Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Виц: Џеки Чен, Брус Ли и Жаре наш отишле да се борат со некој огромен пајак, влегува прв Џеки и излегува брзо и вели: леле пајачиштееее, по него оди Брус и исто како Џеки излегува брзо и вели: леле пајачиштеееее, како последен влегува Жаре и пајакот излегува по некое време и вели: леле сељачиштеее!!!! :rofl:
    Сепак мислам дека со тоа што и се развика на Станија и што ја запали да зборува, ја спаси нашава Александра која навистина не заслужи зашто се однесуваше како мамина маза таму со метлата и сл. Најпокварени т.е. со најдобра подмолна тактика според мене ќе излезат: Невен и Мартина. Двајцата ми се лигуши, а навивам за Себастијан за сега, и Милан и Огнен тотално неспособни се покажаа, се вадат на племето. Марко е доста паметен, ама уште не ми се верува дека Мартина така паметно ги изигра...

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Па и не е баш нешто ВИП срвајверов, мислам сите женски во Борука се „старлети“, односно wanna be манекенки од типот на Ким Кардашијан ама многу бетер од тоа, напраиле 5 фотосесии и готово мислат манекенки се а нема врска човече, за мене тие не се вип фаци, мислам тоа не е ни професија старлетарството :^) :rofl: од сите учесници можам да кажам дека само Миа е попозната во својата професија како актер во Хрватска.

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мене,Александра ми е убава,мила и симпатична на сликите,каде што е нормално облечена и со малку шминка,да не е нападно. :D
    Сликите се од нејзиниот профил,профилот и е полн,ама не и се заштитени сликите.
    Го додадов Влада,ама незнам дали е негов. :^) Пишува тречи профил,нешто сомнително ми е,нема многу пријатели и нема лајкови,ако некој има профил,негов или од другите натпреварувачи,нека даде линк. :!:

4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Како утврдивте дека Жаре е сељак?

5. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Ај прати ми линк од профилот во лп

6. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Има ли видео од последниот племенски совет со Борука? Не го гледав а баш ме интересира што се случило. Ако најде некој нека го објави.

8. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Повели :)

http://www.youtube.com/watch?v=Y3dEGRl1 ... LYdDHasls=

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да не знаете утре вечер кој ќе биде гостин во емисијата?

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Би требало Станија да биде еден од гостите.

11. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    5.801
    Ava Karabatic - Pozdravljam roditelje, a posebno mamu i tatu
    Ava Karabatic - Izgubila sam samopouzdanje u neke ljude
    Ava Karabatic - Srusila bih crkvu sv. Donata i sagradia jos stariju
    Ava Karabatic - Ja se ponasam prema svom psu kao da je zivo bice
    Ava Karabatic - Ja se javljam na svoj telefon samo kad me neko zove.
    Ava Karabatic - Ja i moj decko meditiramo.moj decko meditira pola sata a ja 30 minuta
    Ava Karabatic - Da sam pilot vjerojatno bi upravljala vlakom

^^Биваше ли до толку да е... ГЛУПА ?!

На nela.oh, Peperutka90 и TennisBabe им се допаѓа ова.
  12. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Е значи јас не сваќам,ми изгледа на се освен на ВИП ова шоу (како што и повеќето кажаа)
    Значи сите тие се доволно свесни луѓе кај отишле и со каква намера, кризите што ја пукаа Алкесандра (девојката за која немав слушнато пред да започне преживеан) ми се ептен детски, пак ќе кажам знаела каде оди и би требало да биде свесна дека таму нема кожени гарнитури,шминки и уживанции,на сите им е тешко кој би бил толку рамнодушен кога би бил одделен од луѓето што му значат,како тоа преку ноќ добива инспирација дека може да продолжи да се бори? како придонесува она? не сваќам, требаше да си замине пред станија и чао пријатно.
    Што се однесува до останатите има луѓе кои сериозно го сватиле ова а има такви кои отишле да се расправаат и да покажуваат цицки за момент на внимание,однесувањето на Маја Лена на племенскиот совет ме изнервира, не викам дека мајка и не згрешила со тоа што можеби не одбрала зборови спрема некои личности ама толку убедувања да престане да се искаже или да се расправа ме асоцираа на она Кога ќе останам да не мислат дека сум мамина маза да одам што подалеку,тоа кај мене не поминува
    Тука не би кажала многу за Жаре,бидејќи мислам дека во тоа племе од кога ќе заминат жените нема да стигне до обединување според мене,тоа е тоа
    фаворити за победа само Себастијан
    а тој невен (кокошот) незнам зошто го чуваат, за да му лиже Мартина г'з колку е најдобар кога ја прави некоја работа како што треба
    Како и да е,очекував многу повеќе од луѓето во големата приказна наречена Преживеан

На GarpovaV и Victorian им се допаѓа ова.
  13. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Ама стварно се безобрани мажите...сега полека полека сите женски ќе бидат исфрлени. И МНООООГУ е глупаво тоа што не се борат за личен имунитет,туку само поглаварот е безбеден...

14. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Мене па нашава ми е супер, нежна, миличка со тоа гласчето, и воопшто не е вулгарна во облекувањето, како најприбрана ми е. Кога ке ја видам скисната, дури и жал ми паѓа. И баш ми е мене убава, скоро и од сите ми е како најубавка заедно со Маја Лена, не знам што сте ја нападнале. И мирничка си е, ни се расправа ни се кара, а дека е мрза мрза е, требало да се спреми повеќе психички пред да иде, да знае каде оди. А Жаре, и јас мислам дека ја спаси нашава која ја нападна Станија, некако сите на тоа се фокусираа, и ги променија мислењата.
    Најчудна личност ми е Ава... едноставно немам коментар за неа. Некогаш ептен ме смее, некогаш ме плаши не верувам природно да има некој онолку глупав.
    Ееее како лани Катарина што беше, мислам дека нема женцка нема. Таа ми е омилена на сите времиња, морав да ја спомнам.

На FortuneTeller.xD, Butterfly77, Rozich и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Ме изнасмеа со Невен кокошот
    :rofl:

16. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Ава и мене ми е чудна,како да не е во ред бе луѓе.Чудна ми е кога зборува,ептен.Мислам дека психички не е баш во ред,или од премногу лигавење е таква,немам појма.

17. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    хахахах од премногу ГЛУПА е таква, сака кутрата да кажи нешто, да си збора постојано како мислиш кузнеј колку е паметна ама то е ко ке не му делиле на некој нема бегање, ама како и да е смешки невидени е ако не се насмеам со неа тогаш со никој друг :D

18. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Во муабет за срвајверов слушнав дека Маја Лена била избрана за најприродна убавина као демек на островот. :^) :rofl: не знам колку е точно, битно е смешно :D

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    ^Божее нема погрда од неа на островот, нашата е милион пати поуба од неа. |(

20. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ако е „најприродна“ само зошто другите повеќето се фарбани во косите, тогаш критериумов за избор им влага во минус :rofl: