Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Руке горе,гаче доле ! :rofl:

Их што ми е мерак и едвај чекам да гледам како Кнез ќе испадне тотална будала.
    Пред шоуво го обожавав човекот,али не го замислував воопшто ваков.
    Тони ќути си ду*и си .. таква некоја тактика има.Најдобра одлука,не ни треба да се меша
    во се и сешто како Кнез.Имав многу поинакво мислење за Тони и мислев дека не ќе можам да го гледам али ете,си го сменив мислењето :wasntme:

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Не ме држи место ако не искоментирам... Онаа Александра, ми е ненормално грда :|

3. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Лелее Офи јас само во себе си го мислев тоа, не ми беше пријатно тука да го искоментирам :$
    ама стварно никаква женственост и надворешна убавина нема во неа :wasntme:

4. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    863
    Same here.
    Знам, не е убаво да се збори.....но убаво кажа вери, никаква женственост и надворешна убавина јас само коски гледам

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    До сега гледав ... и иако Кнез ми гази по нервите понекогаш ми падна жал колку му се наполни душата дека го најде имунитетот а лажен е ке го удри шлог кога ке му кажат .. греотка бе !!! :tmi:

инаку не очекував тони да е толку коректен,фер,културен,подготвен,секоја чест за човекот.Тотално и јас сменив мислење за него.Инаку За жолтите сум каде што е Тони друг некој немам фаворит. :D си Следам преживеан стално :)

Слатки ми се и никола и Бојана ама никола со неговта историја и интервјуто што го даде очекувам наскоро и на Бојана зад грб со друга да и се из*ебе па се надевам дека се лажам а во случај да не се лажам жал ми е за девојката ама ајт. Шарала сама си го барала,божем не го знае :)

На Buttterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Така и му треба на оној Кнез кога знае многу пуфки да продава без причина. :fubar:
    Тони наш силен маж сакам да победи, а и онаа дрдорка Гоца ми е 2 фаворит :)

7. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Toни се прикажа во најдобро можно светло, и да не беше Македонец ќе ми беше фаворит. Толку е културен, смирен, солидарен...не знам, стварно е 5ка човекот. Нема никој кој заслужува да победи повеќе од него...тоа е повеќе од сигурно.
    А женскиве можеа барем по една маичка да си облечат за кошарката во вода, толку барем имаат, ако не сакаа да останат без костими и да ги гледа топлес целиот Балкан. :o Ама изгледа тоа му беше намерата.

8. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    Супер реално шоу го гледам и многу ми е интересно....кога ги гледав сликите си мислев леле како изгледаат на слики,а како во реално шоу :| хаха
    напред Тони!

9. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Премногу ми е кеф што ке излезе Кнез, не можам да го поднесам како некој полжав лигав е. А Александра, и мене на човек не ми личи, искрено прв пат ја гледам. По што е таа позната?
    Еве тоа јас што го прочитав во врска со победникот:

Goca Tržan pobednik Survivora?
    Pevačica Goca Tržan, koja je bila među favoritima prvog srpskog VIP izdanja Survivora, opravdala je poverenje pobedivši u ovom rijalitiju.

"Snimanje Survivora na Filipinima je završeno i Goca je pobedila! Takmičari bi ovih dana trebalo da se vrate sa pustog ostrva a emitovanje estremnog šou programa počinje u oktobru na Prvoj srpskoj televiziji (Fox-u). U samu završnicu se plasiralo troje takmičara a najviše sreće imala je Goca. Naravno, produkcija će se potruditi da do samog kraja sačuva sve ovo kao iznenađenje", rekao je neimenovani izvor portalu Tračarenje.com.

Prema navodima tog portala, koji se poziva na izvore bliske produkciji, Goca je došla do finala ekstremnog rijaliti programa sa još dva učesnika i pobedila u finalnoj igri.

Takmičari bi ovih dana trebalo da se vrate sa Filipina, gde su bili više od mesec dana, a pobednik će otići kući bogatiji za 50.000 evra.
    Objavljeno na sajtu mondo.rs

10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Трета сезона Преживеан е.
    Во претходните победникот се одбираше во студио. Прехлани не се знаеше до последен момент кој е победник, лани се знаеше отприлика зашто Аце беше најдобар! Немаше шанси друг да победи.

