Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Без гајле тоа беше само за пред камери, се имаат опуштено тие и тоа како отпосле ]:) :lol:

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Жаре можда иритира, т.е мене ме иритира на моменти, ама јас искрено и не би сакала да излезе.
    Мене први на пик ми се Мартина, Милан, Огњен, Ава. И тоа на клоци, во рикверц.
    Ама нормално, јас не сум таму. Што се случило, се случило.

3. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Радован како ладно ми возврати прееска на фејсбук, кретен.
    А сеа за Мартина и Милан ќе навивам пошто убав муабет на фејсбук си направивме баш се фини :l:

4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.129
    Како се презива Мартина? :wasntme:

5. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178

Мартина Врбош, еве ја со мејкап, не ми се верува колко е само сменета со шминкава, а каква е во Сурвајвор :x

Инаку, еве го нејзиниот профил, не е лажен http://www.facebook.com/profile.php?id=100001832047285

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^ Мене Мартина со шминка ми лличи на Боки 13 :rofl:

Особено во овој спот.
    http://www.youtube.com/watch?v=TAoDVfMH ... ure=relmfu
    :lol:

Иначе, може некоја да ми даде линк од последната епизода?

7. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Нашион ќе испаднит вечерваа
    :o :)

8. aquamarine-123.4

aquamarine-123.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    22
    Од каде знаеш?

9. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Разбравме дека од Борука ќе е нашиот ама од Матамбо кој ке е?

10. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Озбилно? :o А според епизодиве,Радован ми изгледаше на многу добар и фин дечко. :?:
    А Милан е многу иртитирачки лик.

Да,Берберов испаѓа.Алелуја.Штета што мора да го гледам на островот на исфрлените. |(

А од Матамбо
    Радован.Баш се зафркна што одбра да оди кај Александра.Ем можеби тоа го чинеше испаѓање,ем еве после шоуво нема ништо меѓу нив.

11. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363

Радован испаднаа :( :o

На ОБН го гледам :)

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Радо
    и нашава ќе се распуштат таму мало више ете. Ваљда затоа гласале за него, а и не е нешто јак играч вака ко што сум приметила.
    Еве си призна Радован дека се пољубиле, нашава позади камера љуби се. :)
    Леле, умирам од смеење кога го прашуваат Радован ко програмиран е да вика `ДА`, така и Андреја кога го прашува: `Желиш да видиш Александру?` ДА! `Спреман си да видиш њу сад?` ДА! :rofl:

Едит: Жаре искочи бре. Не дека ми е нешто посебно криво, ама она подмуклата Ава како се насмеа, на што само се вади не знам, на способноста гаќи да пере. Оф леле .. |( Нити знае па да се бори во игра, бре, нити знае да збори. Па уште се чуди бре! 984379328 % гласала и Ава за него, плус трите членови: Мартина, Невен и Марко. Леле Аво, одвратна си ми! :puke:

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Ава. Се смешка под брките. Па уште се прави на удрена. Уствари што зборам? Она е наудрена! Покварена до срж. Она мора да расипе просек при гласање, наместо за Милан, она гласаше за Станија. Кокошка. Во право е Себастијан.
    Стварно се глупи, и Радован го исфрлаат за да биде со Александра бе. Па има и живот после Срвајвер. |(
    А да, Себастијан, неможе сам да си ги крене панталоните? :wasntme:

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    се вади демек имала најмалку комуникација со него како не бе знаев дека они 4ца се договорени
    не дека го обожавам Жаре ама мислам дека Ава требаше да испадне.... Освен тоа каква фацка напраи уфф одвратна ми е бреее.... :rofl:

15. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Сеабстијан- Кретен многу ме нервира, шо као он не сака да командува, а уствари своето мислење им го наметнува и на др. Кога го гледав на почетокот ми беше фаворит викам овој ке биде добар а уствари во него се криел ѓавол поголем и од сатаната... Едноставно МНОГУ МЕ НЕРВИРА

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Станија и Жаре ги исфрлија поради онаа проклетната грешница Ава....

врска нема девојчето , ама паметно е во игрите

него сигурно дознала од овие 3цава дека ќе гласаат за Жаре , па плашејќи се да ја исфрлат гласала и она да си го спаси гзето..... исто и со Станија беше .... цццц... ама ако на следниот совет ќе го јаде дебело и тамо ќе ја пречекаат топло со чекич по глава

На mileystar и MandyLane им се допаѓа ова.
  17. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Ава глупа-тупа ама ги заеба сите таму :D :tmi:

инаку многу глупави испаднаа старите членови на Борука, наместо да и кажат на Ава дека немаат да гласаат за неа и да се договораат да гласаат за некој од новите тие изигруваат чесни и одат на еци пеци пец, а тоа го искористи Мартина за да ја придобие Ава... е тоа е тактика :clap:

На verica81 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Не очекував дека Жаре ќе испадне денеска,ама тоа е...таа Ава-крава се спаси и како подло си се смееше ццц, неможам да ја поднесам,се повеќе антипатична ми станува. :puke: Пак како глумеше кога одеше и кога го турна тоа (статуа на бог ли беше, или незнам што).И, симнувам капа,знае да глуми наивна, а колкава змија е. :devil:
    И, незнам како Раде беше толку сигурен?
    Ама тоа е ,сега ќе си има друштво нашана,нема да биде повлечена...повеќе ќе зборува и нема да се излежава ко по обичај. :D
    И следниов ако изгубат Борука, следна за исфрлање би била Ава, а оние што се на островот на отфрлените,дебело би и наплатиле. :D
    А, оваа Ава ама паметна испадна бе,толку глупа и проста,премногу ме нервира...а,ништо чудно и до обединувањето да ја видиме. :@
    Маја Лена ми станува антипатична,со тоа фациштето,ни со шминка не ми е многу убава,па со тој пискавиот глас.Уфф...а, Миа за својата ќерка вика дека е најјак натпреварувач,изгледа премногу се преценуваат. :doh:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Е како се па изглупираа овие. |( Не требаше да испаднат Жаре и Радован. Требаше да испаднат Ава (кокошката) и Маја. Таа пак Ава си се смешка. Уфффф колку ме нервира! Коза... :devil: :@ И пред секој пеленски совет ги бара алиштата на сите за да им ги испере. ИМ СЕ ОМИЛКУВА!!!! :lol:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Најглупи се Борука значи, наместо да ги исфрлат овие 3-цата од Матамбо тие нивните ги исфрлат |(
    А кој гласа за Жаре, тие 3-цата и Ава?
    Влада за кој гласаше?

На mileystar и cigarce им се допаѓа ова.