Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Не е фер ако испадне Тони. Реално гледано нај јак е таму и најспремен за борба.
    Исто така и за Марко ми е многу криво што испадна, затоа што и он е многу јак.
    Секогаш нај јаките ги испадат уште на почеток.

2. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    хмм на најавата се гледа дека е соединувањетоо.. хмм на една од игрите како да е прикажано дека се борат Тони и Милош против себе.. можеби кој ке победи оди понатаму а другиот оди понатаму..
    а тоа што Катерина и Јелена плачат немора да значи дека за Тони.. можеби ќе испадне Гоца, а тие најмногу се дружат со неа..

3. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Порано почесто го пратев шоуто,сега малце поретко.Се надевам само дека Тони Зен нема да испадне,дека ќе остане до крај и ќе има шанси за победа.Втор фаворит ми е Гоца,исто најспремна и најхрабра е од сите таму.

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    ќеиф ми се направи што излезе кнез е ко некој п**ер ми беше мислам алоо што се мисли тој балтазар ли хехехе а добро му го спопикаа хехехе

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    И јас не го поднесувам, ама жал ми падна :( Ептен се натажив вчера, сакам Един нареден да излезе. Зло невидено е. Јас сфаќам дека треба да дојдеш спремен на шоуто, ама да сплеткариш така и да правиш подмукли работи неможам да разберам.

6. A-n-u-s-h-k-a

A-n-u-s-h-k-a Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    А ова од видеово не е на племенски совет??? Шо ли им текнало сега, само Тони да не е :( уфф... инаку Тони и Катарина си ги обожавам, навивам за Баханди, Касуко неможам да ги поднесам, посебно Андреј. Во средата многу нечесно играа, сум се изнервирала до максимум, дома викав ми идеше да ги искршам ТВ! И јас сакав Кнез да излезе, иако ми падна малку жал во врска со лажниот имунитет.
    Един е спремен претходно со овие негови тактики, оти и самиот кажа дека гледал Американски преживеан и од таму толку тактики и сл. не дека е толку паметен да му текне лажен имунитет да направи :)
    од гласиниве за победни тука првпат читам дека Гоца ќе победела иако не е можно да се знае оти во јануари ќе биде прогласен победникот, а за Тони и јас слушнав демек змија ќе го каснела, ама не ми се верува, само си зборуваат луѓето.
    Напред Тони!!! :)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Уф што сакам она лигушине Бојана и Никола да ги разделат или исфрлат :devil: А Един изгледал многу серијали од Survivor. Вчера Кнез кажуваше. Леле луѓе многу жал ми падна, ми дојде да заплачам, за греота човекот :(

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  8. glamour-lady

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    секоја година има гласини за кој ќе е победник и секогаш погодуваат....
    сите што ќе испаднат потоа гласаат кој од финалистите да победи ама гласањето се одвива таму на филипините на племенскиот совет.. така да гласањето е завршено, а гласовите ќе се пребројуваат во живо... сигурно натпреварувачите си кажале меѓу себе за кого гласале, па кога ќе се вратат во цивилизација кажуваат на нивните семејства и така тоа се шири....
    ама не ми се верува дека Гоца ќе победи зш со натпреварувачине од касуко има многу лош однос, а и со натпреварувачите од баханди не стои баш најдобро така да мислам никој нема да гласа за неааа....

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.935
    Допаѓања:
    26.205
    а нели има и гласови од публика за победник???

Инаку, Катарина вчера беше преубава.

10. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Мене ако ме прашува некој (а нормално нели не ме прашува сепак никој :D ) Гоца никогаш не би победила. Свака част за борбеноста,на почетокот ми беше омилена,ама со текот на емисииве го сменив мислењето за неа тотално. Како може да кажува дека нема она тактики ,а веќе се уверивме дека е далекуууу од фер плеј играч. Наметнува свои ставови врз другите ко у стил ,ќе гласаме сега сите за Кнез нели?...мислам аман,секој си знае за кого ќе гласа,не мора да им висиш над глава и да се уверуваш дека нема за тебе да гласа никој.Кога отидоа со Марко во Касуко,женава не престана да се лигави,додека ја гледав имав проблеми со дигестивниот систем,оној мисирон Един и кажува дека не ја сакаат и дека се загрозени со Марко ,она не виде како газ да му излиже,да фати некој поен. Епа ми се поврати од сите нејзини реакции,начин на однесување и се по ред :puke: :puke: Не е само да отидеш и да видиме дека имаш амбиции да бидеш победник,сепак ќе дојде денот и кога ќе излезеш од таму,башка јавна фаца си,има некој што го гледа сето тоа.

