Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    сега пред малу видов на најавата на сител за вечерашната борба, имаше игра во која не е потребна сила туку требаше да се одржува едно железно топче.... така некако беше... и сигурна сум дека Tони Зен испадна зш сите се враќаа на островот само тој не беше :( :(

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Лелеее па не е фер, Тони испадна :( Па нај јак е таму, зошто вака?
    Послабите остануваат, а јаките испаѓаат.
    Уфф не ги поднесувам овие од Касуко. :@

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ГИ МРАЗАМ.

Ама се мислам дека ќе играат оние што губеа, со новово племе!
    Сите ми се одвратни. Тони и Марко ми беа кул. Сеа никој неќам. Гоца и Катерина, ама женско многу е тешко да победи!

4. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Еј па не е фер! Стварно.. Ама јас мислам дека ќе се врати на крајот ;)

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Значи најјаките играчи Тони и Марко веќе се исфрлени :| Секогаш е така |( И мене единствено Гоца и Катарина ми се ок, од овие што останаа.Ај да се надеваме дека Тони ќе биде тој што ќе се врати во игра на крајот, од сите што излегоа..нели се борат сите исфрлени на крајот и еден повторно се враќа :?:Па стварно е многу физички спремен човекот, а и многу коректно и фер се однесува спрема сите.

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Требаше Катерина да ја пуштат да игра сега во калта.

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ги сотреа тоталка! 3ца ќе останат во соединувањето. И ќе бидат избркани Баханди од Касуко еден по еден. :devil:

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Не можам да гледам, криво ми е. :(

Што мислите кој ќе испадне следен од Баханди?

9. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Ептен се изнервирав :devil:
    Касуко ми се толку антипатични,посебно Александра |(
    Напната епизода.

10. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    еј одвратна ми е и мене значи коњ невиден ми е :swear:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.659
    Допаѓања:
    6.527
    Леле, значи кои дебили ми се оние од Касуко! :@ Не го следам Survivor оваа година нешто многу, ама две епизоди да изгледаш и одма ќе видиш какви сељаци се! Баханди баш е топ племето, али овие Касуко ги сотреа више од корен, сеа коа видов само четворица се, лелее.. Се глеа и кај нив опадна позитивната енергија и се.. И сеа со испаѓањето на Тони, ептен жал ми падна се глеаше и дека на племето му падна жал исто.. Се надевам дека како силен играч во сите погледи ќе успее да се избори и да испадне најдобар од Новото Кралство и пак да се врати во игра! А тој па, Кнез -.- колку ме нервира, тоа е неописливо! Дај нека си иде вишее! :@

12. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    да се надеваме дека повторно ќе ни го вратат Тонки у игра... нема да е интересно без него :( нели надежта последна умира...

леле оние касуко зборуваат за ФЕРПЛЕЈ... знаат ли тие што значи тој збор... ма андреј буквално ќе го изгазеше со топката на милан.. можеше да му ги искрше нозете.....
    а се зачудив колку се израдува бојана кога испадна тони, леле колку вресна само :devil: :devil:
    а онаа александра, нај лицемерна и нај злобна е во сите, неможам да ја гледам

13. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.935
    Допаѓања:
    26.205
    а да ми каже некој како и зошто испадна тони? На крај го фатив..

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    имаа игра секој индивидуално и тони изгуби. гледај реприза или на нет на официјалната страна. инаку навистина се изнервирав денес со ова преживеаниов. мислам што им е на они касуко сељак до сељак. како бе може така да се поделеа. по мирис ли се осеќаа кој каков е и да се стокмат така. ми е жал и тоа многу за тонка наш, али до крај останувам верна на баханди и на мојот фаворит гоцка

15. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Еј и ја се изнервирав многу денеска! НЕ ГЛЕДАМ ВИШЕ!!! :fubar: :swear:
    Мислам глупости направија...прво кога ги сменија со Марко и Гоца...таму у друго племе го изгласаа Марко да испадне абе ајде намерно ова, намештаљка :swear: ...од 7 души сега 3 ќе се!! :fubar:
    После ова со Тони без врска, зошто така направија па во ниедно немаше до сега шоу без да биде изгласан да си искочи !! Епа стварно НЕ Е ФЕР!! НЕ Е ФЕР!! :!: :!: :!:

16. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Феминки да, не беше фер што испадна Тони,неможев да поверувам.... но таква е играта. Не е само во прашање физичката подготвеност, ова е и психолошка игра. Не поминале ни 2 недели а тие се убиени у поим. Како им направија..после забава и вечера да играат таква игра во блато, и тоа за директно испаѓање :puke:
    Треба да бидеш суров за да го издржиш тој притисок, и затоа Касуко се подобри. Бидејќи се насобрале куп сељачана и одвратни фаци на едно место.

A таа Александра ако се пријавила во шоуто за само-промоција се зезнала, во Македонија нека не помислува да дојде :rofl: :rofl: :rofl:

17. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Јас не гледав вечерва, Тони излезе сосема, или продолжи на островот како и Кнез, Весна, и другиве?
    ЕЕ баш ми е жал, иако воопшто не го сакав порано и одвратно мислење имав за него, премногу фин излезе, супер личност испадна :(

18. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Продолжи на островот како Кнез, Марко и другиве. Ваљда сега кога ќе се соединат некој од овие исфрлениве ќе влезе. Дај боже Тони да е тоа !! :)

19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.935
    Допаѓања:
    26.205
    има сега реприза . Кој сака да гледа =)

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Јас мислам дека следната сезона треба да ја направат пак со обични луѓе- не со селебритис
    Најплатените професии ги имаат и пак тие да имаат можност да заработат пари и со тоа да си го зголемат публицитетот барем парите за хуманитарни цели нека се !
    Подобро би било со обични луѓе ,да имаат шанса ако се упорни да си земат некоја паричка за подобар живот .