Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Неќев да испадне Александра. Баш добро се покажа во борбите.

2. GordanaL

GordanaL Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    43
    Се беше ок со Александра, но мислам дека не и требаше да се расправа со Жаре. Сепак постар е од него, а не ни заслужи така да му се обраќа.

3. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Е да... И + од иста земја се, треба да се поддржуваат еден со друг, а не вака. :|

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Воопшто не ми се допадна што се караа Александра и Жаре. :tmi: Би требало да си помагаат и да се во добри односи а тие.. :swear:

На LittleMonster8 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Александра и Ава се многу слични, затоа не се поднесуваат, си конкурираат.

На Peperutka90 и Hipster им се допаѓа ова.
  6. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    476
    Леле синоќа кога имаа спа третмани... 8)
    Многу ми беа интересни, кога викаа дека едно 7 пати си ја шампонираат косата, и кога се бричеа.. :lol:
    Добра награда во секој случај.
    Мене баш ми е ќеф што испадна Александра, аман со тие лигавења, па и начинот на кој разговара со Жаре. Не дека тој е цвеќе за мирисање, ама ајде :swear:

7. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Врв на вчерашната епизода беше кога Ава рече дека како мала принцеза се чуствувала :D и дека то и била :D :D :D

На Hipster, cupcake19 и Elennaa им се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Леле Ава не го заслужи сето она.
    Таа се трудеше ама физички не е јака,ниту психички,ама ајде човек е...како вика таа машките се тука.Ама се неможе да биде на тацна,ами ако се бореше сама, ајде и таа брзо ќе лета.Нека се порадува малку нашата мала дама. :lol:
    Влада си се зезаше со онаа,ќе ја мажел и рече дека ја сака ахахахахаха :D ептен се взеде. :lol:
    Најсмешен ми беше Невен : "Волим кад ме полако скидају". :)
    Мартина ми е убава,средена и многу паметна,срцка е.
    Сите беа убави...средени,ама и кога ќе се вратат во кампот,пак игри,работа и ќе се извалкаат,ќе им остане само еден убав спомен. :D :lol:

На LittleMonster8 и Elennaa им се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ех штета Александра го пропушти спа третманот :worried: бар до наредниот племенски да останеше, да не и е криво! :rofl:

На LittleMonster8 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LittleMonster8

LittleMonster8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    7
    Се согласувам. Кај се од МК па и се караат. А и не ми се допаѓа што Жаре е цело време со србиве и хрвативе (немам ништо против луѓето) ама сепак мислам дека требаше да биде повеќе со Александра. Па мислам од МК се. |( :o :(

На verica81 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Има ли некаде прикачено видео од емисијата со Александра од неделата ? во живо што идеше :?:

12. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Повели:
    http://www.prva.rs/sr/video/zabava/povr ... 10677.html

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Многу се различни двете племиња како целини. Во Борука секој си ја знае својата задача, организирани се, координирани, секој си одговара за својот дел ако не го завршил, и тоа е одлично, така треба да биде. А тоа дека жените биле дискриминирани од мажите поради физичката способност, нив им беа дадени женски работи и требаше да си ги вршат како што машкиве ја вршеа работата, ама сигурно дека и машкиве не требаа да очекуваат од жениве којзнае што повеќе од праење јадење, перење алишта и сл. Само што некои жени ни тоа не го правеа, туку се сунчаа и спиеја, додека маживе ко црнци работеа. Епа и ја да сум машко ќе ми смета некоја ми дошла тука работам цел ден носам дрва, палам оган, се товарам и сум и дал 2 маици и да не ми ги испере? Па извини молим те, тоа е паразитство. А во Матамбо па, ептен спротивна песна што воопшто не ми се допаѓа. Само тактики Мартина дур беше таму им кажуваше пред борба и толку. Не се знае кој пие, кој плаќа и да, Кристина лом ќе ви биде куќата кога сте крајно неорганизирани. Само на уживање мислите, и тук-там некоја работа од што се мора. Па уште спа третман сакаа. Ако се повесели и попозитивни во Матамбо, тоа е поради нераспределба на задачите како што има во другото племе. А тоа е лошо. Не се тие таму дојдени на дружење, на преживвуање се.

Напред Борука!

