Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Adi888 ставај спојлери ако сакаш да откриеш информации како девојкиве пред тебе!

Јас сакав да прашам за што служи тајниот имунитет што го бараат губитниците?

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    Се заштитваш на племенскиот, ама грдото е то шо ако сакаш да кажиш дека имаш тајни имунитет, треба пред да се отвори кутијата со гласој, а никогаш не знајш колку гласој ќе имаш, треба ептен ако си загрозен и ако сумљаш дека ќе имаш гласој да го искористиш.

3. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Од племето што ќе изгуби за имунитет еден праќаат ( по избор на другото племе ) да пронајде таен имунитет за да го искористи на племенскиот совет, како на пример сеа Алекс да го најдеше откако ќе изглаасат на племенскиот, Андреј прашува дали има некој таен имунитет за да го покаже и сите гласови тогаш за неа би биле поништени.

4. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Јас пак типувам дека ќе излезе Станија,не знам мое мислење.

5. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Нема шанса. Нашава има 2 гласа,што 100% нема да гласа за Станка,а плус они кога ќе се степаат ќе ги пратат на островот на отфрлените. Ќе испадне
    АВА

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    ^ И Јас мислам дека Станија :hai:
    А и многу ми се прај некако демек та паметна, а другите сите околу неа глупи.
    Сакам да ја исфрлат.

7. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    леле зошто бе таа да излезе,најјака ми е :D и фали даска со гаранција,ама а другиве колку се лажни и прозирни и грди,она ми е најубава плус :D
    Инаце овие сител се 'дно дна'. се покасно даваат,овој езел го савиле сите чекаме,а и знаете дека на ОБН телевизија почнува од 9 и ОБН го исклучуваат секој ден во тој термин откако е почат сурвивор,очајни се значи Сител,ОЧАЈНИ!!!

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Читајќи ве,си замислувам обложувалници за преживеан,кои ќе се напунеа пари :rofl:

На femina11 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Вечерва испаѓа
    Станија,прочитав на нет,зошто заврши епизодата во Ср и Хр.Александра е следна најверојатно. ;)

на кој не му се чека еве овде е раскажана епизодата :)

http://www.survivor.rs/epizode/63/epizoda-12.html

а во понеделник најверојатно следува
    мешање на племињата

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    е многу ми е мило што излезе станија
    фала богу

На Adi888 и sanjalica им се допаѓа ова.
  11. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    ЕЕј Станија искочи,неочекував ич...сама се закопа со зборови,ама и машкиве се кретени,а женските усте поголеми зошсто им се плашат и ќутат.
    И мене ми е мило шсто искочи Станија. А нашава после толку гушкање со неа ке се тепа ?? хаха

12. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
    Требаше оној вампирот да го исфрлат...сигурно Алекс гласала против Станиа... ШТЕТА!! Баш беше борец,и секоаш беше искрена,во лице им кажуваше буквално све... :worried:

13. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Тешко на Миа и Јелена со оваа пештеркава Станија-Седнија :lol: :lol:

Мислам дека ќе им го сврти паметот за 680 степени, кој знае што ќе им зборува за нејзиното племе :) :)

Значи ќе има некој замена, чим Александра беше во племето кај Мартина и Невен ;)

14. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Баш беше гзолижач,каква искрена?!?! ете доказ дека и премногу трудење делува вештачки и прозирно

15. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Па и Станија како да не им беше најслаб учесник во борбите , Ава и Александра беа полоши...јас мислам дека зезнаа што ја исфрлија Станија :) иако не можам да ја сварам :D

16. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Се зезнаа? Не е се во борбите? Станија има огромна уста која не знае дека треба некад да ја затвори. Не се кажува се што ќе ти прдне на газот. Станија искочи зашто се преувеличуваше на почетокот, потоа едноставно си покажа каква си е идиотка, нарцисоидна, не знае да направи распределба, не знае да разговара без да те навреди тебе или другите. Не е финтата да си искрен, таа никој не пофалуваше, ама прва беше да те направи од гомце подоле а да се преувеличи себе.

Инаку ова е прилично глуп Преживеан во споредба со ланскиот.
    Многу лицемерие, многу негативна енергија, многу караници, жени кои неможат да се поднесат меѓу себе, мажи има и муленца и силни. Сепак ова е борба комплетна не само на игри туку и на комуникација со другите. Не значи дека најсилниот ќе победи, ама сигурно дека ќе е маж, бидејки девојкиве се најлошите кои можеа да ги најдат. Со исклучок на Мартина која ми е баш кул и Лена е ок. Ама слаби се од друга страна физички. Другиве жени празни и во мозок и физички нема ниедна речиси јака ни борбена како во претходните сезони.
    Муживе ќе се натпреваруваат јако во индивидуалните борби, интересно ќе е.
    Иако многу рано ги споија некако племињава бе со само 3 исклучени.

На TheaEsposito, Adi888 и sanjalica им се допаѓа ова.
  17. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Претера со зборење на племенскоит совет и самата си ја погреши работата.
    Инаку успеа да ги натера жениве да гласаат за Милан. :lol:

18. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Нема да ги спојат само ќе заменат не знам дали по еден или по два члена.
    Бар јас така сфатив :)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Леле многу ми е мило за оваа Станија што ја исфрлија :D поголема сељандура од нејзе не сум сретнала во мојот живот,ццц какви луге има страшна работа.... :o

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Драго ми е што Станија испадна.Кажав и претходно,ме нервира со таа превртливост и подмолност.И таа ако е искрена ви се молам |( .Тоа што сака да испадне најпаметна од сите,не значи дека е искрена.Тоа што се воздигнува себеси а ги спушта другите не значи дека е супериорна.И се зезна што баш на овој племенски совет најде да се контра и кара,немаше ни право ама ајде.Јас па баш никогаш не сум ја видела да работи нешто,освен да рекламира гради и да се излежува.Не се ни другите поарни,ама барем не се фалат и воздигнуваат како оваа.Ава ќе кажам уште еднаш и покрај тоа што ми е глупкаста и не толку физички спремна ми е симпатичен лик.Барем не се прави паметна и нешто што не е.

Мислам дека од Борука на племенските совети ќе летаат жените,иако може да се случи и изненадување.Еве,Милан блиску беше до испаѓање.