Машките членови на Борука ми се топ значи сите до еден, Жаре пријатно ме изненади, Себастијан,Оги,Милан се трио фантастико иницијатори буквално за се без нив ништо не прават останатите членови, Владо е ми е симпатија значи дечково е мммммммммм Ава има многу иритирачки глас, смешна ми е НО незнам дали има некоја тактика или стварно е глупа, Станија е тоа што е барем не се преправа се си кажа додека останатите ќутеа во расправиата кој е најслаба алка но нешто не ми е јасно што се дешава со нејзината коса ко пештерски човек е , Алекс е мн лицемерна во борука е со сите лизни мазни,а кога ја даваат на интервју или сл она ги сака само членовите на матамбо или избацените, Александра е мрзлива лигла пази изјава-јас отидов таму да слабеам и да се сончам,не е доволно информирана дека таквите работи се прават во козметички салон, Никола и Радован се згодни но мутави ми се нигде ги нема, Марко што би рекле србиве многу е намазан, Kристина ми е срцка мн е ок, Мартина и Маја Лена ми се досадни, Невен незнам зашто отишол на Костарка кога нејќе да се бори -највероватно ради популарност, Миа ми мн самоуверена и самобендисана но одлично се бори, Јелена на моменти ми е мн негативна но во право е за мн работи убаво си кажа дека пола од луѓево незнаат каде дошле и само кукаат и се лигаваат
Јелена сака да се врати во обединетото племе,океј,ама зошто па сакаше да ја исфрлат?И сега ќе вика само јаки ќе исфрлаат. Браво за Александра,во малата борба за имунитет,и тоа што на крај Владимир не фрлаше за да погоди,и ја пушти борбата.Браво,срцка е.
^Јелена сакаше да се тргне од нив, и сигурна е во себе дека таму ќе била помирна, и ќе ги победувала еден по еден(бидејќи знаела дека нејзиното племе било послабо,со тоа значи дека нејзините ќе одпаднеле), а потоа кога ќе се врати во обединетото племе,фактички се враќа помеѓу луѓето од другото племе. барем јас така ја разбрав
Малце не сум во тек со сурвајвр, пропуштив ми се чини 2,3 епизоди. Што се дешава? Алекс што бара на островот кај Јелена? И исфрлен е некој од племињата?
Се прашувам каква ли и била фацата на Кристина кога сега се видела на ТВ дека тајниот имунитет и висеше над глава 2/3минути пред да се откаже од потрагата
Феминки плис од вчерашната епизода некој линк! Пак заспав, овие сител се многу безобразни, константно сум со главоболка од што секоја вечер се подоцна пуштаат, а во 6 излегувам од дома им го збирам, деновиве ко ке ги подберам...кој гледа езел бе!? ми пуштаат тука глупости...забегав значи плс линк за вчера
Што е проблемот со Александра сега со кој ќе има афера со Владо или Радован? Вчера кога Марко му ја спомна Александра , Радован баш се засрами, многу ми беше срцка како да му се допаѓа или нешто повеќе, а оваа па глупава ќе му се бута изгледа на Владо
Оноа политичарчено најмногу ми прави мерак. Има позгодни од него, ама овој ми е најхаризматичен. Политичар дека . Не го следам шоуво редовно, ама од тоа што имам видено нашава Александра е многу голема лигла. И тромава . А таа дебелката Мартина ми беше многу интересна кога објаснуваше колку се вкусни печените банани. Лиги да ти потечат.
^ Еве, повели. http://www.youtube.com/watch?v=4Na0XRtNSIQ Иначе за вечер мислам дека нема да испадне Александра. Или Ава или Алекс. Ај баш ќе видиме..
Вечерва ќе испадне Spoiler AВА .штета,баш беше хумористична,а онаа алекс е доста лицемерна,плус на почетокот таа сакаше да си оди..
Леле, да? Сигурно ова? Едвај чекам да гледам, ќе биде интересно... Spoiler Битно, нашава ќе спаси глава овој пат, баш ми е мило.