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.787
    Допаѓања:
    25.246
    ^ точно шоуто се вика Преживеан, но дека се баш на преживување, оставени на милост и немилост не би рекла, сепак е шоу. Ова искуство им е само еднаш во животот, зошто да го уништат престојот таму со секакви правила, кога и Матамбо си функционираат без проблем, без разлика на тоа што не им се строго распределени работите. Што имаат помалце од овие во Борука? Ништо,чак што више секогаш имаат повеќе за јадење и се повесели.
    Никој не е таму за тортура заминат.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Добра ќе е вечерва епизодата да ја гледатее :D :D :D

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Не сум коментирала многу досега, само сакам да кажам збор два за дотичнава Ава оти не можам да ја гледам веќе.

Јас рака на оган ставам дека девојката, за жал со сигурност има некој ментален проблем. Се приметува од движењето на главата и зборењето, не е за смеа воопшто ама што е така, така си е.

Арно ама кое досадно створење е, и самата не е свесна. Се мисли паметна се претставува е тоа е она коа сакаш вештачки да се направиш бистар, а само глупоста уште толку излегува на виделина. Греота, ја сожалувам искрено.

Башка прва требаше да лета, најкатастрофална е во борбите во ниту една борба нема придонесено ама иш, баш напротив само одмогнува. Посебно ја приметив во последнава борба, во тие кошевите коа погодуваа ма дрво бе дрво мава како ретардирана, врзани да и се очите подобро ќе погоди некоја од неа.
    Типичен пример ми е на провлекување на неспособен работник, преку способните односно користење на способните од страна на неспособни како неа.

Станија беше милион пати поголем борец од неа, а и човек.. каква таква барем е принципиелна и си има став според кој си тера. И Александра и Алекс покажаа во борбите нешто, ама оваа кокошка ништо бре така се умилкување се провалува.

Типичен пример дека гзолижачите се поприфатени некогаш, ама нема да и е за долго ќе ја искористат и кога опстанокот во племето ќе им биде поважен од тоа дали смрдливите гаќи ќе се добро испрани или не ќе ја шутнат како партал..

Ах Аво Аво, црна туго.. На глупоста твоја граници нема..

На Miss-Independent, BlackSwan5, butterfly.93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Станија ја победи Александра во борбата :)

18. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    Се пресмеав на сцената додека зборуваше Ава за носталгија, дрн, дрн... Овие од продукцијата намонтирале некоја таква музика :D А и башка ефектите со камерата, сцените со месечината... :D Не ви изгледаше тоа како за потсмев на Ава? :rofl: Или само јас така го сфатив...? :^)

19. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    http://www.youtube.com/user/zemunbgd/videos
    Ете тука ги има денешните епизоди, и таа со Александра во живо. (само сихронизацијата е одвратна :tmi: )
    Инаку баш ме расположи Радован кога прифати да отиде кај Александра на островот :inlove: :inlove:

20. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Да,да ама нема шанси Станија да ги победи машките сега кога ќе почнат да ги исфрлаат,има шанси,доколку ги исфрлаат женските,само треба да се знае колку одат во обединетото племе? :?:
    И не знаеме кого ќе земе,рече дека сакала да ја поведе Јелена со себе,ама Јелена и рекла дека не сакала на туѓ труд да се вади или незнам како рекла...
    А,навистина убаво си рече Станија,Јелена е голема на зборови,ама кога треба да направи нешто,никаде ја нема...и многу е љубоморна на Миа.Таа сакаше да лови и после кога виде дека не оди,а ја виде Миа дека улови риба,почна да ми прави фаци,колку ја мрази Миа,страшна работа.
    Ептен покварено,дволично и лицемерно суштество.
    Интересна е борбата за личен имунитет.
    Браво за Влада,Алекс и Милан. :)
    И другите добро се докажаа,посебно Ава...конечно. |(

Браво бе.Што не ќе им текне...На Радован му понудија да оди на Островот на Отфрлените за да ја види Александра,а да се врати со еден негативен глас на Племенскиот Совет.
    АХАХАХА. :D :lol: :D
    И после нас ќе не убедува Алксандра дека на островот биле само пријатели,или јас само нешто приметв. :?:
    Без коментар. :x