Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Дали постои поодвратно створење во Срвајвер од Жаре Берберот? Ма не во Срвајвер, во светот нема поодвратен човек од него. Ако и уопште може да се нарече човек овој.

А Милан наместо да се нараснува ко крофна, треба да си ја наведне главата и да се запраша зошто на секој племенски совет има најмногу гласови и е на праг на испаѓање. Еј знае дека никој не го сака, а се прави некој батка, ма иди бегај бре!

Во овогодинешниот Срвајвер дефинитивно ќе си останам без фаворит. Сите се :puke:
    Секоја чест на Марко, не верував дека баш политичарот ќе излезе со најчист образ.

На manja666, MandyLane, tanja6 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. moni4ka

moni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Мене па баш ми е мило што излезе Марко, не знам зашто ама воопшто не го сакав. Само дали приметивте или јас сум нешто грешка, Милан мисли дека Владо гласал за него?

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Миа и Станија да знаат каков сељак е Жаре, нема да се замараат со него.
    Битно мажето го има оној вид на нарцисоидност кој им припаѓа само на будалите, а на таквите никогаш нема да и докажеш колку се тешки глупаци.

На BoaVista, tanja6 и verica81 им се допаѓа ова.
  4. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    65
    Не е точно дека Владо гласал за Марко,баш на крајот Владо искоментира дека гласал за Милан затоа што иако три пати му повторил дека гласал "еци пеци пец'' овој не му поверувал а несакал недоверба во племето :!: .Милан беше тој што гласаше за Марко.
    Каква тактика од страна на Милан ццц ама ќе видиме после ова уште колку ќе му потрае и каков ќе му биде престојот во Борука

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Добро ја го видов Владо со листот кога коментираше како што коментираат сите кој за кого зашто гласал и пишуваше Марко, или грешка сум? Убаво кажа Владо, нијанси се во прашање и го изгласа Марко.

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Мене пак Милан не ми е воопшто одвратен. Во почетокот ми беше антипатик и премногу шовинист ама сега ми е супер. Борбен е, добар играч. Туку препоставувам дека и сега немало договор, дека случајно сите освен Владо гласовите ги дале за Милан. Је рајт |( . Се гледа од авион дека Мартина, Ава, Невен и Марко си имаа некој договор. И според мене лигавешката Мартина што само се смешка и се прави фина а уствари е тежок тактичар и козата Ава не заслужуваат да стигнат до обединување оти реално се слаби натпреварувачки и досега само се провлекуваа.
    Од Борука нека останат само Владо и Милан. Овие сите други, аут.

На Kitten, Ema.Sk, Wild-GirL и 2 други им се допаѓа ова.
  7. moni4ka

moni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    И јас видов дека на листот пишуваше Марко, ама не знам мене некако ми изгледаше како Милан да мисли дека Владо глаал за него, ама може сум грешка, ќе видиме утре.

8. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    65
    Да да,извинете моја грешка,баш сега видов на youtube и за Марко гласал...па зошто тогаш Марко имаше два гласа? едниот од клетвата,другиот од Милан а од Владо? три беа? зарем до толку не сум приметила :D

9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.416
    Допаѓања:
    22.767
    А што ќе се случи со Мартина во следната епизода? Како избувна, мислам дека и плачеше во еден момент.
    Инаку, утре вечер ќе има или во понеделник дури?

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    Мене баш ми е кеф шо не испадна Милан, срцка ми е и заслужва да оди понатаму, не знам оти толку негативности спрема него, :?:
    Влада не гласа сигурно за Милан, покажаја дека гласа за Марко, не вервам дека то би му го напрајл. :)
    Ава не можам да ја гледам поќе и да ја смислам, преглупа е, Оскар треба да му дат, ќе испукаше од љубомора ко заминаја в шума Мартина и Влада :lol: сега на советот НВМ, НМВ е глупачо |(
    Мислам дека следна треба да ја манат, али за жал нема да помини некој друг, таја ќе оди понатаму сигурно е то, таквите секогаш поќе успеват.
    Со Жаре значи се пресмеав, како му го тупна она на Станија , леле 100 пати ќе го гледам сеа, пресмешно ми е :lol: :rofl:
    А шо му рече водителката на Ава за Нвм, нешто со Влада беше поврзано?? :D

Дури во Понеделник :)

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Не ми е јасно едно Милан имаше 5 гласа за него, а Марко имаше 2 односно 1 од клетвата и 1 од Милан... е сеа Мартина и Ава гласаа за Милан, Марко со 2 гласа гласаше за Милан вкупно 4, а Влада за кого гласаше? Какви збрки настанаа? На Влада на листот пишуваше Марко.. Ништо не сфатив

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Мило ми е што не испадна Милан, е сега веќе ќе е интересно, редно е сега Матамбо да оди на совет

13. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Точно кажа Ава.

14. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Мене Марко ми беше супер греота што излезе можеше да гласа за некој друг и да биде нерешено ама фер беше а и паметен е и не лукав.

15. Klapushka

Klapushka Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Многу ми е ќејфф што испадна Марко,не дека човекот не е океј и дека не е борец.. неможам тоа да го речам за него... но,некако сите ми станаја одбивни од тоа племе,особено Мартина,со изјавите на ред е овој на ред е оној.. а Марко беше убеден дека Милан ке излезе... на крај краева нема што да сум за нив,патриот сум си за Жаре наш си навивам!! хиихи,најјак ми е човече на сите им го плеска во лице,особено сеа што ке биде тоа со станија си спиела со Огњен со овој со оној,хахаха...смешки живи

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    Јас обратно ја слушнав дека рече :?: |(

17. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    :D Е да сосема си во право следниот пат кога ке го видам Жаре на ТВ ке се сетам на ова за да не се нервирам. Мене лично ми :puke: од Жаре. Нетреба да се замарам ама што :tmi: да правам. :D

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Не дека Жаре не се однесува дебилно спрема нејзе. Ама Станија ако ги слуша советите на Миа, далеку ќе дотурка.
    Од предходната епизода.. Огњен уште пред тоа, реков дека не можам да го поднесам, ама и мене некој да ме фати за гаќи, и јас така би изреагирала. :wasntme:

19. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    128
    Мене многу ми е мило што не испадна Мила. Додуша несакав да испадне ни Марко ама повеќе бев да остане Милан. Јас мислам дека би требале да излезат Невен или Мартина, пошто и двајцата ми се некако подмукли.

20. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    Они беа 6, ама вкупно 7 гласа, ама не ги дочитаа.
    Значи 5 за Милан, 2 за Марко.