Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    И јас мислам дека ќе бидењ тоа наградата, секоја година ја има, маваат на сентименталност и овој серијал нема што. :)
    Што се тиче вчера, за Јелена не дека нешто го мрзи или и има нешто напраено Жаре, нејзе искрено к8р ја боли, нема ни некоја комуникација со него, ама од чиста култура можеше едно `Здраво, добредојде` да каже ама ај. Затоа во наредната епизода, кога Жаре ќе и префрли на Миа, со тоа ќе обезбеди топол дом во осветата на Јелена. :rofl:

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Па не би рекла.. Во случајот со гласањето, само Ава испадна глупа (како и секогаш) и гласаше за своето племе. А овие другиве за другово..
    А кога ќе видиш поубаво.. Сега од Борука, нареден ќе лета Милан, па Влада. А додека во Матамбо, ќе почнат да ги исфрлаат појаките натпреварувачи. Така да, на крај ќе биде, дека некој како Ава, Кристина и Мартина.. ќе одат во финале. Наместо спротивното.
    Нит Александра се истушира, нит Жаре се најаде `амбургер.

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Eпа да,ама после ќе жалат зошто го исфрлија Жаре.Ава ги прави сите сплетки.
    Со ова што го напишав сакав да кажам дека би требало сите машки, заедно со Ава да се договорат да исфрлат некој од новите...значи Милан,Влада,Жаре,Ава да гласаа за еден од новите,тој сигурно ќе се поздравше со нив,ама сепак тука е Ава за да ја зафркне работата. |(

Убаво си рече Марко дека на прво место се става оној што не заслужува. :|

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Значи таа Ава како ме нервира,колку се глупи овие од Борука,наместо да ја извадат најслабата алка тие го извадија Жаре :@ ,а Жаре беше многу позитивна личност,стално работеше и пееше :lol: ,многу ми е жал што го извадија.А баш сакав да излезе Ава,па кога кје одеше на островот на отфрлените,Станија ќе ја ставеше во ред :D .
    Бисерите на Ава: Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu :?: :D :D

http://www.opera-17.com/tv/2012/03/18/a ... ingivitis/

На Bieber-Fever и vitomir им се допаѓа ова.
  5. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Најискрено сакав да испадни Жаре. Кога почна емисијата имав некое негативно мислење за Александра, а позитивно за Жаре, ама сега си ги сменија местата. А незнам зошто Радован го исфрлија, баш штета :?: Срцка си е детето. Ме интересира како ќе му се понашат на Жаре на островот на исфрлените. Мислам дека Ава треба да испадни, доста се провлекува меѓу јаките натпреварувачи.

6. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Не ми се верува дека најпозитивната личност Жаре го исфрлија!

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Криво ми е за Жаре, не беше лош....а оваа Ава толку ми беше одвратна,сега уште толку ми се згади. Себастијан одма ја свати ситуацијата

8. Bieber-Fever

Bieber-Fever Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
    а каде можи да се види вчерашното видео посебно на племенскиот совет кога беше ме интересира..??

9. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Како ги зафркна Ава... :geek:
    Ќе ја речеш од ѕид ќе удре толку што е глупа :headbang: ама не било така. Фино лепо ги зафркна. Итра лисица, можеби само се прави дека е глупа и наивна, можеби само и е тактика тоа.

10. Bieber-Fever

Bieber-Fever Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
  11. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Искрено пресвртот не ми се верува, особено за Жаре, не дека нешто го фаворизирав туку не можам да сфатам како мажите од неговото племе не се договорија...?!?!?! :o Глупаци испаднаа сите на куп! Као сите на еци пеци пец гласаа? Не му текна на некој дека така ќе го извлечат подебелиот крај?!?!? Алал да и е на Мартина (инаку :puke: личност) што ја виде ситуацијата и ја придоби онаа гускичката Ава. а сега Ава ќе ја стават поглавар и ќе и се фатат уште 3 дена сигурност...арно ги збрца :) затоа се смееше под мустаќ, а Жаре па уште ја омаловажува ц ц ц ц ц испадна попаметна од сите мужи.
    Марко е опасен, голем тактичар, правилно ги согледува работите и ќе гура до крај - според мене, а исто и Себастијан, кој сега ќе се обиде да ги извади Огњен и Никола и Кристина до обединувањето зашто јасно му е дека таму ќе го чекаат Невен, Мартина и Марко ев. Ава или Влада....Инаку финтата со девојката, као некој да ми понуди билет да ја видам одма би прифатил...аха дрн дрн, само пуста тактика.
    Е кај отфрлените сега ќе биде интересно....Јелена му е лута на Жаре од прв ден, зашто се бираа во племињата по пат на елиминација и тој рече: Не ја сакам Јелена во своето племе - и таа по дефаулт припадна во другото. Затоа ја фаќаа депресии ,она од сам старт се гледаше таму кај спартанците а не кај овие слабичиве. А Станија сакам да се врати, чисто да им ги помрси сметките на останатите, на кои сега им стана јасно дека да ја оставеа неа никогаш немаше вака да им го забибери како Ава или Алекс (кога би имала шанса)

