Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Жаре е сељак ,кога и рече СЕДИ СИ ДОМА СЛИКАЈ СЕ ЗА ПЛЕЈБОЈ,ептен низок коментар(јас е засамив од дома,хихи) според мене,некако препознав македнски менталитет на карање во таа нега изјава.

2. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Па баш убаво и рече Жаре, таа била млада неискусна и покрај тоа женско, многу барале од неа...па ако си дошла само да се разголиш пред камерите а знаеш дека не си способна за она што го бара шоуто седи си дома и прави го она што знаеш да го правиш.

3. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    52
    Според мене Жаре е невиден простак две реченици не знае да сврзе, а од женските во Александра најдобро се покажа сега за сега и покрај тоа што падна во депресија цела недела

4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мило ми е што испадна Станија (Седнија) :D
    Цело време се фолираше,се излежаваше и сончаше топлес итн.И баш ми е мило што ја изругаа онака на Племенскиот Совет.
    Жаре не е сељак!Убаво и направи,а оваа напина и напина,со тој гласот,мислам ајде... |(
    Ајде да речеме дека и другите не работеа,ама барем не беа како неа пластични да се преправаат нешто што не се и си ќутеа и дремеа,ама барем немаа проблеми како Станија,па ја виде последицата...нека ги трпи сега Јелена и Миа. ;) И,можам да кажам дека Жаре ја спаси Александра,затоа што ако тој не поченеше да и кажува се и сешто на Станија,Накова ќе леташе ама барем овој пат се спаси!

Александра сега за сега е океј,уште малку да поработи во кампот,а во борбите супер е . :) Малку ме нервира тоа што многу беше блиска со Станија,а ќе има модрици од неа...ја слуша и потпаѓа под влијание,зошто гласаше за Милан?Дека Станија ти рече,дека сакаше Станија да си ја спаси главата.Уште да заплачеше ко си замина Станија,ќе ти влезев в телевизор и ќе те претепав и ја да се освестиш. :!:

Владимир ми е срцка,значи...него го гледам како победник,ама можам само да си претпоставувам.
    Кристина и Мартина многу ми се лигушат,и посебно ме нервираат... :x
    Исто така и Ава премногу ме нервира,ау ептен ме нервира.Само како се занесува,очигледно е љубоморна што нејзиниата симпатијата и ја препушти борбата на нашата,и е поблиска со неа.
    Се занесува со устата,со рацете,прави некои гримасии...многу е глупава,нема мозок :fubar:
    Можеби е забавна,ама во борбите најмалку допринесува и си прави филмови со неа и Влада..."љубавне искрице".А,гледам нема ниту 1 % од тоа.Ауу,колку бисери има треснато,простичка ко нашава,ама има и своја тактика,изгледа.

А,дали некој знае што ќе се случи понеделник со племињава,и како ќе се степаат Александра И Станија за Владимир,кога не се на ист остров,или...брзо ќе лета Александра,а која ќе биде причината за нивното тепање?

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Според интервјуто, Александра ќе биде веројатно избркана на следниот племенски, и така ќе се најде на островот на избацените со Станија, Јелена и Миа. Па можда таму ќе падне тепачка, не знам. :lol:
    А инаку во понеделник изгледа ќе има трампа на членовите, и ко што разбрав Невен и Мартина ќе отидат во Борука. А за соединување е рано, мислам.

6. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    можеби мажите претеруваат со тоа што цело време им префрлаат како ништо не работат,но и така е .. не сакаат ништо да работат,а тоа многу ме нервира..како и целото племе матамбо..сепак не отишле за да се сончаат и да плачат како им е тешко што се разделени од дома :) но сепак е само игра,а многумина од нив ептен сериозно го сфатија...

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Па ја како шо сфатив, неколку (мислам дека два) члена од едното ќе одат во другто племе и обратно. Во заменетите членови изгледа и Александра ќе е.

Мене овој Себастијан ми е најдобар некако. Добро се однесува и се бори. И Огнен исто т.е сите мажи од Борука. У другото племе Невен ме нервира. Aма се покажа у последната игра, секако со тактиката на Мартина.

8. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    аууу,тој Невен како ме нервира .. а најинтересно е што го бива,во многу борби се докажа а вика.. не ме рачунајте мене :D хахаха, да да,невен и мартина ке бидат во борука,а александра највероватно во Матамбо,за да биде поинтересно :D

9. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Богами според мене женскиве од племето Борука се срам за женскиот род, според мене. Добро рече Жаре за Станија, штом се нафати да готви треба да знае најдобро да го прави тоа :!: затоа што од исклучителна важност е храната таму. Баш ќе видите сега наредна недела како немањето храна ќе влијае на нив. Кај Алекс не ми се допаѓа што повеќе е наклонета кон другото племе и тоа се приметува од километар. Кога веќе си дојдена во ова племе однесувај се и бори се како да си дел од своето племе.
    Ава нема три чисти, се однесува како детенце некое од 5 години. А и нашава не е ништо подобра.Јас мислам дека наредна ќе биде таа за отфрлање, зошто гласаше со два гласа за Милан.Така да сите машки ќе се свртат против неа.
    Другово племе пак од друга страна сметам дека е посложно, не дека се посилни,ама се доста потактички настроени. Жениве се сите три опасни и имам некое чуство дека сите три ќе стигнат до обединувањето. Мартина е вака дебелка и тромава,јас Би рекла ама затоа е најголем манупулатор. Кристина не можам да ја смислам :puke: :puke: кога ќе и го слушнам гласот мислиш ја гледам сестра и која органски не можам да ја сварам. Е Маја Лена ми е слатка и засега добро се држи.
    Да се разбереме жениве од Борука ако беа во другово племе или да беа исфрлени нема да можеа да исдржат нити еден саат, со оглед на тоа дека во Матамбо не знам колку дена немаа оган и само јадеа кокос.
    И Јелена и Миа покажаа дека се доста физички спремни, иако не ми се допаѓа Јелена прво викаше дека сака да биде исфрлена,па сега сака да се врати во обединетото племе.
    Туку јас се задлабочив во темата.Ај доста е за денес. :D

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Абе ајде...Станија ли? Барем ако не друго им правеше јадење, а не тртеше гз како останатите 3. Најјака се покажа во борбите од женскиот пол, и најискрена. Оваа Ава глупача е. Александра се спаси за влакно. А и браво за тактиката на Станија за избацување на милан, ќе останеа 4 наспрема 4 и немаше да бидат толку загрозени жените како сега што се, затоа што една по една сите ќе ги исфрлат.

11. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Да им правеше јадење, ама без мера сега ги остави да свират, дури викаше би требало да ни дадат кога ќе ни се потроши. А за тртењево и таа се тртеше и шеташе со голи гради. Вчера во Без Цензура како се тртеше пред камера тангата и се гледаше,ти се молам. Туку мене сите четири ми се исти.
    А за тактиката со Милан,Ава ги зезна.

12. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Ава ги зезна и тоа како,сите жени во Борука се исти,ниту една не е нешто физички спремна,но што ке им е и да се спремни,кога немаат едно основно понашање таму. И што ако правеше јадење,сеа ке немаат што да јадат..па и тоа што и го рекоа..малце и беше :D

13. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Баш ми е мило што испадна Станија. Малце требаше да се симне на земја. Она ваква, она онаква, она се најдобра. Ма ти се молам! Најпаметна била. |( Нема збор да каже а да не навреди некој, посбно за женските. И да, точно е тоа дека беше голем гзолижач. Прво им кажува се на машките, па кога виде дека никој од женските не ја поддржа се ивинува. Ама за советов, сама си се вовлече во ова. Не требаше толку да се расправа, исто како и Миа на предходниот.

14. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.240
    Допаѓања:
    1.641
    Замената што ќе се случи во племињата ќе биде 2-3 дена или до обединувањето ?

15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Жаре убаво кажа дека сурвајер е тимска игра,а девојките слабо се покажаа само се сунчаа!

16. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Jejeje си отиде и Станија. :rock:
    Значи најодбивна личност ми е Станија, по одбивна ми е и од Невен :lol: , фала богу се освестија дека треба да лета, само брмбља со устата, незнае да молчи. Самата си е крива кога е лицемерка, на едни ова збори на други друго.
    а да :!: да напоменам, пријатно сум изненадена од нашава Александра, иако малце е глупичка, бидејќи утепува со тоа овој е храбар оваа е храбра, како да се потценува, ама добро се покажува во борбите, сега за сега.

17. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Колку што паметам јас од досегашните серијали замената трае само неколку дена,само не знам колку точно.

18. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    ^Јас мислам дека ќе трае две борби-една за награда, една за имунитет и племенскиот совет.

19. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Кој ќе чека до понеделник,многу сум љубопитна што ќе биде,не држат во неизвесност.Знам само дека ќе биде интересно. :D

20. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Абе имате некој аднато на фејсбук? Јас го барав профилот на Никола, не можам да го најдам, незнам дали воопшто има :D