Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Леле, ве читам сите, на сите им е Владо WOW.. Mене не ми е ништо посебен, убав е да, ама не по мој вкус, многу ми е нежен некако :) :) :)
    Мене така најмногу ми се допаѓа Милан балетанот и баш се чудев како успеа Станија да ги сврти сите девојки против него... :o

2. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Колку дена трае натпреварувањето во Survivor? Знае некој? :?:

3. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    или 40 или 47 не сум сигурна

На femina11 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас прочитав нешто демек Владо се фалел дека водел љубов со Станија на плажа, дека ја завел и Александра, а Ава дека го сакала.

Истотака, Кристина и Станија во борбата за јастукот си разменувале вулгарни зборови од типот на „Станија, кучко се ќе ти е*ам“ и оваа нормално не останала рамнодушна. Хммм...

Можете и ова да го прочитате - Радован: Јас и Александра имавме свои 'моменти' во Survivor

http://tocka.com.mk/4/63634/radovan-jas ... o-survivor

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.223
    И Станија вчера во емисијата за Александра и Радован даде коментар, не ги памтам точните зборови, но од прилика рече дека Меѓу нив се случило нешто неверојатно,се развила некаква си љубов за само 24 саати.

Којзнае што се случувало зад камери.

6. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Промената не ми се допаѓа!

На Elika му/ѝ се допаѓа ова.
  7. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Со променава се покажа дека сепак Себастијан е еден од најдобрите натреварувачи. Баш ми е криво што го сменија, Матамбо како племе ич не ми свиѓа. Затоа од сега си навивам само за него.

8. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Мислам дека трае 47 дена. :?:

На femina11 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    ^ што се случи каква промена? :?:

10. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    3 поранешни поглавари што беа од двете племине си ги заменија местата.
    Значи поглаварите од Матамбо отидоа во Борука, а тие од Борука во Матамбо.

11. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    Оуф, јеааа :rock: Себастијан во Матамбо, ептен ми се погоди.
    Ем си навивам за Себастијан ем и за Матамбо.

12. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    А замената ќе трае само неколку дена како порано или до крајот на Срвајвер?

13. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    мислам дека ќе трае до следниот племенски совет.
    колку што видов од рекламите за денешната епизода изгледа матамбо ќе победи на играта за имунитет, а тоа сигурно значи дека борука ако отиде на племенски совет ќе избрка некој од тие новите членови (Невен,Мартина,политичарот) :worried: сигурно нема да сакаат да бркаат некој од своите :|

14. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Навистина за Станија и јас мислам дека погрешив :/ таа единствена им се спротистави на мажите, а и во игрите се докажа...баш ми е криво што не им успеа да го исфрлат Милан..Другиве девојки само прикриено сакаат да се прошалтаат покрај мажите, кои најверојатно ќе ги искористат за перење и сл. па која највеќе ќе издржи ке влезе во обединувањето. Инаку Невен и Мартина мислам дека ке имаат несогласувања со Милан (кој е диктаторски и шовинистички расположен) а баш ми се допаѓа променава, се истакнува Себастијан како најспремен според мене, а сега мислам дека ќе дојдат до израз Марко во новото племе и Никола во своето :)

15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Хам,незнам...можеби за да се направат љубезни,за инат ќе исфрлат некој од своите,ма и не ми се верува,да бидат толку глупи. :^)
    Станија на островон ми е одвратна,ама кога гостуваше во емисијата "Повратак у цивилизацију",некако си помсилив како да ја потценив,незнам...прва имаше храброст да им се спротистави на машките,можеби не и чинеше дека постои машки клан-нивно речено,сепак јасно е дека нема машките да си се исфрлаат меѓусебно,туку женските кои се многу послаби (физички и психички) од нив.Имаше свое ЈАС,и цврсто мислење што стои зад него,малку ме нервираше тоа што и таа направи женски клан,и ги натера да гласаат за Милан,ама женски се,и ќе се држат заедно.
    Малку ме зачуди,што рече дури ни на сон не и се видело дека ќе гласаат за неа,па тоа беше сигурно дека почна да се кара,и сите го променија своето мислење,инаку се знаеше кој ќе беше исфрлен.

Што им е на Борука?Баш сакав да победат...Себастијан и Огнен не им се тука и сега ќе губат.
    Александра само се занесува,се држи со Владо,во борбите не се покажува,зошто таа не ги тргаше бурињата,туку само преминуваше кога ќе и речеше Жаре...
    Браво за Жаре,инаку многу ми беше смешен кога ќе речеше "Стави ги овде,ногите..." :rofl:

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да но истото ги очекува и другиве....сигурно нема свој да исфрлат.Само работава е,одговара да Матамбо да победи,за да Борука може да исфрли некој од Невен Мартина или Марко.За после кога ќе дојде до враќање на членовите во своето племе,Борука ќе биде во предност.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Од нјавата може да се заклучи дека
    Борука
    ќе ја изгубат борбата за имунитет.
    Хмм,не знам дали Борука сигурно би изгласале некого од новите,сепак се поделени.Ќе видиме во овие 2 епизоди како ќе ги прифатат новите членови.Ава е сигурна затоа што ги изигра женските на племенскиот и се придружи на машкиот клан.Така да сигурно ќе се држат Берберот,Милан женомрзецот,Владимир и Ава.Не знам дали Милан би и простил на Александра за оние 2 гласа.Таа е најзагрозена од старото племе.
    И мене Себастијан ми е најкомплетен играч уште од првиот ден. :)

Александра и Радован :?:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  18. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Го пропуштив синоќа, може некој да ми раскаже што се случи, се обединија ли? :?:

19. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Безвезе вака што ги измешаа :^) јас си бев фан на старото Матамбо,далеку се поинтересни за гледање,а и сите ми беа помили од тоа племе освен Јелена :x
    Ептен ми се срциња,а Невен ми е закон(ептен ми е смешен бе луѓе)...Борука ми се подосадни некако,помонотони.
    Станија е дволична дефинитивно и тоа многу,гледајте само како се преправа пред Миа и Јелена им се упикава,зборува против членовите од своето племе,а и за Миа и Јелена изјавува нешто бла,бла дека се преправале една против друга,битни арно си функционираат.Подволично суштество нема таму,и арно и направија.Антипатична една :puke:
    А Ава е дефинитивно мавната во мозокот :!: вчера дојдов до конечен заклучок.
    Значи жените од Борука катастрофа,со исклучок на Алекс.
    НАПРЕД МАТАМБО(ама стар состав) :)

20. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Како стар состав? :^) Се размешаа?