1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле Ава поглавар, зашто ја заштитија бре смотана смотана ама видете до кај стигна :o :tmi: А баш мислев ќе искочи на следниов, па време беше бе! Реков ја дека не е она до толку како што се претставува, има мал дел во мозочето што и работи и го искористи баш за интриги. А очигледно таа тактика пали во Срвајвер. Онака као сите се свесни дека сум глупа и за ништо не ме бива, ама смешна сум со своите глупости и корисна па ме чуваат, мора некој и женските работи да ги извршува иначе и машкиве ќе бидат у минус. Ни Маја Лена не е нешто подобра, требаше да испадне таа. Се надевам бар таа ќе биде таа на следниот племенски совет. А и доста антипатична ми е. Нели со Огнен заедно се и во цивилизација, а он се мислеше меѓу неа и Радован :tmi: И кој и е овој „мојот Ален“? Во право е Јелена дека сите ја сакаат наградата, другото мање више. Све за пари бе, све.

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Дали само јас, читам српски превод, додека Жаре збори на македонски? :^)
    Еее, и Ава стана поглавар. :смајлиштосекрсти: Ово је једна креативно занимљива борба. |(

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Ava поглавар :headbang:
    или памет немаат, или.... :x

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    На mileystar и rossonerka им се допаѓа ова.
  6. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Зошто, нефер и подмолни.. па тоа е игра само!? Не е во прашање живот или нешто друго. Ако веќе зборуваме за подмолност, зошто Борука не избацуваше членови од Матамбо (мислам за Невен, Марко и Мартина) на племенските совети, туку нивни членови? Нели е тоа подмолност спрема членовите од Борука? Мада кога ќе видиш они немаа ни за кој друг да гласат освен за Радован и Маја Лена. Радован се правеше Казанова па замина да ја види Александра, и си доби негативен глас шо им беше на нив во предност. Плус гледај го фактот, што и девојките сакаа машко да излезе.

Хахах, битно Ава поглавар! :rofl: :rofl:
    И новиот пар Жаре и Јелена, барем нема да им е досадно веќе, Јелена дури жал ми стана за жената, од толку жалење за Миа на камерите, сеа барем друштво ќе има. :rofl:

7. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    а зошто тоа не го гледате како тактика за да го искарат Марко, Ава како најслаба ако не беше заштитена ке ја исфрлат на наредниот п.с сега кога е заштитена Марко е наред ух колку би сакала тој Милан I OGNEN да излезе ме нервира многу се дволични .

8. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Добро а што е работата со Жаре? :?:
    Јас ко што памтам, во емисијата во неделата не кажуваше убави работи за неа и затоа ме зачуди. Сега ги гледам цело време заедно, можно е ли да се спукаат понатаму? :!: :?: :?:

И со Миа прееска - он и’ кажа дека повеќе ја сакал нејзината сестра, Бог да ја прости.. И во најавата за утре, Миа вика - Како он смее да ја спомнува починатата сестра??? :?:

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    што е финтата со жаре, јас очигледно сум го испуштила тој дел, ај некој нека пише на кратко

10. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Наместо да ги избркаат идиотине Невен, Мартина и Ава, Борука се исчистија од најјаките играчи и затоа сега губат на борбите.
    А со кој памет па Ава за поглавар ја ставија? Типкава е доказ дека и Господ има смисла за црн хумор.

11. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Па ништо посебно, се “здружија’’ он и Јелена во оговарање на Миа и нејзиниот тежок карактер.
    А конкретно за муабетот меѓу Миа и Жаре, беше нешто во врска со театарот, па она го праша кога последен пат бил Жаре во театар, он и одговори кога бил бебе, и незнам точно како падна во муабет, дали Миа го праша Жаре дали гледал некои нејзини претстави и он и рече “Да, али више ми се свиџала твоја покојна сестра, Бог да ја прости’’. Сосема во ред изјава..
    И затоа искоментирав дека во најавата за утре, Миа се жалеше, како он смеел да ја спомне Ена...
    Тоа би било тоа од прилика, и тоа што Миа во комплет со Станија се смееја на Жаре и Јелена затоа што пробуваа да направат сплав, за да можат да отидат подалеку, да фатат поголеми риби :)

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^Благодарам :) А помеѓу Жаре и Станија? ја тука фатив кога Станија почна да збори како он може татко да и биде

13. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Тука мислам дека беше муабетот за тоа дека Жаре и Станија немаа супер односи додека беа во племето, како и муабетот дека таму ги малтретирал жените (за да работат) и дека не му личи на годините, затоа што е постар и може татко да и биде.
    А Јелена не знам како од тој муабет на Станија извади верзија дека Жаре се палел на 20-годишни девојки. Тоа одма го протолкува демек тоа што зборат не било во ред, он имал дете дома.

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Па Станија како и по обичај пак нешо против Жаре,неможела да го трпи,ако му била керка ке била прав дебил од дете он така ке ја направел незнам ти шо.. и почнаја да лупетаат глупости,како Жаре и се пуштал неа.. ама демек ја навредувал,пошо знаел дека нема шанси кај неа,па така и се приближувал бла бла незнам шо,а човекот жена и дете има бе алоооо.. секако ова е све масло од миа,нејзини зборови. Немам коментар за жената.

15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    ја има ли емисијата враќање во цивилизација на интернет? линкче? :angel:

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Од оваа последнава игра со месото и свињата, погадна во живот немам видено.
    Ми се згрози додека гледав :puke:.

Инаку мислам дека Јелена почнува да ме нервира. Толку самобендисана и нарцисоидна жена немам во живот видено. Порано мислев дека е само реална, ама сега сфатив дека е сасвим обратното. Пу, јзк.

17. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Мене Миа ме нервира што се закача со Жаре!

20. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Мене па ми беше многу интересна играта, се превртував од смеење, а и не беше нешто гадно, печено прасе :D

А за Јелена и јас се согласувам, на почетокот мислев дека е многу реална, се согласував со нејзините мислења, сега некако ми забегува... :P