Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сеедно ми е за нив, али аре дефинитивно не испаднал фер кон Станија што и рекол дека „ќе ја пушти“ и на крај ништо. Убаво рече она, бар ништо да не и зборел, да не го изговарал нејзиното име најдобро би било. А не така лажна надеж и дава, од една страна збори само игра било за него, а од друга страна се бори и он до крај. Слично како Невен прво збори дошол да ужива, а после во најјаките е во игрите. Станија барем си кажува што мисли.

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Леле ќе се убиеа овие меѓу себе :rofl:
    Aва т.е Клеопатра стварно е ненормална, не не, ретард ццц.

Иначе се газам од смеење кога ги слушам Жаре и Миа, ретардирани муабети, ама мило ми е што и спушта на таа коза.
    ,,4000 луѓе ќе ја чекаат сега во хрватска на аеродром" :D

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас не верувам во тоа рекла казала...но честитки за Матамбо, бидејќи ми е ќеиф што Ава како поглавица веќе изгуби 2 борби,штета што она има имунитет

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Уууф, колку ми е мило што Ава, не се докажа како добар поглавар. :devil:
    Епа и ние Македонците, имаме среќа. :D Така некако рече Жаре, мислам. :wasntme:
    Маја Лена, веќе е досадна. Она била млада, бла бла бла, големо чудо.
    Пс: Навивав за Кристина. :party: :party:

5. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Што к*р и е на Кристина?? Ја удави Ава!!!
    Зашто не ја дисквалификуваа одма?? На ништо не личеше - ја удави, ја измава!! :@ :@

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ако си слаб натпреварувач, а млад, секогаш се вадиш на ова второво. Срамота. Тони Зен стар да не беше? Ма дај. Повеќето се млади натпреварувачи, постара гарда се Миа, Јелена, Жаре и Милан од кои само Милан не е на Островот на избацените и не можам да ги поднесам изјавите на Александра и Маја Лена од типот: како што сум млада, добро и дотука што стигнав, не знам што. Па ако сметаш дека нема да си добар натпреварувач само зошто си млада што се пријавуваш? Или нема да се покажеш, па после на младоста ќе се вадиш. Глупости!
    Иначе ја па се газам од смеење на оговарањата на Миа и Станија, леле :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Такоџе и на мене драго ми е што Ава ги губи борбите додека е поглавар, каква црна Клеоптара е таа, за греота ми е. :lol:
    И Жаре им разби малце монотонија во говорите долги на Миа, ред е некој да се шали и со нејзе, ко некоја ретарда: `Рибицаааааааааааааааааааа сам ухватилааааааааааааааааа` . |(
    Значи пред камери тетралност шири преголема. Каков театар си прави.

Ја приметивте мишката на Станија на рекламите? Или ци*ондрата на Ава, ма да тоа не е прв пат, нели. :D

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    леле се испотепа...ава и кристина за малце мислев дека ава се удави а кристина без гачици ке останесе...влада..себастијан,...милан...заслузуват победа....

а ава знчи која предавничка испадна за заре..она гласа за него и он падна...не требасе така..племето требасе со него да остане..и плус тоа кога себастијан каза да ава мозе му пресудила на заре она направи една фаца :o како да не била таа...цццц

9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Јас се чудам како Кристина дотурка до тука? Изгледа и она игра како Ава, им ги перат гаќите и чорапите па затоа им одговараат на другиве. Како ме изнервираа со Огњен ќе ја утепаа Ава ејј.
    Ава е прича за себе. Легенда бе... :D

На FortuneTeller.xD и sanjalica им се допаѓа ова.
  10. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Жарко со Јелена се супер пар! :inlove:

11. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    3.629
    Има линк некој од епизодава? Не ја глеав, а интересна ми се гледа по коментарите

12. LeonaS

LeonaS Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    јелена си најде дриштво, Конечно :D :D

13. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    http://www.youtube.com/watch?v=ohNbvh7U ... ure=relmfu
    http://www.youtube.com/watch?v=XWVFGMnk ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=iHQ4f51K ... ure=relmfu

Тепачка беше денес...
    Никола ќе заплачеше за кокошката, среќа не ја изгубија, инаку он ќе се жртвуваше жими се..

14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Огњен порано ми беше еден од фаворитите,ама сега одвратен ми стана.
    Ми остави впечаток дека е многу расипан човек,и дека е спремен и по лешеви да иде за да стигне до победа. :puke:

Значи сакам натпреварувачки дух,итрина,амбициозност,тактики,борбеност и воља да се победи...ама се во границите да се остане човек.
    Пример Кристина,Себастијан,Станија(мада и она малце наивна испадна на крајот)...Луѓето не се наивни,имаат тактики и калкулирања,но сепак немаат расипаност и не се нечовечни.
    Радован е чист пример дека без тактики и лукавост,е џабе силата и способноста.

Од друга страна па и ме нериваат оние скорз наивните,као Маја Лена.Ја сам најмлаџа добро је што сам стигла и до овде...Мислам девојко свести се дека те изиграваат како сакаат.Самодоверба-ич.
    Кога веќе сум дошла,има да се борам да победам со сите сили,и нема да се предавам до крај,а не да идам и да се лигавам ко идиот...т.е. ко онаа нашана Александра. |(

На sanjalica и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  15. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ееее бре ја испуштив епизодата.После Лига на Шампиони некако заборавам да гледам, ама ај утре реприза ќе гледам.Викате Борука загубиле? Па со таква поглаварка т.е. Клеопатра ништо друго и не очекувам.

