Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Aва е премногу очигледна,сите приметија дека го симпатизира Влада, и само му се набацува.
    Боже господе, колку е нападна, и самата не е свесна цццц.
    Па овие од сител Ава го маѓепсувала Владимир. :D
    Се покажа колку е глупа, и давам трофеј за глупавост.
    Ава е дојдена само да си ја покаже својата глупавост,простоќа,своето тело,нејзиното големо срце и да си најде дечко.Браво. :clap: |(
    Незнам до каде ќе тера со седењето во племето,ама сакам и мислам дека е следна за исфрлање. ;)

2. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Aјде сега почнува ќе видиме како ке биде во врска со сокЧЕТО и хамбургерот :D

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.229
    Има ли некој на шоуво за кого Александра не рекла дека е ХРАБАР?

:D

п.с. Кокошкава ми е фаворит мене, искрено, не дај Боже да ја заколат. :lol:

4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле колку ми е смешен начинот на кој збори Станија...нема да ја забораам онаа изјавана „ЈА! Сам се борила за све жене! Да буду равноправни са мушкарцима!“ како го ги акцентира дел-речениците, а особено нејзиното субјективно „јас“ тоа е страшно :rofl:

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мене ми е супер Станија , оти е згодна и остало ....

Него онаа Јелена, ич не ми е јасна ...цело време вика како гледаат луѓе , како се ќе се види ....а цело време она е како дволична ...прво не ја сакаше Станија ич , тамо и збореше глупости и оп Станија рече ако победи ќе ја понесе на островот и одма пријателки станаа

да не спомнувам дека збори едно , прави друго .... али интересни ми се нејзините изјави ...барем тие се точни :rofl:

И овој романтичниов ...... (псст не кажувајте на другите (оти треба да изгледам како челичен маж) ама се растажив кога видов таа прекрасна љубов помеѓу нив )

На Ema.Sk, Miss-Independent, BlackSwan5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Ццц, што е ова заговори се спремаат против Коко Шанел па не бива вака. :rofl: Ја поддржувам Кристина, нека не ја чепкаат Шанелка.

Инаку и мене ми беа многу мили Радован и нашава. Штета што го вртка, лажна надеж му даде. :?:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Јас се согласувам со Невен,и јас би сакала да видам како ќе изгледа тоа кога ќе се залапаат со неизмиени заби :rofl:

8. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    хахахаха Јелена за маалку да се степа со оваа старата :rofl:

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Ава, гаќите, незнае како да ги нарече. Оф голема мака е тоа.
    Миа, стварно има некој иритирачки-блесавски осмех.
    Александра пак таму била во депресија. Па има ли ден кога она не е во депресија? Океј, освен денес.
    Многу е досадна.
    Се и е тешкоооо, сака дооомаааааа, во Македонијаааааааааа. Радован е многу храбааар. |(
    Ама многу се слатки со Радован. :wasntme:

10. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Како се вика песната што ја пееше Мартина? Нешто бејби, бејби цело време. :)

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    :)
    http://www.youtube.com/watch?v=BcmLJJ6LzoI

На Kasha му/ѝ се допаѓа ова.
  12. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Не знам, мене оваа "романсава" меѓу Александра и Радован ми е многу фејк, со многу лоша глума. Кога се гушкаа ми идеше да потонам под земја. Глупости.
    Мене ми беше најсладок Себастијан кога рече дека би го напуштил Survivor само да си ја види девојката. :)

Инаку очекував да играат за двоен или црн глас, некако многу беше тапа епизодава. Само се гушкаа и правеа неповрзани муабети. Штета што утрешната ќе ја пропуштам, верувам ќе биде интересна!

На femina11 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Гледав само две епизоди од Преживеан и не можам да ја поднесам АВА и ЈЕЛЕНА, сите останати ми се ок.

14. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Нашава глумица била,како го мота Радован!

15. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Дознав кој ќе лета вечерва од Борука :o :tmi: Тоа е
    Жаре Бербер

На MandyLane и BoaVista им се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не знам за вас ама мене Берберот ми гази на секој можен нерв што го имам.
    Не можам и не можам да го објаснам тоа чувство кога го гледам...ме нервира со самата појава,типичен сељак и газолижач.А што пак можеше да се очекува од него,кога и во емисиите им се умилкува на гостите од Србија или Хрватска а не пак овде.Не го можам бе :puke: ,Накова поарно ќе ја трпам него овој.Дај боже да е вистина тоа,за џабе му е и упикување и се.

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Па Ава ја чуваат од корист, инаку таа ќе леташе пред него. А он е најслаб од машките, така да ја разбирам нивнава логика.

18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Штета ако испадне Жаре,беше прав шоумен,пееше,ги забавуваше сите.

19. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Не го променив мислењето за Ава, и цврсто си стојам зад тоа! ;)
    Ја користат како "веш машина",ја ругаат,а таа си се срами,а си мисли дека е паметна.Памет течи од неа,не гледате?
    Ете тоа е нејзината тактика,ама таа како личност во срвајвр не се покажа,ептен е глупава.
    Ајде да речевме дека е силен натпреварувач,а глупава ајде...ама вака?Само се метка и набацува,т.е. така наречено газолижач.
    Сега следи обединувањето,секој ќе се бори за себе,нема племе и поглавар,секој ќе си биде поглавар на своето племе. :D , ама барем овај циклус нека донесат правилни одлуки за племето.
    И, Александра ја исфрлја дека не работела и дека немаше цврст карактер,а Ава што работи,она се подлезнува и шетка наоколу,а да не зборуваме за тоа како придонесува во борбите,а за нејзината така наречена улога во племето е исто така глупава тактика :puke: ,ама снајди се па преживувај,во овој случај.
    И плус била смешна,интресна и забавна...абе ајде,мене она за жалење ми е.Гревче.
    Зарем не се способни да си ги перат гаќичките и чорапите?Жаре повеќе придонесува од неа...со машките работи,оган,носење дрва,добар е во борбите, и заслужува да остане барем уште еден племенски совет.
    П.С Жаре најслаб од машките? :^) А,Милан? ајде дека ме нервира,ме нервира ама не е тоа причина дека е најслаб.Скоро јак е исто ко Милан. :!:

20. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Колку глупо ми беше синоќа додека се гушкаа Александра и Радован. |(
    Премногу напнато...ниеден незнаеше како да се понаша. И Александра само повторуваше „не ми се верува..стварно?! неможам да поверувам..“ |( |(
    Штета што не се опуштија малку повеќе, поинтересно ке беше :wasntme: