Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Мене ова меѓу Накова и Радован ми е симпатично. :tmi:
    Само не разбирам каде е тука дечкото нејзин. :^) Изјави дека не и замерил за ништо на островот,имал доверба. :?:
    Од она што гледав на ФБ,сега кога била во Белград да ја снима емисијава,најмногу се дружела со Станија,а на сликите од излегувањата ,Владо е скоро секогаш покрај нејзе,Радован никаде го нема.Изгледа "дечко и" е многу толерантен. |(

Јас баш мислам дека Радован е загрозен на племенскиот совет.Претпоставувам дека ќе испадне или тој или Маја Лена од Матамбо. :?:

А вo онаа емисијата во недела,фустанот на Александра WTF. :|

2. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Све е добар маркетинг , на почеток делува наивно ама итричка е вака од после. Јас така мислам,

3. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Не знам колку е соодветно во темава, ама сепак за Александра се работи :) :)

Пред неколку дена на youtube се појави клипче на кое комитите ја промовираат својата нова навивачка песна под наслов “Накова“: (линк во спојлер)

4. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178

го постирав баш пред некој ден...девојката се пикна во Сурвајвор демек за слава ама и фала богу, не е се така розево како што си замислувала...

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ајдееее :^) ми звучи ко билдер и манекенка стил или нешто така :tmi:

6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^Може да е и тоа,ама дали навистина има дечко? :^)
    Абе си игра како што си сака,опасна е ... ако изгледа наивна.
    За Радован ми е жал,кутриот што виде во Александра? :D
    Незнам што правеле зад камерите,ама ова е доказ дека не биле само пријатели.
    А,за Александра незнаеме дали има дечко,затоа што не го знаеме неогвото име,ниту неговиот лик.Така,да можно е да си вика што сака. ;)
    Се е она за пари и популарност,се виде дека не е дојдена да преживее,туку да се сонча и да си ги покаже делвите од телото,а баш штета што може да се бори,не е како Ава. :!:
    За приказнава со Радован е многу слатко,само нашава да беше попаметна и се ќе беше прекрасно.
    Радован е симпатичен,ама за мене Владимир е number 1. :inlove:

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Или билдер или спонзор која она сака да го нарекува под назив `дечко`. :)
    У крајна мера, може си направиле договор, вратка за вратка, пошто од нејзе се очекува такво нешто. Ја па мислев дека од МК е дечкото, ако беше од тука ќе беше најголем резил да се појавува насекаде со неа дури и фатени за рака после `симпатииве` наоколу. :^)
    Ја мислам дека дури и `дечко и` не знае дека е дечко на Накова. :rofl:

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.229
    ^ мене многу ми одговараат Александра и Радован, начинот на кој се гледаат ми е многу мил и стварно има силна хемија меѓу нив. Како стојат блиску еден до друг на видеоно, секој момент би се бакнале .. да немаше оваа дечко. Пу, штета. :lol:

На LilBaby и Elennaa им се допаѓа ова.
  10. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Мн се слатки, иако Александра почна да ми станува антипатична ама ме насмејуваат колку се слатки :D :inlove:

На Glossy-girl и Elennaa им се допаѓа ова.
  11. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Се пресмеав кога Миа ловеше риба, коментарите на Јелена, Станија и Александра и сите тие фаци. :D Оф леле, боже. Сега вечер или утре ќе е племенскиот? И баш ќе биде интересно, особено она кога Борука ќе присуствува со хамбургер и сок на племенскиот на Матамбо. Како у кино. :lol: На Ава мислам дека и е време да летне!

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hакова има/ше дечко од Cрбија, имаше редено на фб слики со него и со свекрва и :) A зашто па да не се затрескал овој Pадован во нејзе? :) има машки што сакаат вакви девојки :D Mене искрено не ми делува девојкава на некоја покварена или злобна, само припросто моме :D Tаква си е наивна и плус и мрзлива. E голема работа, како и да е, Pадован ја избрал најубавата на островот, епа реално и си е најубава од сите таму :)
    Edit- Aма кога ќе ја види нашминкана и средена по нејзин вкус, ќе побегне :rofl: :rofl: ќе си рече јао оваа тежок кич била, Hакова тргај шминката :D

На dolly.doll, BoaVista и sanjalica им се допаѓа ова.
  13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    http://www.youtube.com/watch?v=DP8asN36ojE&feature=player_embedded

Е не можам да ги разберам, сеа се лизни мазни едната со другата, а и станија еве кажува тука во видеово на крај дека се степала со нашата. Па нели сега се неразделни?? Кокошки |(

Инаку за Радован, од една страна фино што отиде да ја види Александра па макар и со 1 негативен глас да се врати, ама од друга сега испадна дека е загрозен он и Маја лена. Не би сакала да испадне Радован, ама се си мислам дека ОН сака да излезе за да е на островот заедно со нашава. Ќе видиме вечер, додека едните ќе ручкаат другиве ќе се препотуваат

14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ау едвај чекам да видам како ќе се испотепаат станија и александра

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    И јас не би сакала да излезе Радован. Повеќе би сакала Огњен, или Маја.
    Најверојатно, трескам глупости. Ама јас претпоставувам, дека нешто е за Радован, тука се нешто многу блиски со Станија.. :wasntme:
    16:27
    http://www.youtube.com/watch?v=B9ZThi0r ... r_embedded

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    ^ A шо се дешава со Радован??, леле луѓе една епизода немам гледано, и све пропуштив :tmi:

17. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Радован отиде на островот на избацените само за да се виде со Александра но за замена тој на следниот совет тој ќе има 1 глас.

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    ^ хахахаах, оф леле, дечкото се заљуби излеа. :D
    А кој победи за имунитет? :)

19. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Немаше борба за имунитет уствари имаше ама секој за себе си се бораше.
    Од Матамбо еден зема имунитет и од Борука еден зема имунитет тие се заштитени на следниот совет. А Борука добија плус награда на советот ќе јадат хамбургер и ќе пијат сок.

20. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    ^^

Борука нема на советот да јадат хамбургер и да пијат сок, туку Влада ќе присуствува на советот на Матамбо и ќе гледа што се случува таму, и само за него е наградата хамбургер и сок..