Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
  2. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Леле Радован :inlove: Прифати да има еден негативен глас на советот само за да оди да се виде со Александра :D

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ама и овој Никола досега бетер од жена е во борбиве, тотално неспособен во ништо не се покажа.

На Ema.Sk, moonlight-girl.55, Miss-Independent и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    A тој заљубен ли е во нејзе или? :D

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Баш сега ги пуштија рекламите кога отиде Радован да се види со Александра |(

Едит:Што сега вести почнаа?Заврши ли? :?:

6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^Го има во горното видео. ;)
    Сега почнува Дневник 2, а не е завршено.
    ЦЦЦЦ расипувачи на забава. :devil:

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.229
    Што е ова,сега вести почнаа,а емисијата очигледно не беше завршена? |(

8. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Најверојатно ја прекинаа :!:

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па кога е глупав.А Александра сега му стави тапата,сега демек она си има дечко а со Радован не имала ништо |( .Да,да веруваме ;) .

Абе најубавите се поглавари оваа недела Никола и Владо :inlove: .Иако додуша малку поубав ми е Никола.Ама многу слабо се покажа денес бе,не очекував до толку.

10. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Еве во видиото понагоре видете што ќе се случува во следната епизода.

11. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    ВААА многу се слатки,ама баш ке прекинат на интересното...баш убаво вака што Радован појде таму :inlove:

12. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Тоа точно дека Александра и Жаре не треба да се караат ама за разлика од другите јас сум на страна на Александра не го личи така да се расправа и да ѓи навредува девојките баш дека е постар. Не ми се допаѓаат и неговите шовинистички фори. Не ми се свиѓа и тоа што најслабиот стално го напаѓа за да се прикаже дека е најак. Ава според мене е тешка глупача ем им се улизува на машките ем таа следна ке испадне. Станија беше ок ама нејзинот темперамент ја исфли од игра. Алехс се спаси од тоа племе за срека нејзина. Знам дека много од вас ке ми замерат за последниов коментар ама сепак ке кажам Жаре и Милан се тешки шовинисти а јас мразам такви. Начекаа млади девојки па ги врѓаат кој им го дал тоа право , ако се слаби нека ги изгласат ама немат право да вреѓаат.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле не ми се верува дека таква понуда воопшто му дадоа, па нормално како што е залетан по неа дека ќе ја прифати, со 1 негативен глас ќе дојде како да му имаат клетва фрлено за да ја види бе. |(
    За она да ги негира гласините дека праела нешто со него и по интервјуа и во емисијата Повратак у цивилизацију, а на Островот на отфрлените дека не ги развиле симпатиите во нешто повеќе треба да сум глупа да поверувам. И после низ медиумите пишуваше дека дечко и бил бесен, кој не би бил?! Само не знам со кој памет прошол преку нејзината авантуричка и дури признава дека имала симпатии кон Радован, како што вика она „бил доволно зрел да не поверува во гласините“ или бил доволно незрел за да поверува?! Или па само и простил?! Јас мислам дека е последново.
    Битно мило ми е што се обелодени нејзината авантуричка до некаде и што си призна дека имало симпатии меѓу неа и Радован, штета за дечкото, големо понижување, кој би продолжил после тоа, макар и гласини да се, а не ја да сум дечко и па девојка ми да признава по телевизии и интервјуа дека имала симпатии кон друг, а ја да ја чекам :o :tmi:

На Cacy и ludoto19 им се допаѓа ова.
  14. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Многу ме нервира Жаре и мене. Им се сили на послабите, што не му се силеше на Влада,Огњен и другите посилни мажи, он најде слаби женски па ќе им се сили. Смотан :^)

На sanjalica и verica81 им се допаѓа ова.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    А ти стварно мислиш дека дечко и седи дома и ја чека. Обавезно :lol: Како прво не и е од Мк дечкото, мислам дека од Србија и е.. а тој е бетер и од неа така да шо ќе се буни.

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Mене ми е жал за тој Pадован, по се изгледа се затрескал, а за жал оваа го поеба :( сиротко момче.
    инаку јас мислам дека го плеснала, ама само за тоа и и служел, да смири хормони

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Вие мислите дека она има навистина дечко во буквална смисла, нормален дечко?
    Има некој јак спонзор кој ја шета. Бизнисмен од Србија некој си. Што знак прашалник е дали постои воопшто а камо ли дека е дечко.
    Инаку мене Радован баш ми е супер и баш ми е мило што вака одигра. Што ако има минус еден глас кога секако е меѓу фаворитите. Затоа нека си направи ќеф. Ако му се допаѓа нека си ја види. Нема за жена да ја земе де не кревајте врева. :)
    Целава приказна ќе беше преслатка да беше друга девојката, вака е само слатка :lol:

Колку жени се затрескале во мутави мажи? Колку мажи се затрескале во мутави жени?
    Бројот е неограничен, така да еден плус пар на списокот и ништо страшно :D

На cigarce, BoaVista, Cacy и 2 други им се допаѓа ова.
  18. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Однесувањето на Жаре ни малку не ми се допаѓа! Не престана да ја исмејува Ава! Сељак.. Што се не изнакажа - дека нејзин талент е само брзо да го соблече горниот дел од купаќите, па нешто за тоа сите кога си легнаа, она кога остана сама, па и сега за тоа што ОНА издржа повеќе од него во борбата... Срамота, не му личи на годините...

Убаво викаш Кони, ај нека им се спротистави така на машките... Мене не ми е воопшто интересен Жаре.

На verica81 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Леле Никола врска си нема ејј :D .Толкава мускулатура а за ништо да не го бива...прави Црногорац :rofl: .

A Јелена колку ме нервира тоа не е нормално.Ептен мразам негативни луѓе а она е онака.....130 % негативна!Ете Миа е по цинична по покварена,ама не ми иде на живци,а на Јелена да можам преку телевизор да и залепам два-три шамара,би и залепила.Само што ја гледам на тв ми ја црпи енергијата ]:) .

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ај да се надевам дека ќе се покаже Никола понатаму,не е можно тие six pack да му се само за покажување :) .Ама многу ми е убав,срцка :inlove: .Ќе ја убијам онаа Кристина ако му се приближи (забегав и јас :tmi: :lol: ).
    А за Александра,абе и мене не ми се верува да има регуларен дечко,па уште кога дознав дека од Србија бил.Сигурно е некое старче со дебел џеб кој и ги спонзорира силиконите и уметоците.А богами и сјајот за усни.Радован според мене испадна малку глупав.Точно е дека не ми се верува да е загрозен на советот ама сепак...Но добро видел мевце и нормално дека ќе сака да заврши работа.Ама после Александра нели вели ништо не се случило помеѓу нив...Да бе сигурно ѕвездите ги гледале заедно :tmi: .