Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Да :( Мартина,Политичарот Марко мислам беше нели,и Невен се во Борука.А Себастијан,Алекс и незнам кој беше 3иот се во Матамбо.Се заменија 3ца со 3ца.

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  2. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Работава ќе испадне да не мора да се трудат на играта за имунитет да победат, за после на племенскиот совет да исфрлат некој од новите членови и со тоа коа ќе се врати стариот состав ќе бидат у предност.
    .. интересно ги замешаа работите :D

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас сум за Себастијан, веќе племињата не ме интересираат. И така се размешаа. :)
    И Огнен не е лош играч.

4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Јас сум за Жаре,нели треба нашите да ги подржуваме?

На connie му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.223
    Страшно колку се жениве во Борука потценети и потчинети. Не е убава атмосферата кај нивното племе, сите си поделиле некаква улога за работа и затоа има толку тензија,затоа што бараш од некого строг ред,а си дошол во џунгла. Малце безврска.
    Ваму во Матамбо ниту си поделиле улоги, ниту жениве треба да готват,а маживе да сечат дрва,сите прават што мислат дека е потребно во моментот и затоа мислам функционираат супер,и затоа навивам за нив.

А вечер ќе биде интересна епизодата,во најава Александра се караше со Жаре,а овој Марко кажуваше дека жените во Борука се ептен депресивни.

И да, на Миа и Јелена не им личи на годините да се однесуваат така. Ги понуди Станија со овошје најкултурно,а тие двете скиснати затоа што Јелена изгуби,се тргнаа настрана,ја игнорираа скроз.
    Ко деца во основно.

6. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Во најавата за вечер,има како Александра и Жаре се караат,се дерат еден на друг на марекедонски. Баш сакам да гледам, ако е така вистина,ете која е нашата естрада,крш луге,без култура. И двајцата ми се такви,се срамам кога ги гледам.
    А на наредната најава, на островот на избацени седат миа,јелена,невен,александра и станија....многу не лажат со најавиве ,хахах,интригираат баш,а не изегува баш како што сите ке предпоставиме, Мислам дека продукцијава на срвајвр е на високо ниво.
    А инаку за Јелена и Мија на пример некако нема цел.зошто седат таму...затоа се разочарани,мислам нема шанси да ги земе некој назад. Обично оди тој што мегу последните излегол пред соединувањето.

7. passion.for.fashion

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Зашо да треба?? :^) Ако не ми се допаѓа како личност, треба демек да го подржувам само затоа што е Македонец/ка, како не :!: Жаре отсекогаш ми бил антипатичен и многу сељачки се понаша, а и Александра не ми е којзнае што, малце е приглупа.

8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    За Жаре си во грешка.Баш си го кажува тоа што го мисли.Или пак треба лице да прави?Не бре,треба некој да и каже на Александра дека не е на модна писта.Озбилно,претерува девојчето.Нема вечно да и траат на неа.Овде треба да се снаогаш и да преживееш а не да се фуфка таа пред камерите како што праи.

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^се сложувам, ако се наши незначи дека мора како слепи за стап да сме за нив.
    -Инаку Жаре сега за сега ми е баш ОК, првенствено кога чув дека ќе иде на Survivor,си реков лелеее катастрофа,ама гледам дека сега за сега добро се однесува и се труди

инаку сега ја гледав репризата,ууффф се стресов кога паѓаше Милан, иако и вчера гледав и денес,лелеее се утепа.

А Ненад ми беше многу иинтересен кога рече дека кога ќе се врати дома одма ќе ги фрли двата бамбуса што ги има :D

10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Станија ја отипишуваат од племето

Реакција

На Regenbogen, Ema.Sk, Justice и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Кои сељанки испаднаа Миа и Јелена вчера. Јелена не можеше да се помири со фактот дека изгубила од Станија, како којзнае што да се десило. Порано ја оправдував кога на сите им плескаше се во племето, ама сега ми е крајно антипатична. Од чиста култура можеа да земат нешто кога ги нудеше Станија.
    Двете ми се антипатични, а Јелена е премногу асоцијална и мислам дека не и е местото во Survivor. Нека ја избркаат и онака само негатива шири.

На FortuneTeller.xD и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Што се напалиле сите толку на оваа Станија? Ќе ги разберам да ја знаат од претходно или да гледале слики кај што е средена,ама они па на Surviver најдоа да и се палат. :rofl: Кај што читам се за Влада и Станија се збори.

И оваа Александра лигла глупава што си влага у филмови,кај може она со Жаре да се расправа у два потега има да ја спушти :D

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Незнам таа Јелена што си замислува дека е семоќна, премногу беше надувана,егото и беше пресилно....е сега кога закуби...кви кви кви кви....ќе квичи,па уште дрска :fubar:

14. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Невен со неговите бамбуси ме изнасмеа хахахаха.Ќе ги фрлел кога ќе се врател дома неговите 2ва бамбуси :D ,циркус е човечево,самата појава негова ме смее и ме орасположува.Знае да кажува шали и човек едноставно не може да не се насмее со него,таква личност е со виолетова аура :lol: како што тропаше некој што е по ауриве :lol:

На Elennaa, Rozich и passion.for.fashion им се допаѓа ова.
  15. passion.for.fashion

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    да да да.. многу ми е смешен човекот со тоа неговото незамарање за ништо, у тандем со мартина кога ќе почнат да се зезаат многу ми се интересни :D :D

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
  17. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Ај да е некоја јака фаца па да сфатам зошто се затепале. Друго нема три чисти од животот.Не ми е јасно зошто отишла таму. Јас не паметам нити :!: еден паметен збор од неа.
    А и веснициве претераа со информацииве за тепачки.

18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.415
    Допаѓања:
    22.754
    Јелена цело време збореше демек она дошла таму да се бори, тоа била целата суштина на Срвајвер, а после првиот пораз кој го доживеа од Станија, веднаш си ја подви опашката и се налути ко мало дете. Глупости |(
    А ова со страните на нет што секој ден пишуваат за некакви тепачки кои се случиле таму, стварно претераа. На крајот ќе излезе сите со сите се испотепале :D

19. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Александра??? Мора да си грешка,пошто Александра нигде не е во науавата. 100% сум сигурен дека не е.

20. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Леле а Милан колку се занесе дали стојат сите таму, што падна од стаповите на чекор пред крај...ц.ц.ц срамота, па уште после ке се вади : „ми се дајемо 100% у играма„ јас не памтам кога тој придонел да победат - лигуш (шовинистички настроен) а изјавата пак: ние мажите ќе ловиме риба, а вие жените донесете вода?!? наредува еј...буквално сфатил дека е поглавица. Изјавите на Марко баш ми се допаднаа и коректни беа - дека не прифаќаат совет, а и не признаваат кога грешат. Како само му се смееше кога го виде дека падна пред крај :)
    А според најавата гледам и Александра го дигнала гласот, ќе видам вечер што како е, ама дека ке слушам така слепо и ќе ја метам плажана ај важи, на крајот на краиштата Жаре нема што да и наредува, не отишла со татко и таму...секој е сам за себе, иако е тимска игра. Многу ме интересира што ќе и рече што толку ќе ја налути.
    Невен ќе ги излаже за имунитетот, и ќе му биде глупав потег зашто никој нема да сака да го има, па ќе гласаат намерно за него за да го искористи...претпоставувам...баш ќе видиме