Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.229
    Жаре ми е антипатичен,но жал ми беше некако кога отпадна, посебно кога онаа Ава се насмеа така подмукло, бреее. Глупа,глупа, ама до сега сите што ги исфрлија од Борука, она ги зае*ба на некој начин. Ц,ц,ц.

Инаку, во обединетото племе сакам да се врати Станија.

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Од твоја тастатура до божји уши

На LilBaby и verica81 им се допаѓа ова.
  3. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    е да тоа и јас го приметив за алиштата дека ги пере пред секој племенски совет.. боже колку ми беше смешна со алиштана кога ги переше е баш е како машина за перење алишта ...
    а и оваа Јелена ме изнервира нез дали приметивте кога пристигна Жаре кога виде дека е он си легна хахахаха...

4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе и берберот ме нервираше ама и оваа Ава е гуска голема.Како се смее цинично :puke: ,ама не за долго.Таа ќе испадне на следниот племенски совет.
    За Радован мене малку ми беше очекувано а он па толку сигурен дека нема да испадне.Мене не ми е нешто посебно убав,ниту пак се има покажано нешто во борбите.Така да сеедно ми е што испадна.Сега ќе си биде со Александра,awww.

Инаку Никола како ја имитираше Ава како јаде :lol: .

На mileystar и Unique.chick им се допаѓа ова.
  5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Значи оваа Јелена,поодвратно суштество во животот немам видено еј.Многу се преценува кучката.Се надевам дека нема да влезе во обединувањето.Ти е*ам тоа чудовиштет што е.Препотентна глупача.
    А оваа Ава?Кој дебил е човече...
    Јас се изненадив еј |(

На Unique.chick му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Влада мислам дека гласаше за Марко... :)

7. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мислам дека Влада гласаше за Марко,ама не ме земај за збор.
    И, Себастијанчо,Огнен и Никола гласале за Раде поради конкуренција.
    Некој што заслужува да биде пратен на Островот на отфрлените е Никола.3-4 пати Матамбо изгуби заради него онака мускулест,а не се покажува во борбите,ама шта чеш,он поглавар си беше во овој циклус...Лењи црногорац. :D

Како ја емитираше Никола,Ава кај што јаде...е,верујте душичката ми се наполни.Свиња. :@
    Таа и титулата поглавар?
    Јако духовито,признавам. :D Не само што ќе доживеат 3 порази, туку и нејзина зараза ќе добијат,ахахаха :lol:

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    На Ава, се и е креативно. Уметничка душа, шта да ти причам.
    Сакала да стане поглавар, ма немој молим те. Незнае г*от да си го избрише, сакала да се покаже силна. Дувни ја, ќе падне. Ма немој да ме је*еш бре! |(
    Богами ќе гледаме циркузи. Уф како би сакала да ја фатам Ава, за тоа косиштето, да ја влечам, од Костарика, до тука. И пак да ја вратам назад, не е потребна уопште.

А и да.. баш ми беше мило, кога Марко, не го спомна Огњен дека заслужува во обединувањето да влезе. :up: Неможам да го поднесам Огњен.
    Е богами, ако Ава стане поглавар, тешко нив. Па така и им треба, кога се тупи. После ќе излезе Милан, па Марко. Оти Ава е затрескана у Влада, и не верувам он да излезе.

9. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Станија највише заслужува да се врати. Ама за разлика од пвеќето без лажен патриотизам мило ми е за Жаре редно беше да си го добие за сите навреди и шовинизамот . Знам дека сега ке ме нападнете ама тоа е мое мислење. Ава ги заеба сите иако е глупа , запрепастувачки стварно ама изгледа за сите навреди им врати. Значи кој последен се смее најслатко се сме.

На MandyLane и Yipman2 им се допаѓа ова.
  10. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.354
    Допаѓања:
    3.627
    Ава најмалку заслужува да биде таму кај што е.. Колку е глупава, тоа е чудо едно.. :tmi:

Жаре се изненади кога излезе, не очекуваше и мислам дека барем Ава требаше да излезе пред него.. Жал ми беше и за Радован ама ајде..

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Никола не гласаше за Радован,само Радован така мисли,пошто он уствари не верува дека Алекс би гласала за него пошто као цело време го поддржуваше а уствари баш она гласаше за него.
    Никола и Кристина гласаа за Маја Лена. :)
    Леле Ава како ги заеба овие од своето племе,кокошка глупа.Можам да замислам колку и се напунети сега Влада и Милан :D .А Марко го слушна Жаре дур гласаше што збори,пошто беше гласен и затоа гласаше за негo.