Нема врска, според мене нијанси се разлика Радован и Огњен во игрите.Така да Себастијан можеби си одлучил така, тактичка игра во секој случај.Не гледам ништо подмолно тука.Се согласувам со погоре напишаното на Мисс.Џабе што Радован е физички до некаде спремен кога е наивен и веруваше дека нема да го исфрлат.

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Јелена не ме ни изненадува веќе , истото го гледам и у реален живот

Прво на островот сама сакаше , викаше на раат , никој неќела ....дојде Миа и ете се здружија , победи против неа и рече ќе ја земе на островот итн итн...

Дојде Станија , прво изиграваше лудило и игрнорирање а поготово кога изгуби од неа, и одкако Станија кажа дека ќе ја земе ... одма Кај си ма другачке ... добра си ? , да не сакаш да ти го бацам газето од левата страна?...

Дојде и Жаре , Станија изгуби од него .... кај си бе жарко , ја знаеш сакам Македонци , никад не сум била со македонец ... треба и на тебе да ти го бацам газето да ме носиш у финале или да почекам да дојде друг некој па на него а ? а? а?

Па уште вика , луге гледаат на телевизија како може така ... леле ова она ....

И браво за Жаре , најбољи фори им прави ....се гледа има македонска крв да им тресе трици на Миа :lol: :lol:

Огњен ,,,, HULK MUST SMASH AND CRASH TO GAIN VICTORY !

КОКОШКАТА ИСПАДНА НАЈДОБАР И НАЈПОШТЕН ИГРАЧ У SURVIVOR

На ANGEL1, MandyLane и cigarce им се допаѓа ова.
  17. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Јелена се има многу заебано шо му се пика на Жаре пошто него не го бива во борби. [​IMG]

18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Како ме изнервира Огнен, кој фраер е тој за да ја мава Ава?
    Точно дека Ава не ја поднесувам, ама онака да ја мане...кутрата, ми беше жал, како се држеше и црвена беше, мислам дека не беше од глума, не е будала да глуми, ама сепак се испорвоцира, и се нервираше од ко си појдоа на островот, ептен е смешна кога ќе зборува.Незнам дали сте заприметиле, ама откако е поглавар повеќе дрдори,таа е јака, таа е Клеопатра... :D :lol: :rofl:
    Исто, се покажа како лош- неспособен поглавар, штета што има имунитет, инаку :hai:
    А, за Кристина да не зборувам, симпатична е, и ми е меѓу фаворитите, ама она во борбата не и чинеше, давење,трескање,мавање, мене смешно ми беше. :D
    Маја Лена како му се обеси на Владо, ко ме фати една смеа...таа е млада, на тоа се вади неможе да го даде максимумот во борбите, ама за тргање тука е. :$
    И мислам дека Маја нема свое ЈАС и цврст карактер.
    Сите и викаат дека е млада, дека неможе да се покаже во борбите и да биде поглавар, а таа демек се согласува со тоа.
    Па, ако сакаше таа можеше да им се спортистави и да им рече, ја, јесте дека сум млада, ама можам да се справам со улогата поглавар, паметна сум, и сите борби не се физички, и кога ќе погледнеме борбите не се толку тешки како што изгледаат.Ама изгледа она сака да се вади на тоа дека е млада, очигледно е дека нема свое Јас и свои тактики, незнам јас како догурала до овде.Аааа, знам...дека се спротистави на својата мајка, и ги бранеше сите, ете затоа.Ептен антипатична ми е. :puke:

Жаре е цар.Браво, само како ги строи сите таму. :D И, јас мислам дека не требаше да и дава лажна надеж на Станија, ама тоа е тоа, си победи чесно, а за другото, не треба да се прави напната ситуацијата поради тоа.Ама кога ќе видиш, само расправии и караници има на "Островот на Отфрлените".
    Ќе видиме Милан дали ќе го најде тајниот имунитет.
    Радован, срцка ми е, колку е добар, ама незнам она што од 1 пат му падна топчето, му беше финта(Сакаше да победи Станија) или не го бидува за онакви игри?. :!:
    Јелена од почетокот збореше се лошо за Жаре, а сеа си се здружија, си мисли Жаре има шанса да се врати, а ако сега се дружиме може да ме земе во обединувањето.Ама, ако победи, зошто не и Накова да ја земе,м? сепак Македонка е, и треба да се поддржуват, тоа ќе биде добар гест, доколку победи.

19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    А не за тебе конкретно прашање, туку и за сите што истово го рекоа, како гледате дека Ава е неспособна за поглавар?? Не дека ја бранам, апсолутно ништо не ми значи. :!:
    Дали заради тоа што изгубија на двете игри или? :?:

Зошто ако е така, на пр.вчерашната игра - си беа во тимови поделени, и дали Влада ќе погоди кош, ни малку не зависи од Ава и нејзината способност, туку од прецизноста на Влада.
    И играта со прасето, не можеше она да им каже - ти толку ќе пренесеш, ти онолку...
    :)

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    84
    ЛЕЛЕ за се се согласувам со тебе ама за ова со кокошкава НАЈМНОГУ!!!! :D :clap: