир. :lol: http://www.survivor.rs/video/11/gledacete.html?mediaId=336#comments

Ja како што чув нашава и Станија ке биле диквалификувани што значи денес и да изгуби Борука Александра не е изгласана

13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не играа Александра и Жаре затоа што во другото племе има двајца помалку.Миа и Јелена си отидоа нели. :)

14. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    значи жаре колку што го пратам ова преживеан вистина има супер карактер и порано неми се свигасе баш коа ке го видев али сега вистина пријатно ме изненади :)

15. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Колку што јас сфатив од изјавата на Александра, нема да бидат дискфалификувани, туку ќе бидат избацени на друг остров. Еве што вели таа во интервјуто за ова прашање.

Повеќе балкански весници и портали пишуваа дека беше избркана од Survivor, колку има вистина во тоа?

Значи вака, ние не бевме избркани, туку бевме отстранети на друг остров и ние сеуште остануваме во игра. Е сега, не сме во големите борби туку во малите борби, но сеуште сме дел од Survivor. А, дека бев избркана не е точно, ќе видите на ТВ, издржав повеќе од што мислев, јас дури мислев дека ќе ме вратат уште 3-от ден, зошто ми беше многу лошо, многу плачев и паднав во депресија. Но, сепак сметам дека сето тоа ми е животна лекција, научив да ги ценам сите работи, да ми кажат да се вратам сега дефинитивно не би се вратила, но не се каам што бев дел од тој проект.

Останува само да гледаме

16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Знам,но мислам дека подобро би се снашол во борбата,а на местото од него да не игра некој друг.Тоа сакав да го кажам,само наместо да напишам така,поставив прашање. :lol:

Јас си навивам за Борука,повеќе се спремни и психички и физички. 8) Ајде да ги анализирам членовите:

-Себастијан: Мене дечково ми е океј,стабилен е и силен.И добро си ја изврши улогата на поглавар.
    -Владимир: Го обожавам,срцка е . :inlove:
    -Огњен: Ракометаров,океј е,малку ме изнервира ко рече "Ми имамо проблем,са малој Александри из Македоније,она се сунча и то је то".Дава максимум во борбите,придонесува за племето,на свој начин,како и сите други.
    -Милан: Ме потсетува во гласот на Немеш од Големиот Брат,ама физички јак си е.
    -Жаре: Океј ми е ,забавен е и го дава максимумот од себе во борибте.
    -Александра: Типкава од почеток ми беше океј и не го сменив мислењето.Тоа што падна во депресија не го оправдувам,а не ја ни обвинувам,затоа што женските се од понежниот пол почувствителни и помеки,прв пат иде во таква средина,и условите,сето тоа...таа не е навикната.Ама,ајј кажете другите подобри ли се ?Само сакаат да им се пикуваат на машките,некоја кажува бисери,друга пишува детски песни,трета се прчи и му се беси на Себастијан и Владимир,а нашата?Изгледа не се пронајде и брзо не се прилагоди,ама супер е сеа...барем се поправи. :^)
    Ава: Девојката ми е утка,незнам...многу ми е глупава,ми го остави овој впечаток дури и кога се караше со Станија.Незнам,премногу се лигави,иначе забавна личност е,подобра е од Станија.
    Станија: Е,оваа живците ми ги крева! Во фацата е како чудовиште,косата блајк,до каков степн и дошла,боже господееее...Кога ќе и го видам целулитот,ми се :puke: . Ајде настрана физичкиот изглед,ама она е лоша и како личност.Се пикува секаде,самобендисана е ,и очигледно е дека пошла на Костарика само за да се рекламира. |(
    Алекс: Немам некој голем впечаток за Алекс,не се истакнува како Ава и Станија,ама ми беше смешна ко цмиздеше и викаше,другото племе е некако топло,како луѓе се потопли,таа некоја топлина. :rofl:

Инаку,Матамбо мило ми е што ја освоија наградата и малку жал што изгубија Борука,ама редно беше и тие да победат во една игра.
    Ајде Борука,можете вие,спремете се и физички и психички,и покажете им на следната игра за имунитет,кој се БОРУКА. :rock:

17. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Овој пат, мило ми е што победија Матамбо. И тие да се израдуваат малце. :lol:
    + Борука веќе си имаат храна, услови, и се, така да не им беше ептен потребна обваа награда.
    Е сега, треба да се спремат за вечерашната борба за имунитет. Стварно не сакам никој да си оди од Борука. Супер се вака заедно иако малку се караат.
    Иначе нашава Александра изгледа почнува да се поправа. Се развредни нешто, почна да збори, да комуницира. :D Не е ко што беше. И ова со борбава, ама го прикажаа на реклама.. а ништо од тоа не беше. Нели ќе се степаа Станија и Кристина, па сите така исплашено да гледаат, ама ништо од тоа. Ништо страшно не беше. Намерно така го прикажаа на реклама да привлечат гледачи.
    И така, многу се изназборев јас. Едвај чекам да почне новата епизода и секако, повторно ќе навивам за БОРУКА во новата игра. :)

18. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Седнија?
    На Станија да не мислиш? :D
    Јас немам приметено дека има некои ,,искри,, помеѓу нив, онака се, како и другите учесници.. Во friendzone ]:)

Иначе што е работата со ,,вистинската тепачка,,? Слаб нет имам не ми отвора..

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^ако мислиш на "тепачката" помеѓу Станија и Кристина, тоа медиумите го најавија како да е којзнае каква тепачка од приватен карактер, а тоа всушност самата игра беше така борбена.

20. Andrina

Andrina Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    55
    Би требало да направат некакви рокади во племињата, Матамбо ем се послаби уште од старт, па сега и со двајца помалку, редно е некој од појаково племе да премине во Матамбо. Вака е ептен не фер. Единствено ако изгубат вечер Борука за имунитет, па исфрлат еден од кај нив, ама и така пак ќе бидат појаки. Не се баш добро поделени племињата, би требало тоа да го корегираат, вака ко што тргнало при соединувањето ќе има повеќе од Борука членови, а тоа е е секогаш предност зошто обично тие од исто племе се држат заедно кога ќе се обединат.