И до сега од овие што се на островот на исфрлените,сакам да се вратат или Станија или Радован. :wasntme:

12. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Ова на мажите од Борука им се враќа за она што договорено ги исфрлаа жените а негираа дека имаат машки клан. :!:
    Е сега ако одат на племенски совет во овој состав,ќе летат Милан и Влада.
    Ава гласа како ќе и нареди некој,зошто не размислува сама сиротата.А не верувам дека следна ќе испадне,и сами рекоа дека таа е следна да биде поглавар. :tmi:

13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Никола не заслужува по мене да испадне.Точно е дека не се е покажал многу во игрите ама има време.А и не дека нешто тешки игри им даваа,досега само за прецизност и рамнотежа имаше нешто.Ако е затоа и Ава за малку ќе победеше во оваа последната,а не оти е јака.
    Има од Матамбо многу кои треба да испаднат.Маја Лена,Кристина,Огњен и Алекс мислам дека треба да се следни.Никола и Себастијан НИКАКО.

Мартина се надевам дека конечно ќе ја исфрлат.Не можам веќе таа дволична и лигава коза да ја гледам,исто како и Ава.И оној педерот Невен нека лета,и Марко исто може.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
  15. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Последниве неколку дена пред племенскиов совет, Ава го искористи секој момент за да им се упика на новодојдениве. Мислам дека однапред си се договорија тие четворица да го исфрлат Жаре. Сепак ни најмалце не ми е криво за него, уште на почетокот ми беше преантипатичен. |(

Криво ми беше единствено за Радован. Онака имаше шанси да дојде до обединувањето, но ете и самите си рекоа дека го исфрлиле поради тоа што им е јака конкуренција. Малце се натажи човекот, ама ако ништо друго ќе биде со нашава заедно.

На verica81 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    мене баш ми е криво што испадна жаре, баш убаво се вклопи во племето сите го сакаа и станија за која тој придонесе за да се исфрли, а ава колку цинично се насмеа на тоа кога жаре беше исфрлен, сега си мисли "немам конкуренција па ќе ме стават мене за поглавар" хехе ама колку глупаво си кажа дека ќе придонесела и дека ќе ги покажела своите способности ако неа ја стават за поглавар хехехе типично за плавуша хахахахахахахаха
    а за радован сигурна бев дека ќе испадне заради александра, а и тој придонесе за тоа кога замина таму и тие видоа дека подобро му е таму од колку со нив и заради тоа јас мислам дека го исфрлија

17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Епа баш ми е мило што испадна Берберот :devil: Ако му е, шовинист еден.
    Наредна сакам да испадне Ава - веш машината(еј типкава се радува што му ги испрала гаките на Влада :tmi: ). Па добро бре оваа девојка дали има еден грам мозок во главата?!? Освен за перење алишта и за тропање глупости, за ништо друго не ја бива. Или е стварно толку глупа или пак има некоја тактика, зошто еве веќе втор племенски совет на кој таа ги помрсува конците(прво со Станија, сега и со Берберот)

За Радован ми е криво што го исфрлија, дечкото заслужуваше да остане уште. Само се покажа дека е многу наивен и не сфати каква игра играат неговите соплеменици на чело со Алекс лицемерката.
    Нареден од Матамбо сакам да испадне Огнен(ептен одвратно створење) или Алекс(алапача и лицемерна особа).

На tanja6 и verica81 им се допаѓа ова.
  18. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    3.148
    Абе овде нема никој нормален! Жими се, тоа е се покварено! ]:)