И од кај една трачарска страна знае дека Гоца победила???
    Може да знае кои се финалистите, ако добро истражувале.
    Ама победникот и тоа како не се знае. Не е кажан победникот, само е гласано тајно и затворен е ковчегот со гласови.
    Може да се претпостави, ако стварно некој е најдобар. Или веќе во последните епизоди стварно некој ептен се истакне и си кажуваат меѓу себе кој би сакале да победи.

Баш ја отворив странава мондо.рс.
    Прва вест што ја видов е за вонбрачно дете на глумецот што го глуми Хари Потер.
    Па сеа јасно ми е и што Гоца е сигурен победник :rofl:

11. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Ехеее претлани на колку сајта пишуваше "Душко е официалниот победник"... и ја па улавата верував.. :lol:
    Епа сега имам повише памет и не сум сигурно.
    Сепак Гоца заслужува да победи. Според мене таа треба да ја земе наградата. :clap: :clap:

12. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Како може да се знае кој е победник кога уствари победникот го избира публиката (од финалистите кои остануваат на крај). Значи кој е победник ќе се знае дури во јануари така да дали ќе биде Гоца,Тони ќе видиме.

Да бидам искрена Тони максимално пријатно ме изненади, Един ми е олицетворение на подмуклост,Гоца е полна со енергија и борбена жена и тоа ме бендисува,единствено некако не ми се свиѓа што и покрај тоа што сака да се прикаже како праведна и чесна апла се обидува да наметне свое мислење и кога беше во Касуко на моменти ми се повраќаше гледајќи го нејзиното додворување и лигавење кон племево.

Андреј ми е жива катастрофа на две нозе,а Кнез буквално во се мора да даде како што кажа сам фајнал тач,мислам толку наметливо створење јас да сум таму би го задавила и би го фрлила на ајкулите да го јадат :rofl: :rofl: :rofl:

Интересни ми се за гледање,фаворит -мислам дека највеќе ме влече накај Тони,ем е наш ,ем физички им е најспремен а богами и карактерно вода можат да му носат.Ме бендисува и Марко исто иако искрена да бидам појма немам кој е човеков,битно како лик ми е баш ок,борбен,чесен,без скриени намери...

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Овој Един ми изгледа како многу подмуклив човек, злобен, гледа да им наштети на другите.
    Како само му текна да направи лажен имунитет? Ееј со саати правеше таму некаков си ѓердан што ќе личи на имунитет, само за да зафркне некој друг.
    Мене такво нешто, колку и да мислам, нема да ми дојде на ум. А он како паметно си испланира се во своја корист.

14. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.952
    Јас мислам, (ваљда се знае) дека Гоца ќе победела. А Тони ќе стигнел до финале ли.. незнам :?:

15. elygj

elygj Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    68
    Мило ми е што испадна Кнез.Многу голем лигле е и досаден,во се се меша и се тој знае ]:)

16. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008

Синоќа не ги гледав,може ли некој накратко да каже како помина Мр.Кнез и неговиот со маки заработен лажен таен имунитет? Се избламира ли на Племенскиот совет?

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    http://www.survivor.rs/video/view/524-Najava_6._nedelje

Нaјава за 6та недела.
    Плачењето на Катерина и Јелена ич не ми се свиѓа. Нив фаворит им е Тони. Аууу не сакам да помислам дека најјакиот ќе го изгласат.
    Зашо ли плачат.
    Ах зашто го гледав видеово сега ќе ме копка :devil:

18. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391

Хаха да да. :rofl: Кога прашаа дали некој има таен имунитет и да го искроисти ако сака, овој наеднаш го изваде од џеб и кевој беше. Арно ама кога му кажаа дека не е важечки... :| ваков беше..хаххах си го зеде факелот и како попче си замина. Еее кога знае да кажува многу и да се занесува така му требаше ]:)

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Ееее ме прокопка и јас да видам и бргу бргу....го ѕирнав и баш штета ако излезе Тони.

Поставата на Касуко од старт ми идеше на нерви (со исклучок рецимо на Никола),ако стварно излезе Тони од сега ги замислувам како се ситат и со тоа зајадливите коментари нивни.....фујјјј :puke: :puke:

Дај боже да сме во заблуда :|

20. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Ова или Гоца или Тони ќе испадне...затоа плачат Јелена и Катарина.
    Уфф...само Тони да не испадне...најјак е човекот...нема што.