А што ќе се случи ако сите гласаат за Милан, а он го има имунитетот? Не се важи советот, или го исфрлаат оној вториот по ред со најмногу гласови? Само да не е Марко,бидејќи он веќе има клетва од Жаре т.е. еден глас.
Вечер од племето ќе лета или Невен или Марко. Не знам дали глупавоста на Ава е чиста тактика или стварно е нуб, ама едно е сигурно.. Таа сеуште е у племето за разлика од некои "паметни" ко Јелена, Станија и etc. Единствено ми е криво шо Жаре го исфрлија, пошо мислам дека внесуваше позитивна енергија у племето али се е игра. Ако му е судено да победи, ќе си го пронајде патот назад.
Што и е бе на оваа Јелена, што?! Значи, МРАЗАМ вакви луѓе како неа, што знаат СЕ за секого и сешто. Божеее! Ја на нејзино место би се срамела кога би се гледала на шоуво и јавно би се извинила на сите. За секого кажа нешто, уау, да не е по професија психијатар? А Алекс кажува дека женските многу трачареле. Се насмеала кука на криво дрво, мислам. Страшно.
леле они саката за милан да гласат..а он има такни имунитете но треба пред гласајне да го даде ако не мозе да испадне
Ава му попуштила на Марко, за да нема дупли глас. Леле, што ќе биде да ме стават со нејзе во иста соба. Ау. Пердуви ќе летаат. Aва, избачена си, напушти кучу Великог Брата.
Jа баш сакав Марко да излезе, некако многу се прави паметен Баш ми е мило што Милан го најде имунитетот А Ава ава толку ме нервира, али лагавешка е, премногу се претерува
Леле идиотов ама ги заеба, 5 глава против него, и он ќе испаднеше да не го најдее тајниот имунитет. Убаво, барем има клетва. А баш сакав да испадне Милан. Освен него, само 1 (Владо) од цело племе гласал за Марко, сите други за Милан. Е за ова, на следниот племенски нема да се спаси, ептен ги изигра.
Сакав Милан да излезе, многу ме нервира со тој негов став. Ок, дошол таму да си игра, нема емоции бла бла, ама цело време нагласува дека тој е борец, тој сака да оди напред, па фала Богу дека сите го сакаат тоа. Ама не го потенцираат. За Марко, немам некој коментар, ќе видиме сега кој ќе победи на островот на Отфрлените, дали тој или Жарко.
Марко бе. E, го сакам затоа што е принципиелен. Знаеше дека Милан го има најдено имунитетот,но сепак гласаше за него,затоа што тоа е неговото мислење од претходно, и тоа што овој го нашол имунитетот не му беше причина да го погази тоа што мислел да го направи. Малку наивно, јас не би играла така , но ете.. Браво за него. Се надевам ќе се избори за обединувањето.