Мене женава ме разочара тотално,за вас не знам.

11. glamour-lady

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    да има гласови од публиката ама тие гласови неможат да изменат речиси ништо, затоа што гласовите од публиката се сметаат како ЕДЕН глас.. т.е. ако на пример Tони зен е во финале и има 5 гласови од натпреварувачите, и ако има најмногу гласови од публиката му се берат точно 6 гласа... така барем беше на во предходните сезони..
    П.С. лани имаше и гласање за омилен натпреварувач на публиката и тој добиваше автомобил... годинава изгледа нема такво гласање :^)

навистина Kатарина беше преубава... мене и без шминка ми е најубава од женските :)

12. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
    Јас не разбирам што тој Един доби со тоа што го направи лажниот имунитет. Човекот што ќе го најде само да верува дека го нашол и да се разочара... друго ништо секако се знаеше дека Кнез ќе испадни. Само тој самиот што се надеваше и што се разочара. А Един доби од тоа.... што? :^)

Абе многу филмови гледале луѓево. Та и тој Един та и таа ко некој коњ што е од Касуко... како се вика ја заборавам.

Само озборуваат, па се думаат некој завери да смислат па вака било,така- било...... Абе Џејмс Бонд....

13. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Е токму така.Го сфатиле ова како да се решава за живот или смрт....греови |( Затоа не ги сакам,зашто се подмукли,злобни,оговарачи,зајадливи и не знам уште што и наравно воџа им е Един у сето тоа. Е**те спортистот,нема С од спортист,нема Ф од фер плеј игра,искрено срам ми е што го гледам....и гад нормално :puke:

14. marijana..maca

marijana..maca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Девојки летоска имаше на идивиди и на уште некоја страна дека Гоца била победник. јас тогаш не знаев зошто баш тогаш ја пишуваат таа статија ама ете ја прочитав

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Кој ќе испадне утре? :^) Сакам Един или било кој од Касуко, само од Баханди да не испадне некој.

16. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Многу ми се допаѓа шоуто и редовно си го гледам.
    Тој Един е злобен и никаков, и се надевам ќе испадне за кратко време зошто неможам да го гледам.Е тогаш колку би сакала Кнез да го малтретира во Ново краљевство, да види како е да се поигруваш со нечии чувства :punch:
    Андреј е глупав и изгубен во простор.
    А таа Александра не е свесна колку е одвратна!
    Се надевам еден од овие тројца ќе испадне што побрзо :devil:

Баханди се закон, а посебно Тони, многу позитивно ме изненади. Многу е физички подготвен.
    Гоца иако е голем борец не ми се свиѓа бидејќи несакам таков тип на луѓе што манипулираат а она таков впечаток ми остави. Кога го исфрлија Кнез имаше многу злобен поглед, незнам дали се сеќавате, само неа ја зумираше камерата

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Абе, како може да се знае кој е победникот, кога тоа се прави со гласање на гледачите, а гласањето во живо се одвива, додека се ПРИКАЖУВА шоуто.

18. glamour-lady

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Hipica во претходните сезони од survivor (сигурно и во оваа сезона) сите натпрерувачи што ќе испаднат потоа гласаат кој од финалистите да победи ама гласањето се одвива таму на филипините на племенскиот совет.. така да гласањето е завршено, а гласовите ќе се пребројуваат во живо во финалето... сигурно натпреварувачите си кажале меѓу себе за кого гласале, па кога ќе се вратат во цивилизација кажуваат на нивните семејства и така тоа се шири.... да точно гласаат и гледачите ама тоа неможе за жал да измени речиси ништо..

btw: речиси во сите сезони гласините за кој е во финале и кој бил победник беа точни |(

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    И јас претежно го гледам шоуто, интересно ми е.Многу повеќе ги сакам Баханди одошто Касуко, а нашиот Тони ме изненади позитивно се неговото однесување :) Од Касуко ептен ми се антипатични Бојана и Никола, а оваа Алексанра можеби грев е вака да се зборува ама повеќе ми личи на маж во фацата одошто на жена :tmi:

20. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    Нај фер играч од сите е Тони,иако си ќути и си следи ситуација,со сите е пријател,не збори многу,не се издава па и затоа сите го сакаат..А гоца непријатно ме изненади..
    И мислам дека Катарина го свиѓа Тони,незнам зш таков впечаток добив.... :D Срцки се и двајцата, само да не излезе Тони...ајде гледајте уште малку почнува :lol: