^^ па привилегија е што ќе бидат во предност спрема другото племе, т.е. ќе знаат што всушност се случува и какви се меѓусебните односи во противничкото племе..
Ме интересира земаат ли учесниците некаков хонорар за учеството во Survivor? Оти пишаше дека Станија си купила стан со хонорарот од шоуто
Јако ќе биде на советот. А не сфатив убаво, што е сега привилегијата на Борука? Нешто во врска со советот?
Јас мислам дека тие ќе добијат по еден хамбургер и сок, ама еве glamour-lady вели дека само поглаварот на племето ќе добил.
Јас мислам дека за сите важи, пошто беше кажано привлегии за племето, не само за него. Тој се натпреваруваше за да го добие. И плус ако оди само тој, зошто Невен вчера се изразуваше, дека мака му било не сакал да оди на тој племенски совет, да ги гледа другите ама барем позитивна страна имало, ќе се најаделе.
Не знам, ама мислам дека би било логично еден совет да дадат денес, еден утре, за да се исполни програмата на тв
Јас мислам дека наградата сокЧЕ и хамбургер е за сите од племето Борука... Влада се бореше и го представуваше целото племе јас така мислам
Не, не, се бореше за себе. Борбата беше меѓу двајцата поглавари и Влада победи, и само он ќе оди на Племенскиот совет на спротивното племе
Само Владо ќе оди, тој си се бореше за него. Александра и Радован баш се слатки. Не ми е јасно оваа Александра како може да си игра со чувствата на Радован, а баш е убав и згоден. Српскиот манекен Владимир Вуксановиќ и мистерот на Хрватска Радован Стошиќ се степале поради Македонката Александра Накова, пишуваат српските медиуми. На почетокот на шоуто ништо не навестувало дека ќе се случи ваква ситуација, бидејќи како што пишуваат српските медиуми, се чинело дека нашата претставничка не го интересира Владимир, но се покажало спротивното. -Кога Александра и Радован се споија, Владимир побесна, а ривалството помеѓу него и Стошиќ беше повеќе од очигледно, вели за српски Курир неименуван соговорник. Во текот на разговорот меѓу српскиот манекен и хрватскиот мистер настанала кавга која завршила со тепачка. -Кој к** глумиш фраер, рекол Радован, на што Владимир луто одговорил: -Ќе ти покажам јас кој што глуми. По таа караница започнало туркање, кое веднаш преминало во тепачка во која имало и по некоја шлаканица, пред да застане меѓу нив девојката од продукцијата. http://kurir.mk/magazin/scena/66709-VIP ... ata-Nakova Опасна била Накова
Hакова ако е глупа нека оди со тој влада, ко прво не ми е ни убав, ко второ се гледа дека е женкар. Pадован е 100 пати помило човече од него, посимпатичен се гледа дека има добра душа, и така. Aко го пропушти баш е тиква, зашто мислам дека дечково навистина е благо речено заљубен во нашава . додека па влада- тешко Eдит- Aма оваа изгледа на овој волов му го има удрено меракот
Сокот и хамбургерот се за цело племе и сите ќе присуствуваат таму. Не за џабе водителот збореше во множина, сигурно не го персира поглаварот на она племе што ќе победи, и плус рече дека поглаварот снесува одговорност за тоа кој ќе добие јадење. Значи додека Матамбо исфрла член, Борука ќе фаќаат сеир со хамургерче и сокче. Енд оф стори. Гледајте го пак видеото и ќе видите дека е така.
Јас мислам дека двете племиња ќе исфрлат по 1 член на племенскиот совет, така сватив ќе имаат заеднички племенски совет. Може не сум во право А хамбургерот и сокчето е за сите од Борука
Да да и двете племиња ќе исфрлат по еден член. А само Борука ќе имаат хамбургери и сок и ќе ја имаат можноста да присуствуваат при исфрлањето на еден од членовите на другото племе.
еее цекај сега нели е со радовам накова?? што сега со влада?? радован и се допајга и обратно а не на влада... што се слуцува тоцно??
^ ^ Па да де, двете ќе исфрлаат по еден член, ама зборот ми беше дека додека го исфрлаат Матамбо својот член, другиве сите ќе јадат и гледаат
Де бре ајде Аман не му е досадно да пишуваат на секое. Накова се степа со Станија,Станија се степа со Ава па незнам па шознам... Нека не го тупат за да добијат рејтинг побогу. Јас вака или онака ќе гледам.