Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Мене ова меѓу Накова и Радован ми е симпатично. :tmi:
    Само не разбирам каде е тука дечкото нејзин. :^) Изјави дека не и замерил за ништо на островот,имал доверба. :?:
    Од она што гледав на ФБ,сега кога била во Белград да ја снима емисијава,најмногу се дружела со Станија,а на сликите од излегувањата ,Владо е скоро секогаш покрај нејзе,Радован никаде го нема.Изгледа "дечко и" е многу толерантен. |(

Јас баш мислам дека Радован е загрозен на племенскиот совет.Претпоставувам дека ќе испадне или тој или Маја Лена од Матамбо. :?:

А вo онаа емисијата во недела,фустанот на Александра WTF. :|

2. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Све е добар маркетинг , на почеток делува наивно ама итричка е вака од после. Јас така мислам,

3. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Не знам колку е соодветно во темава, ама сепак за Александра се работи :) :)

Пред неколку дена на youtube се појави клипче на кое комитите ја промовираат својата нова навивачка песна под наслов “Накова“: (линк во спојлер)

4. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    179

го постирав баш пред некој ден...девојката се пикна во Сурвајвор демек за слава ама и фала богу, не е се така розево како што си замислувала...

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ајдееее :^) ми звучи ко билдер и манекенка стил или нешто така :tmi:

6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    ^Може да е и тоа,ама дали навистина има дечко? :^)
    Абе си игра како што си сака,опасна е ... ако изгледа наивна.
    За Радован ми е жал,кутриот што виде во Александра? :D
    Незнам што правеле зад камерите,ама ова е доказ дека не биле само пријатели.
    А,за Александра незнаеме дали има дечко,затоа што не го знаеме неогвото име,ниту неговиот лик.Така,да можно е да си вика што сака. ;)
    Се е она за пари и популарност,се виде дека не е дојдена да преживее,туку да се сонча и да си ги покаже делвите од телото,а баш штета што може да се бори,не е како Ава. :!:
    За приказнава со Радован е многу слатко,само нашава да беше попаметна и се ќе беше прекрасно.
    Радован е симпатичен,ама за мене Владимир е number 1. :inlove:

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Или билдер или спонзор која она сака да го нарекува под назив `дечко`. :)
    У крајна мера, може си направиле договор, вратка за вратка, пошто од нејзе се очекува такво нешто. Ја па мислев дека од МК е дечкото, ако беше од тука ќе беше најголем резил да се појавува насекаде со неа дури и фатени за рака после `симпатииве` наоколу. :^)
    Ја мислам дека дури и `дечко и` не знае дека е дечко на Накова. :rofl:

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
  9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    ^ мене многу ми одговараат Александра и Радован, начинот на кој се гледаат ми е многу мил и стварно има силна хемија меѓу нив. Како стојат блиску еден до друг на видеоно, секој момент би се бакнале .. да немаше оваа дечко. Пу, штета. :lol:

На LilBaby и Elennaa им се допаѓа ова.
  10. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Мн се слатки, иако Александра почна да ми станува антипатична ама ме насмејуваат колку се слатки :D :inlove:

На Glossy-girl и Elennaa им се допаѓа ова.
  11. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Се пресмеав кога Миа ловеше риба, коментарите на Јелена, Станија и Александра и сите тие фаци. :D Оф леле, боже. Сега вечер или утре ќе е племенскиот? И баш ќе биде интересно, особено она кога Борука ќе присуствува со хамбургер и сок на племенскиот на Матамбо. Како у кино. :lol: На Ава мислам дека и е време да летне!

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Hакова има/ше дечко од Cрбија, имаше редено на фб слики со него и со свекрва и :) A зашто па да не се затрескал овој Pадован во нејзе? :) има машки што сакаат вакви девојки :D Mене искрено не ми делува девојкава на некоја покварена или злобна, само припросто моме :D Tаква си е наивна и плус и мрзлива. E голема работа, како и да е, Pадован ја избрал најубавата на островот, епа реално и си е најубава од сите таму :)
    Edit- Aма кога ќе ја види нашминкана и средена по нејзин вкус, ќе побегне :rofl: :rofl: ќе си рече јао оваа тежок кич била, Hакова тргај шминката :D

На dolly.doll, BoaVista и sanjalica им се допаѓа ова.
  13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    http://www.youtube.com/watch?v=DP8asN36ojE&feature=player_embedded

Е не можам да ги разберам, сеа се лизни мазни едната со другата, а и станија еве кажува тука во видеово на крај дека се степала со нашата. Па нели сега се неразделни?? Кокошки |(

Инаку за Радован, од една страна фино што отиде да ја види Александра па макар и со 1 негативен глас да се врати, ама од друга сега испадна дека е загрозен он и Маја лена. Не би сакала да испадне Радован, ама се си мислам дека ОН сака да излезе за да е на островот заедно со нашава. Ќе видиме вечер, додека едните ќе ручкаат другиве ќе се препотуваат

14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ау едвај чекам да видам како ќе се испотепаат станија и александра

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    И јас не би сакала да излезе Радован. Повеќе би сакала Огњен, или Маја.
    Најверојатно, трескам глупости. Ама јас претпоставувам, дека нешто е за Радован, тука се нешто многу блиски со Станија.. :wasntme:
    16:27
    http://www.youtube.com/watch?v=B9ZThi0r ... r_embedded

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    ^ A шо се дешава со Радован??, леле луѓе една епизода немам гледано, и све пропуштив :tmi:

17. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Радован отиде на островот на избацените само за да се виде со Александра но за замена тој на следниот совет тој ќе има 1 глас.

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    ^ хахахаах, оф леле, дечкото се заљуби излеа. :D
    А кој победи за имунитет? :)

19. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Немаше борба за имунитет уствари имаше ама секој за себе си се бораше.
    Од Матамбо еден зема имунитет и од Борука еден зема имунитет тие се заштитени на следниот совет. А Борука добија плус награда на советот ќе јадат хамбургер и ќе пијат сок.

20. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    ^^

Борука нема на советот да јадат хамбургер и да пијат сок, туку Влада ќе присуствува на советот на Матамбо и ќе гледа што се случува таму, и само за него е наградата хамбургер и сок..