Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле Ава поглавар, зашто ја заштитија бре смотана смотана ама видете до кај стигна :o :tmi: А баш мислев ќе искочи на следниов, па време беше бе! Реков ја дека не е она до толку како што се претставува, има мал дел во мозочето што и работи и го искористи баш за интриги. А очигледно таа тактика пали во Срвајвер. Онака као сите се свесни дека сум глупа и за ништо не ме бива, ама смешна сум со своите глупости и корисна па ме чуваат, мора некој и женските работи да ги извршува иначе и машкиве ќе бидат у минус. Ни Маја Лена не е нешто подобра, требаше да испадне таа. Се надевам бар таа ќе биде таа на следниот племенски совет. А и доста антипатична ми е. Нели со Огнен заедно се и во цивилизација, а он се мислеше меѓу неа и Радован :tmi: И кој и е овој „мојот Ален“? Во право е Јелена дека сите ја сакаат наградата, другото мање више. Све за пари бе, све.

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Дали само јас, читам српски превод, додека Жаре збори на македонски? :^)
    Еее, и Ава стана поглавар. :смајлиштосекрсти: Ово је једна креативно занимљива борба. |(

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ava поглавар :headbang:
    или памет немаат, или.... :x

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    На mileystar и rossonerka им се допаѓа ова.
  6. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Зошто, нефер и подмолни.. па тоа е игра само!? Не е во прашање живот или нешто друго. Ако веќе зборуваме за подмолност, зошто Борука не избацуваше членови од Матамбо (мислам за Невен, Марко и Мартина) на племенските совети, туку нивни членови? Нели е тоа подмолност спрема членовите од Борука? Мада кога ќе видиш они немаа ни за кој друг да гласат освен за Радован и Маја Лена. Радован се правеше Казанова па замина да ја види Александра, и си доби негативен глас шо им беше на нив во предност. Плус гледај го фактот, што и девојките сакаа машко да излезе.

Хахах, битно Ава поглавар! :rofl: :rofl:
    И новиот пар Жаре и Јелена, барем нема да им е досадно веќе, Јелена дури жал ми стана за жената, од толку жалење за Миа на камерите, сеа барем друштво ќе има. :rofl:

7. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    а зошто тоа не го гледате како тактика за да го искарат Марко, Ава како најслаба ако не беше заштитена ке ја исфрлат на наредниот п.с сега кога е заштитена Марко е наред ух колку би сакала тој Милан I OGNEN да излезе ме нервира многу се дволични .

8. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Добро а што е работата со Жаре? :?:
    Јас ко што памтам, во емисијата во неделата не кажуваше убави работи за неа и затоа ме зачуди. Сега ги гледам цело време заедно, можно е ли да се спукаат понатаму? :!: :?: :?:

И со Миа прееска - он и’ кажа дека повеќе ја сакал нејзината сестра, Бог да ја прости.. И во најавата за утре, Миа вика - Како он смее да ја спомнува починатата сестра??? :?:

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    што е финтата со жаре, јас очигледно сум го испуштила тој дел, ај некој нека пише на кратко

10. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Наместо да ги избркаат идиотине Невен, Мартина и Ава, Борука се исчистија од најјаките играчи и затоа сега губат на борбите.
    А со кој памет па Ава за поглавар ја ставија? Типкава е доказ дека и Господ има смисла за црн хумор.

11. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Па ништо посебно, се “здружија’’ он и Јелена во оговарање на Миа и нејзиниот тежок карактер.
    А конкретно за муабетот меѓу Миа и Жаре, беше нешто во врска со театарот, па она го праша кога последен пат бил Жаре во театар, он и одговори кога бил бебе, и незнам точно како падна во муабет, дали Миа го праша Жаре дали гледал некои нејзини претстави и он и рече “Да, али више ми се свиџала твоја покојна сестра, Бог да ја прости’’. Сосема во ред изјава..
    И затоа искоментирав дека во најавата за утре, Миа се жалеше, како он смеел да ја спомне Ена...
    Тоа би било тоа од прилика, и тоа што Миа во комплет со Станија се смееја на Жаре и Јелена затоа што пробуваа да направат сплав, за да можат да отидат подалеку, да фатат поголеми риби :)

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^Благодарам :) А помеѓу Жаре и Станија? ја тука фатив кога Станија почна да збори како он може татко да и биде

13. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Тука мислам дека беше муабетот за тоа дека Жаре и Станија немаа супер односи додека беа во племето, како и муабетот дека таму ги малтретирал жените (за да работат) и дека не му личи на годините, затоа што е постар и може татко да и биде.
    А Јелена не знам како од тој муабет на Станија извади верзија дека Жаре се палел на 20-годишни девојки. Тоа одма го протолкува демек тоа што зборат не било во ред, он имал дете дома.

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Па Станија како и по обичај пак нешо против Жаре,неможела да го трпи,ако му била керка ке била прав дебил од дете он така ке ја направел незнам ти шо.. и почнаја да лупетаат глупости,како Жаре и се пуштал неа.. ама демек ја навредувал,пошо знаел дека нема шанси кај неа,па така и се приближувал бла бла незнам шо,а човекот жена и дете има бе алоооо.. секако ова е све масло од миа,нејзини зборови. Немам коментар за жената.

15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.613
    Допаѓања:
    2.472
    ја има ли емисијата враќање во цивилизација на интернет? линкче? :angel:

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Од оваа последнава игра со месото и свињата, погадна во живот немам видено.
    Ми се згрози додека гледав :puke:.

Инаку мислам дека Јелена почнува да ме нервира. Толку самобендисана и нарцисоидна жена немам во живот видено. Порано мислев дека е само реална, ама сега сфатив дека е сасвим обратното. Пу, јзк.

17. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Мене Миа ме нервира што се закача со Жаре!

20. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Мене па ми беше многу интересна играта, се превртував од смеење, а и не беше нешто гадно, печено прасе :D

А за Јелена и јас се согласувам, на почетокот мислев дека е многу реална, се согласував со нејзините мислења, сега некако ми забегува... :P