Aва е премногу очигледна,сите приметија дека го симпатизира Влада, и само му се набацува. Боже господе, колку е нападна, и самата не е свесна цццц. Па овие од сител Ава го маѓепсувала Владимир. Се покажа колку е глупа, и давам трофеј за глупавост. Ава е дојдена само да си ја покаже својата глупавост,простоќа,своето тело,нејзиното големо срце и да си најде дечко.Браво. Незнам до каде ќе тера со седењето во племето,ама сакам и мислам дека е следна за исфрлање.
Има ли некој на шоуво за кого Александра не рекла дека е ХРАБАР? п.с. Кокошкава ми е фаворит мене, искрено, не дај Боже да ја заколат.
Леле колку ми е смешен начинот на кој збори Станија...нема да ја забораам онаа изјавана „ЈА! Сам се борила за све жене! Да буду равноправни са мушкарцима!“ како го ги акцентира дел-речениците, а особено нејзиното субјективно „јас“ тоа е страшно
Мене ми е супер Станија , оти е згодна и остало .... Него онаа Јелена, ич не ми е јасна ...цело време вика како гледаат луѓе , како се ќе се види ....а цело време она е како дволична ...прво не ја сакаше Станија ич , тамо и збореше глупости и оп Станија рече ако победи ќе ја понесе на островот и одма пријателки станаа да не спомнувам дека збори едно , прави друго .... али интересни ми се нејзините изјави ...барем тие се точни И овој романтичниов ...... (псст не кажувајте на другите (оти треба да изгледам како челичен маж) ама се растажив кога видов таа прекрасна љубов помеѓу нив )
Ццц, што е ова заговори се спремаат против Коко Шанел па не бива вака. Ја поддржувам Кристина, нека не ја чепкаат Шанелка. Инаку и мене ми беа многу мили Радован и нашава. Штета што го вртка, лажна надеж му даде.
Јас се согласувам со Невен,и јас би сакала да видам како ќе изгледа тоа кога ќе се залапаат со неизмиени заби
Ава, гаќите, незнае како да ги нарече. Оф голема мака е тоа. Миа, стварно има некој иритирачки-блесавски осмех. Александра пак таму била во депресија. Па има ли ден кога она не е во депресија? Океј, освен денес. Многу е досадна. Се и е тешкоооо, сака дооомаааааа, во Македонијаааааааааа. Радован е многу храбааар. Ама многу се слатки со Радован.
Не знам, мене оваа "романсава" меѓу Александра и Радован ми е многу фејк, со многу лоша глума. Кога се гушкаа ми идеше да потонам под земја. Глупости. Мене ми беше најсладок Себастијан кога рече дека би го напуштил Survivor само да си ја види девојката. Инаку очекував да играат за двоен или црн глас, некако многу беше тапа епизодава. Само се гушкаа и правеа неповрзани муабети. Штета што утрешната ќе ја пропуштам, верувам ќе биде интересна!
Не знам за вас ама мене Берберот ми гази на секој можен нерв што го имам. Не можам и не можам да го објаснам тоа чувство кога го гледам...ме нервира со самата појава,типичен сељак и газолижач.А што пак можеше да се очекува од него,кога и во емисиите им се умилкува на гостите од Србија или Хрватска а не пак овде.Не го можам бе ,Накова поарно ќе ја трпам него овој.Дај боже да е вистина тоа,за џабе му е и упикување и се.
Па Ава ја чуваат од корист, инаку таа ќе леташе пред него. А он е најслаб од машките, така да ја разбирам нивнава логика.
Не го променив мислењето за Ава, и цврсто си стојам зад тоа! Ја користат како "веш машина",ја ругаат,а таа си се срами,а си мисли дека е паметна.Памет течи од неа,не гледате? Ете тоа е нејзината тактика,ама таа како личност во срвајвр не се покажа,ептен е глупава. Ајде да речевме дека е силен натпреварувач,а глупава ајде...ама вака?Само се метка и набацува,т.е. така наречено газолижач. Сега следи обединувањето,секој ќе се бори за себе,нема племе и поглавар,секој ќе си биде поглавар на своето племе. , ама барем овај циклус нека донесат правилни одлуки за племето. И, Александра ја исфрлја дека не работела и дека немаше цврст карактер,а Ава што работи,она се подлезнува и шетка наоколу,а да не зборуваме за тоа како придонесува во борбите,а за нејзината така наречена улога во племето е исто така глупава тактика ,ама снајди се па преживувај,во овој случај. И плус била смешна,интресна и забавна...абе ајде,мене она за жалење ми е.Гревче. Зарем не се способни да си ги перат гаќичките и чорапите?Жаре повеќе придонесува од неа...со машките работи,оган,носење дрва,добар е во борбите, и заслужува да остане барем уште еден племенски совет. П.С Жаре најслаб од машките? А,Милан? ајде дека ме нервира,ме нервира ама не е тоа причина дека е најслаб.Скоро јак е исто ко Милан.
Колку глупо ми беше синоќа додека се гушкаа Александра и Радован. Премногу напнато...ниеден незнаеше како да се понаша. И Александра само повторуваше „не ми се верува..стварно?! неможам да поверувам..“ Штета што не се опуштија малку повеќе, поинтересно ке беше