Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Ви ги читам коментарите и незнам зашто мислите дека Невен или Мартина ќе испаднат...Мартина уште откако дојдоа им се вовлекува (да не кажам каде) на сите и е успешна во тоа, а Невен е некако многу неутрален, не се експонира. А Марко е човече со свој став кој јасно и гласно кажува све и не преќутува, така да гледам дека не му е омилен на Милан а со тоа повлекува и Владо да гласа за него. Јас мислам Милан и Марко се загрозени, а пошто Милан го најде имунитетот, 90% сум убедена дека ќе лета Марко (плус он си има и еден негативен глас во старт).

2. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ама Марко си има дупли глас и ако се спогоди со некој може некој сосем трет да лета.

3. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    ^^
    Па да, а дуплиот глас ќе го даде на Милан :) Мислам, многу ми е очекувана ваквата разврска, освен ако некој не изненади.

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Грешка си, ТАЈНИОТ имунитет-ќе го нема значењето таен, и ќе го нема смисолот на пресврт на играта и ризикот доколку некој гласа проти некого, па и рескирањето на играчот да го пријави а можеби не е ни загрозен.
    Еве погледни на 45:57 http://www.youtube.com/watch?v=jLKtrWs_-GE , Андреј-водителот прашува за имунитетот откако заврши гласањето.Што значи,имаат шанса. :)

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    И Жаре беше пријателски настроен, па го избација. Мое мислење Марко или Невен. А може и да е Мартина, нема да се чудам, сите тројца се способни, а смотаната Ава и неспособнион Милан ќе се ладат на племенскиот совет. |(

6. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Абе, ја има епизодата од вчера на youtube? Барам, не можам да најдам..

7. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  8. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Јас не видов каде ја удри. Ава го влчеше за шорцевите и нормално човек ќе се ослободи. Ако Ава (Клеопатра :lol: ) мисли дека тука ако е женско треба сите да и попуштаат се лаже.

9. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Ако беше Милан неспособен тогаш немаше да го најде имунитетот. Тој е физички најспремен, и далку попаметене од сите овие фото модели, стилисти и слични на нив што немаат грам мозок. :)

На Miss-Independent, Ema.Sk, Adi888 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Се сложувам со Maxymous, се виде кој прв го најде имунитетот.
    А и незнам зошто толку негативности кон Милан, баш сметам дека е еден од оние кој треба да стигне до финале.
    Жално е кога поминуваат некои личности како Ава

На Maxymous и Adi888 им се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    Апсолутно се сложвам, Мислам дека е еден од најдобрите играчи, не знам оти толку негативности спрема него. :?:

На Maxymous му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Мое мислење, е дека ќе излезе Марко.
    - Влада, не може да искочи, затоа што Ава, е затрескана у него, и нормално нема да ги наговори овие од Матамбо, да гласаат за него.
    - Мартина, се двоумев за нејзе, затоа што минатиот пат, имаше еден глас. Ама сега не верувам, затоа што им се пика у таквото.. И се зближи со Влада. Единствено! Доколку Ава не стане ептен љубоморна, па да направи некои мучки.
    - Невен не верувам искрено.
    - Милан има имунитет.
    - Ава исто.
    А многу повеќе сакам Мартина да излезе, Марко заслужува да влезе во тоа обиденувањето, како и да се вика.
    Така да... тоа се мои претпоставки.

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Браво за Милан, ми беше многу антипатичен кога самиот се бранеше, ова-она, ама сега се покажа колку е паметен, и најспремен од машките, со неговото "Бејби". :rock: :lol:

Мхм...моја претпоставка, мислам дека ќе лета Марко.Искрено, не сакам тој да лета, ама кога ќе видиш Владо е фаворит,Мартина се омилкува,Невен е неутрален, Милан е малку загрозен, е сега зависи кога ќе праша за имунитетот, дали на крај или пред гласње, Ава има имунитет.............А, Марко си има цврсто мислење и како да нема со сите некоја добра меѓусебна комуникација, плус има и еден негативен глас.

За предходната борба, Ава тие прашањата со "Вистина" или "Лага" ги погаѓаше на среќа, не дека има некое познание за островот.

14. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    јас пак мислам дека може да го избркаат владо ако марко се договори со мартина и невен. ава и милан имаат имунитети, па ако се здружат овие тројца можно е тој да излезе.

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Што би се рекло Vishe srece no pameti :fubar:

16. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    Мое мислење е дека вечерва ќе излезе Невен. Воопшто не е способен човеков за ова шоу се нема покажано во игрите, а и сам си кажа дека е дојден за релаксација. Па тоа не личи на Survivor :)

17. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Премногу добро за да биде вистина ;(

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.229
    Мене Ава ме буни, стварно не можам да ја дефинирам. Мислев дека е глупа, но иако кажува доста бисери, ако ја заслушаш не зборува безврска и брзо возвраќа - и работи мозокот 300 на саат. А и гледав едно видео за неа, кажуваа дека на факултетот каде што студира зема стипендија поради висок просек.

:?:

19. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    Мислам дека Мартина не би гласала за Влада,вереници се сега, ептен се зближија. :lol:

Според мене ке лета Марко, или :!: евентуално Невен ...

20. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Епа изгледа глупавоста и е тактика :D Можеби намерно тресе зелени за да ги смее да им биде забавно, и на хахаха-хихихи гледаш до кај стигна? Опасен тактичар, исто и Станија поради неа испадна да потсетам, беа договорени нели и она се согласила да гласа за Милан, и ооп ги зафркна. Некако успева да се убута на оние помногубројни кланови. Воопшто не заслужува да оди понатаму, ама ако вака продолжи и до финале ќе стигне мајке ми.