Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    ^ хахах абе ова не личи на Survivor, дефинитвно шпанска серија е :D
    А со Невен кокошот се изнасмеав :rofl: :rofl:

2. Lovely15

Lovely15 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    31
    Хаха, се изнасмеав али ова болдираното е врв :P :rofl:

3. LittleCupcake

LittleCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    Што и фали на Маја Лена? Па баш е убава девојката за разлика од сите онде изгорени од фарбање и дојдени да се соблекуваат, нашана ми беше океј дур не почна да драми како мало дете демек не знаеше кај оди -.- И не знам како може ова да биде ВИП сурвивор кога освен Миа и Жаре за другиве прв пат слушам.
    Невен барем си кажа искрено дека не работи и готово, додека другиве прават лице тој е барем искрен, а нивно е дали ќе го задржат или не...
    Најмногу ме скрева Мартина демек се замислува кој сум јас а сигурно сум дека и во родното место не чуле за неа не пак подалеку.

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Сто посто сум сигурна дека мислеле на најприродна без пластики на неа...
    Пошто имаат силикони, нашана паткана, Ава, а Станија да не праам муабет. Е сеа незнам за Криситина, Миа можеби е затегана, ама па Мартина е природна се гледа...
    Алекс мислам дека нема силикони на гради, барем мислам и изгледаат природно, повиснати и се, нормални цицки :D
    Ако лажам поправете ме.
    Инаку неможам да речам дека Алескандра ми е океј, не е ништо попаметна од Ава, само што не збори српски ич скоро и е ќутлива, сепак кога збори се лигави и ништо ама ништо ни направи ни паметно кажа.
    Али Ава е кома, мутава е до немај каде :rofl: ПОЕТАСАТА на срвајвер :D
    И како им го плесна Жаре алал да му е.
    Не го сакам ич ама убаво и кажа на Станија, се праат нешто, а за ништо не ги бива, освен да се сликаат голи, да се лигават. И што професии имаат мајко моја. Другиве барем си имаат професија овие што се, патки, еба*го бељата...
    Едит-и на Алекс и биле силикони |(

На BlackSwan5, LilBaby и CIA им се допаѓа ова.
  5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ова Алекс е манекенка, и била мис Хрватска, а мене ми е многу грда.
    Гледам слики на нет, со шминка убава била, ама вака ич бе, нема некоја посебна црта, нешто да ја направи специфична...
    Имала некоја своја емисија Апсолутно Алекс каде што се снимала како прави бразилска депилација. |(
    Нема ништо срамотно, видео во споилер.

6. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    И Мартина има силикони, по тоа е позната ;)

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Не знаев, ама да сега прочитав дека си ги зголемувала градите |( не дека нешто wow и се, но сепак...
    А мислам дека позната дека настапувала заедно со Шербеџија, а и убаво пее.
    Маја Лена ми е симаптична, не ми е воопшто грда и по се изгледа е најприродна од сите.
    А косата ја фарба, не и е таква природна. Била плава и светло кафена сега и е цвенкаста

8. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.642
    Допаѓања:
    8.503
    дечки ај ке ве вратам малку назад ама ако може линк од тоа кога кристина го барала имунитетот и не го нашла а пред нос и бил, и од тоа кога победило племето и ава кога го изгушкала влада, таа епизода

9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    А кој друг би требало м?
    Овие старлетите да не се.И мене Маја Лена не ми е нешто многу убава,ама симпатична е.Па да,може да се каже дека е најсимпатична на островот,од таков избор.

А Александра,абе не ми се допаѓа како изгледа.Има згодно тело ама во фацата ми е некако мутава,како очите да и се несразмерни со устата.Не знам како да опишам :) .Па и колку силикон има бутано,целата е претворена во уста.
    За Мис Изгорена коса Станија подобро и да не зборам.

На Hipster и simoncelicius им се допаѓа ова.
  11. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.642
    Допаѓања:
    8.503
    и јас се согласувам со ова, јес да не е нешто нај нај ама за разлика од останатите девојки ми е баш убава и природна, и незнам што видоа симпатично кај оваа нашава :?:

Иначе која епизода е таа коа победиле борука и ава им ги покажала градите? е тоа не сум го гледала

12. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    5.802
    Ништо не ми е јасно ...
    Нели нашава и Станија ќе се степаат поради некој од типциве (Влада мислам-кој btw ми е ептен утепан у фацата) и ќе ги дискфалификуваат. Ама сега гледав „Повратак у цивилизации“ и Станија рече дека и после многу добро се сложувала со Александра и со Алекс и дека имала проблеми само со Ава.
    А дека наводно Ава и била љубоморна на Александра бидејќи Влада ја пуштил да победи на борбата за имунитет ...
    Дефинитивно ништо не ми е јасно |(

И уште нешто од бисерите на Ава Карабатич
    Се согласувам со Станија кога за оваа рече дека е глупа и дека нема мозок. Стварно е така :lol:

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :rofl: што и е на женава,да не е малку намерно трескањево на вакви зборови за да привлече внимание,и гласови од публиката

14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Дечки не е толку лоша Станија :) .
    Барем сега што ја гледав во емисијата.Малку погрешно ја проценив,ама ќе видиме како ќе се покаже на островот на исфрлените.Засега ми се допаѓа што е самоуверена,некако ми личи дека е доследна сама на себе.Кога ќе размислиш ако беше превртлива и си имаше тактика немаше воопшто да им се спротистави на машките,знаејќи дека ќе ја исфрлат.Да си го одбрани ставот и беше побитно отколку да биде исфрлена.Иако во Срвајвор тоа ти е баш за никаде,треба некои работи да задржиш за тебе.А и косата и беше многу убава,за разлика од островот како на мајмун што и е.
    А мене не ми се верува дека имало тепачка меѓу неа и Александра и тоа баш поради Владо.Мислам,ни Александра,ни Станија не покажуваат досега никакви симпатии спрема Владо.Повеќе Ава е загреана за него.

Владо и Себастијан на првите места за фаворит на публиката :rock: .

На Rozich и MandyLane им се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.223
    Луѓе.. аман со тепачката меѓу Александра и Станија, ко да е тоа врв на шоуво.
    Читав интервју со Александра каде демантира дека имало било каква тепачка. А и плус зошто би се степале за Влада , кога очигледно дека симпатии има меѓу Александра и Радован?

И да, да кажам мислење и за Станија. Кога ќе размислам и не е толку лоша, ја гледав вчера, поточно ја слушав што има да каже и покажа дека има став и стои на него. И не е воопшто глупа,како што сите одма заклучивме бидејќи,нели,се сликала за Плејбој и слично. Туку баш е некако жена со м*да.
    И косата и беше средена. :lol:

На Regenbogen, Dulceee и Rozich им се допаѓа ова.
  16. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    се согласувам дека беше многу убава синоќа во емисијата, ја едноставно се заљубив во нејзината коса, а тек кога ќе ми текни вечерва каква треба да ја гледам :lol: . А и идол е на повеќето гледачи, го зазема 3 место. Владо е прв, сега за сега :clap:

17. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Нашиот Жаре на кое место е?

18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Не знаеме,ги кажаа само првите тројца. ;)
    1.Владимир
    2.Себастијан
    3.Станија

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Имаше ли со Станија повратак во цивилизација емисија ?

20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Да,имаше...и на сител,и порано на прва српска.Уште го немаат ставено видеото,ама овде ако го дадат,ќе најдеш.
    http://www.prva.rs/sr/program/emisija/s ... aciju.html :)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.