Оваа Ава, демек ретардирана, не знам ти што, види ја каква паметна станала еј! Она ги заеба женскиве, и гласаше за Станија, а сега и нашиов го шутна! Не е она глупа, туку по мое мислење, си има една многу добра тактика, која сега за сега, одлично и функционира :clap:. А и како што почнаа сега да ги вадат појаките натпреварувачи, не мислам дека оваа чавкава лицемерна ќе ја извадат за брзо време ... Не, не, сега ќе се здружи со Марко, Невен и Мартина и ќе си тера докрај :tmi:
    Мартина мене ужасно многу ме нервира. Не поднесувам дотолку насмеани, секогаш ведри и укезани особи, оти јбг, не е можно секад да си насмеан и фин, бла, бла ... Лицемерна е до срж таа жена! Само го чекам моментот кога ќе заебе некој.
    Невен ми е повеќе интересен отколку иритирачки, па бил и педер.
    Марко ми е добар, симпатичен онака, не мислам дека игра некоја игра, бар засега не почнал и тој. И исто ми е добар ко натпреварувач.
    Милан, после тоа правдањето сам за своите грешки, не го ни гледам кога е он во кадар. Ужасно почна да ме живцира.
    Влада, ебате лепотанот, кога сите за нос го влечат! :rofl: Дечкото е доста спремен физички, ама се ми стои дека нема многу во таа главата. Не ни дал некое интервју малце посодржајно за да ме увери во спротивното.
    Нашиов, иако се правеше дека не му е криво што е на другиот остров, абе ајде, ушите му гореа од нервоза! :devil: :lol: Бев изненадена што излезе, не очекував, мислев дека некој од поранешното Матамбо ќе излета, али Ава решила да му се освети за перењето на гаќите, шта чеш.
    Радован, ах заљубениот, ццц ... Греота ме фати и за него што излезе искрено. Не беше лош во борбите, а и ми изгледа на фино човече. Туше.
    Никола и Кристина - ај да се венчаат овие двајца уште сега бре! Ко венчан пар ми се најозбилно, ко маж и жена! И двајцата не ми се сварливи уште отпочеток. Оваа уште кога ќе ја слушнам како збори, ме фаќа нагон за :puke: со тој нејзиниот лигав глас. Башка што не ја бива за ништо. А овој Никола, и Ава покажа повеќе умешност во борбите од него. Првата борба за островот, он заеба, втората, пак он беше прв, пак он направи временска разлика во предност на Борука, со Влада не издржа ни 5 секунди да држи едно јајце! И овој е способен за нешто? Ма ајде бре ... Нека одат нека си ја гледаат Коко Шанел со таа неговата кокошка.
    Маја ми е помлада верзија од мајка и, ништо посебно, ме нервира и она.
    Алекс е доста комуникативна и активна кога треба да се оговара некој, да се квака по цел ден, да се ломоти ... Типична мисица без грам мозок што би се рекло.
    Огнен ми е многу антипатично суштество, еден тежок балкански сељак, помлада верзија од нашиов сељак. Тромав, глупав, и доста неспособен сега засега.
    Себастијан ми е цар бре! Јас си навивам за него. Како сфати одма дека Ава го зезнала Жаре :D. Мирен е, снаодлив во игриве, борбен, сталожен во такви услови, способен максимално и ептен интелигентен. И што е најбитно, најнормален од сите тие ретарди таму!
    Миа и Јелена - јас и двете би ги удавила бре! Што и беше направил толку Жаре па што не го сака еј? Не гледам некој друг да се лути оти кажал некому дека не сака да е во племе со него. Многу е искомплексирана, иритирачка и негативна. А грда е ко бизон. Миа пак, дивата :lol:, смета дека со самото тоа што направила 50 години во газот, сите не се во право, само она е! Она е секад во право, другите грешат. Нека се искубат веќе и нека не ми се појавуваат на екран.
    Станија, не ја можев стварно, но откако си го бранеше својот став на племенскиот, и после тоа шоуто, сменив мислење колку толку. Сега уште ми е грда, и мислам дека е сепак малце к**вичка, сепак силна жена што си знае да се грижи и брани за себе, што секако е за респекАт.
    Нашава ... Искрено, не е лоша особа, или расипана. Би рекла многу незаинтересирана, малце повеќе припростичка и то је то. Мислев дека многу повеќе ќе заглави во кај Антонија и Милан во шоуто, али сепак, беше поарна отколку што се надевав :D

19. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мхм... :?: Себастијан не заслужува да испадне, затоа што тој е најјак од Матамбо.И, многу придонесува за племето, ама Никола, и како поглавар ја зафркна работата и не се покажа во борбите, ама тука се со Кристина да се однесат до обединување. :D
    За последната борба и Алекс не беше јака,па издржа,држеше рамнотежа, а машките посебно се истакнуваат во борби со сила или тргање,влечење... :D
    Никола нема цел век да се докажува, точно дека нема да може да му одат неколку борби, ама навистина не може да се спореди со Себастијан.
    И да, погоре сум напишала дека Никола гласал за Радован,сум погрешила,Кристина и Никола гласаа за Маја Лена.

Па, Борука испаднаа глупи, си ги исфрлаат своите кога можат да ги исфрлат новите. |(

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.229
    Што се однесува до следната епизода:
    Во најавата покажаа дека на следната борба, наградата ќе е во врска со нешто од дома. И сега, претпоставувам дека тоа ќе биде видео порака од домашните и мислам дека ќе победат Матамбо, бидејќи еднаш на еден краток инсерт видов како Кристина гледа нешто на лап топ и плаче.
    Ако не сум грешка, тоа ќе биде тоа.