Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Ава е следна :devil:

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Освен ако не ги врата членовите како што си беа, па наместо Ава, да лета Мартина,Марко или Невен

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Се се се ама да кажам дека Александра е паметна неможам, навреда е за човештвото и за сите високо интелигентни личности.
    Мене не ми е ништо поразлична во мозок од Ава двете се размазени глупи ЛИГЛИ!
    Станија језда е грда, одбивна и одвратна ама за овие две е Ајнштајн.
    Тонот на кој Ава и Александра зборуваат ме ежи |(
    Монотон, досаден, лигав- јаааааас сааааааааакам дааааааа каааааааааажам деееееека овдееееееее ситеееее сееее мнооооогу финиии и мноооооогу е убаааааво, амааааааааааааа јааааааас неможааааам да се привикнаааааааам |(
    И ве молам, се доста со коментарите наша е, незнам за вас, моја не е, мајка ми не ja роди па да речам моја дека е и да ја фалам и да зборам не е лоша |(
    Ако е од Македонија нема да се преправам дека е супер кога не е, не сум слепа имам очи, ни пак сум во делириум.
    И Жере се обрука ќе се кара со оваа, па уште ќе и бара захвалност, и ти глуп испадна и суетен.
    Ма тоа заклучив денес дека скоро сите се дволични и лоши особи,освен Себастијан.
    Башка и голем дел од ученициве не ја сватиле баш поентата на шоуво.
    Мислам дека само Себастијан би можел овде сам да преживее и да се снајде, а и има однос коректен со сите. Скромен е мирен не е е манипулатор како другиве, а работи се и не се буни за ништо.

На katalina, vaga95, musicgirl55 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Ќе видиме што ќе прави Ава, кога ќе и отиде Мартина, и кога ќе и се врати Огњен и Алекс. Ќе видиме, ќе видиме, дали уште ќе им лиже гз на машкиве. И кога ќе ги отфрлат нив 2, и ќе остане само машко племе, и ќе се испоколат. Кој повеќе работи, нормално. |(
    А сега гледам, мачката на Жаре, му го грзинала јазикот. Два збора дали прозборе на советот. Ќе видиме следна која ќе му се спротистави на Жаре, таа ќе лета. Иако мислам дека тоа ќе биде Алекс, затоа што, Ава и натаму ќе им тера по гз. А и затоа што, им кажуваше бајки на некој начин за островот на исфрлените.
    И многу е глупо, кога кажуваат дека племето Борука, посебно машките! Како не е поделено на машки и женски. Ма немој да ме ј.беш бре.
    Вчера кога гледав Борука како ја градеа куќарката, Никола повеќето време, се преместуваше од едно место, на друго. Сега ги разбирам вицевите за црногорци. :P

На connie му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Самиот си кажа или се извади, дека бил исцрпен момакот. :P

Нашата ете ќе си најде другарче - Станија, нема да биде осамена таму. А Миа ... ах црна змијо, почна на живци да и иде дури и на Јелена. :rofl: Тоа значи дека е тешка категорија на човек - невозможен.
    Толку катил човек да си, е тоа не знам. Не верувам дека ќе се врати таа на крајот, а и да се врати, на сите околу нејзе што се на Островот на исфрлени, ќе им биде испиен и исцеден мозокот. |(
    Милане - :puke: Ти се пос*рам шовинистот, иди стани геј, ако толку ти пречи све што е поврзано со жени, ја овој човек не можам да го гледам, кога дава поединечно интервју ми доаѓаат нагони за повраќање искрено, ни за слушање ни за гледање ми е. :|

6. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Станија ептен е згодна.

7. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Не дека го оправдувам Жаре,ама има и полоши од него,ама барем си кажа шо имаше да каже.. прво беше во депресија,па не разговараше со никој,на сите им се жали све нешто не и чини. Дечките од другото племе биле многу фини и добри таа немала да гласа за нив,епа ако нека и е така,сите за нејзе гласаја!! СИТЕ!! Ми е гајле дека е од Македонија,едноставно не е во право и не ништо подобро од Ава.. Двете неможам да ги поднесам и да ги слушам како се лигават итн. Барем сеа све се дава на ТВ ,па ке видат како се избрукале и како лажењето и целото лицемерие им излезе на виделина. И да секако,да не заборавам и Мартина спаѓа во групата на лицемери и лажговци,иако добра забава им приредува :)

8. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Може линкче :P :)

9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Ава ми е неверојатно глупа, па кога ќе почне да мрда со главата кога зборува ми се повраќа.
    Единствено нешто поради кое не ја исфрлија е затоа што им ја пере облеката. Чувствувам дека сега е следна за исфрлување, освен ако до следниот племенски совет некој не се побуни, па ги изнервира машкиве.

10. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=16685

11. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Ќе може некој да ми даде линк од вчерашната епизода? Ја испуштив :)

12. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.787
    Допаѓања:
    25.246
    Во најавата за денешната епизода, Јелена за прв пат кажа нешто паметно,што ме изнасмеа, ќе видиме вечер убаво се.
    Рече дека треба да смислат нова игра: Кој ќе издржи најдолго време во друштво со Миа, добива дел од парите. :D

14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    и јас синок не је гледав епизодата... :^)

15. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.808
    Допаѓања:
    23.549
    Го цитирав текстов за да не го пишувам истото, не ми се верува исто како јас да го имам напишано :o до последен збор ;)

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Дечки ама само приметете ја Ава како се возбудува кога зборува пред камерите на интервју или на племенскиот....се газам од смеење,не ми е јасно што толку се возбудува девојкава :lol:
    Она на почетокот ми беше интересна,дека е глупава и само нешто треска неповрзано,ама гледам почна многу да забегуе,и како што се сеќавам вчера на племенскиот рече дека НЕ гласала она за Станија,или јас нешто погрешка видов.

Оваа Миа,јаооооо каква е,абе човек неможе од нејзе да дојде на ред да каже нешто,се она знае,се она прави.Па таква некултура немам видено,да не остави човек да се доискаже ако нејзе не и одговара.

Сега за сега од девојките супер ми се Кристина,Алекс и оваа Мартина.

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Не требаше да искочи Александра, бидејќи е 100 пати попаметна од онаа празноглавата Ава, а и во борбите се покажа подобра од неа. Стварно ми е жал, од Борука нашата ми беше нај ок ( мислам од женските ), Ава озборувачка прва класа и а зине а глупост тресне,Алекс попаметна од Ава ама затоа во озборувањето и во лицемеритето беа исти, Станија на почетокот ме нервираше, ама сега ми е ок барем е искрена, иако ми има малку злобничка фаца. Жаре ко Жаре, не ни очекував нешто многу од него, наместо да гласа за Ава, тој за единствената македонка, глупчо. Си се подржуваат другите, Мартина и Невен зошто не гласаа за Ава зар не ја гледаат каква е фатена во рацете и нозете, туку од Хрватска си е, зошто да гласаат за неа. Па и целото племе Борука, исфрлаат свои члениви, прости бе прости, утре кога ќе се обединат, Мартина и остали попрво би го избациле, Жаре или Милан, или било кој друг, отколку Кристина или Никола.

18. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    овој жаре и така ми беше антипатичен сега па од што го гледам на ова шоуто уште по антипатичен, сељак бе сељак, како може селандура тешка да се праи мангуп абе земи оди си бе жаре во Чемерско таму со селанчињата твои играј си срвајвер и биди им поглавар, глупаку нискоинтелигентен, и сексуално исфрустриран манијак. И од сите овие што си изнасобрани овде, Александра не дека е наша, ама искрено најмила е и незнам зошто толку многу и го ставија пикот, може оти не е како нив ,на девојката може на почетокот и беше тешко и се, ама не се споредува со Ава или Станија или Алекс. :swear:

19. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    На cupcake19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    видеово ко да е од оние кафанчињата со певаљки што им брцаат пари у прслук, КИЧ КИЧ КИЧ, 100 пати КИЧ. И после она била паметна? Ве молам, ВЕ МОЛАМ. Она плачела, се губела, неможела..А таа другата, малоумната Ава, се надевам дека е следна. Значи ни она, ни Ава, и двете за во канта. Толку.

На cupcake19, Hipster и Tashaa им се допаѓа ова.