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Значи оваа Ава буквлано ќути си дупи си тактика има :tmi: Сите ги сјеба, алал да и е.. Глупа глупа, ама се задржа во племето..
    Ретардирано створење, одвратна ми е !

На Cacy, Hipster, Ema.Sk и 6 други им се допаѓа ова.
  13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Вчера ми идеше да ја задавам Ава :@ Какви само фаци правеше и се смешкаше кога си одеше Жаре |(

14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Не ми се верува, синоќа колку ме изнервира Ава, со нејзиното иронично смеење кога на Жаре му го гасеа факелот. Можеше да се воздржи барем додека не завршеше племенскиот совет.
    Иначе дефинитивно Себастијан и Влада ми се фаворити, си знаат што е сервајвар и знаат кај се отидени!

15. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Aваа :puke: :puke: :puke: :puke:
    сите ги заеба па и најјаките во Борукаа...убо рече Себастијан сигурно Ава му пресудила...
    да беа тој и Оги во Борука нормално дека немаше да е така.. накрај испаднаа прости..
    уфффффф сеа уш појќе ја мразаммм кравицаа
    а за Александра ми е мило пак ќе си е со Рале..
    а ако се запулите во најавната шпица има Жаре зелена марама и на неа пишува сервајвер...
    сигурно он се вратил назад :)

16. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Мене пак никој повеќе не ме иритира од овој Жаре. На Ава ова не и доликуваше а башка и се однесува ко ретардирана, но сепак бев прво тој да испадне. И се надевам дека нема да се врати назад.
    Е жал ми е за Радован. Не требаше тој да испадне, но ете. И баш ми се мили со Александра. Се надевам дека тој ќе се врати. Од овие испаднативе, засега сум за него.
    А фаворит, незнам. Сеуште немам. Некако гледајќи ги од страна сите ми се лицемерни, ту прават кланови, ту зафркаваат. Можеби после обединувањето ќе се изјаснам за фаворит.

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    да..се согласувам дека заре не е нешто бас но синок не требасе он да испадне...мислам дека заслузи да биде со другите..не е најдобар според мене, но не требасе да испадне мегу првите затоа сто е мегу подобрите...стварно ми е зал... :( имасе некои сто треба да испаднат а не тој...

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Кога Себастијан, кажа дека Ава му пресудила. Оваа се направи наудрена, у стилот: Јас? :o
    И после Себастијан рече, дека можеби и заради новите членови. Е тука, Мартина седеше ко посрана.
    33:47 Aбе, овие да се договореа, Ава ќе имаше 3 гласа од Жаре, Влада и Милан. Башка тоа клетвата од Александра. Тоа се 4 гласа. И 4 гласа за Жаре од Марко, Невен, Ава и Мартина. Ќе беше нерешено.
    Ама што би било, кога би било. :wasntme:

На Regenbogen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Е значи денес гледав реприза и се изнасмеав со Никола ко ја емитираше Ава како јади :rofl: :rofl:
    Та па од шо е глупа, не знај ни да јади :lol:
    Инаку во право беше Себастијан ко рече дека Ава зафркнала и така беше стварно, таја најглупата ако не зафркни кој друг.
    Не знам дали заприметивте ама на Влада и Милан многу му беше криво шо испадна Жаре :x
    Не само нив и на Себастијан дури. :|

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Аахахахаха Никола цар! :rofl:

На BlackSwan5, Hipster, Glossy-girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.