сега пред малу видов на најавата на сител за вечерашната борба, имаше игра во која не е потребна сила туку требаше да се одржува едно железно топче.... така некако беше... и сигурна сум дека Tони Зен испадна зш сите се враќаа на островот само тој не беше
Лелеее па не е фер, Тони испадна Па нај јак е таму, зошто вака? Послабите остануваат, а јаките испаѓаат. Уфф не ги поднесувам овие од Касуко.
ГИ МРАЗАМ. Ама се мислам дека ќе играат оние што губеа, со новово племе! Сите ми се одвратни. Тони и Марко ми беа кул. Сеа никој неќам. Гоца и Катерина, ама женско многу е тешко да победи!
Значи најјаките играчи Тони и Марко веќе се исфрлени Секогаш е така И мене единствено Гоца и Катарина ми се ок, од овие што останаа.Ај да се надеваме дека Тони ќе биде тој што ќе се врати во игра на крајот, од сите што излегоа..нели се борат сите исфрлени на крајот и еден повторно се враќа Па стварно е многу физички спремен човекот, а и многу коректно и фер се однесува спрема сите.
Ги сотреа тоталка! 3ца ќе останат во соединувањето. И ќе бидат избркани Баханди од Касуко еден по еден.
Леле, значи кои дебили ми се оние од Касуко! Не го следам Survivor оваа година нешто многу, ама две епизоди да изгледаш и одма ќе видиш какви сељаци се! Баханди баш е топ племето, али овие Касуко ги сотреа више од корен, сеа коа видов само четворица се, лелее.. Се глеа и кај нив опадна позитивната енергија и се.. И сеа со испаѓањето на Тони, ептен жал ми падна се глеаше и дека на племето му падна жал исто.. Се надевам дека како силен играч во сите погледи ќе успее да се избори и да испадне најдобар од Новото Кралство и пак да се врати во игра! А тој па, Кнез -.- колку ме нервира, тоа е неописливо! Дај нека си иде вишее!
да се надеваме дека повторно ќе ни го вратат Тонки у игра... нема да е интересно без него нели надежта последна умира... леле оние касуко зборуваат за ФЕРПЛЕЈ... знаат ли тие што значи тој збор... ма андреј буквално ќе го изгазеше со топката на милан.. можеше да му ги искрше нозете..... а се зачудив колку се израдува бојана кога испадна тони, леле колку вресна само а онаа александра, нај лицемерна и нај злобна е во сите, неможам да ја гледам
имаа игра секој индивидуално и тони изгуби. гледај реприза или на нет на официјалната страна. инаку навистина се изнервирав денес со ова преживеаниов. мислам што им е на они касуко сељак до сељак. како бе може така да се поделеа. по мирис ли се осеќаа кој каков е и да се стокмат така. ми е жал и тоа многу за тонка наш, али до крај останувам верна на баханди и на мојот фаворит гоцка
Еј и ја се изнервирав многу денеска! НЕ ГЛЕДАМ ВИШЕ!!! Мислам глупости направија...прво кога ги сменија со Марко и Гоца...таму у друго племе го изгласаа Марко да испадне абе ајде намерно ова, намештаљка ...од 7 души сега 3 ќе се!! После ова со Тони без врска, зошто така направија па во ниедно немаше до сега шоу без да биде изгласан да си искочи !! Епа стварно НЕ Е ФЕР!! НЕ Е ФЕР!!
Феминки да, не беше фер што испадна Тони,неможев да поверувам.... но таква е играта. Не е само во прашање физичката подготвеност, ова е и психолошка игра. Не поминале ни 2 недели а тие се убиени у поим. Како им направија..после забава и вечера да играат таква игра во блато, и тоа за директно испаѓање Треба да бидеш суров за да го издржиш тој притисок, и затоа Касуко се подобри. Бидејќи се насобрале куп сељачана и одвратни фаци на едно место. A таа Александра ако се пријавила во шоуто за само-промоција се зезнала, во Македонија нека не помислува да дојде
Јас не гледав вечерва, Тони излезе сосема, или продолжи на островот како и Кнез, Весна, и другиве? ЕЕ баш ми е жал, иако воопшто не го сакав порано и одвратно мислење имав за него, премногу фин излезе, супер личност испадна
Продолжи на островот како Кнез, Марко и другиве. Ваљда сега кога ќе се соединат некој од овие исфрлениве ќе влезе. Дај боже Тони да е тоа !!
Јас мислам дека следната сезона треба да ја направат пак со обични луѓе- не со селебритис Најплатените професии ги имаат и пак тие да имаат можност да заработат пари и со тоа да си го зголемат публицитетот барем парите за хуманитарни цели нека се ! Подобро би било со обични луѓе ,да имаат шанса ако се упорни да си земат некоја паричка за подобар живот .