Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Абе луѓе кој испадна вчера ја не успеав да глеам ми се спиешее. :)

2. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    ^ чера испадна Марко а требаше да испадне Милан но тој го извади тајниот имунитет и сите гласови беа поништени. Сите гласаа за Милан освен Владо и Милан(нели неможе за себе да гласа). Марко фрли клетва на Милан.

3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Не се согласувам со Блек Свон,мислам дека сепак доминацијата во Борука ја имаат старите членови, некои од нив иако се во друго племе,ги држат конците.Мислам на Себастијан,човекот е цар,интелигентен,паметен,спремен,прав Срвајврец и искрено се надевам дека ќе победи :)
    Со тоа што го прати Милан да го бара имунитетот,на некој начин си помогна и себе.Знаеше дека му го имаат фрлено окото на Милан за да го исфрлат а,ако Милан беше исфрлен тогаш машкиот клан ќе броеше 3 члена и ќе беа малцинство.Со ова до некаде си го продолжи својот опстанок таму :)
    Себ ги држи конците и во Матамбо,играат како што тој свири :)
    Е,тука е и лигавата Кристина,што мислам дека ако може и буквално ќе им го излиже газето на сите машки од шоуво,колку само мразам такви женски,ги има и околу мене,многу :puke:

Ава.....не би ја коментирала .... :x

На analia13 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не, не. Јас мислев за само во племето Борука, пошто Ава и членовите на Матамбо одлучуваат кој ќе излезе. Милан да го немаше тајниот имунитет, ќе излезеше. Само Владо и Милан се останати од онаа првата стандардна постава.
    Инаку да, Себастијан и Огнен се главни во Матамбо. Ама и поарно така. Освен Никола овие што се од првата постава на Матамбо ми се ужасно одвратни. Така да сакам во обединувањето да има повеќе членови од Борука, секако освен Ава.

На Rozich и analia13 им се допаѓа ова.
  5. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Како ги зезна Миланче, ауууф.. :lol:
    Иначе мене сега фворити од тие што останаа ми се Милан и Влада. :inlove:

На FortuneTeller.xD и analia13 им се допаѓа ова.
  6. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    Јас искрено се надевам што побрзо да ја исфрлат Ава. Што се однесува до Мтамбо Конците ги држата Огњен и Себастијан, а во Борука сега за сега ги спаси тајниот имунитет на Милан бидејќи ако него го исфрлеа дефинитивно ќе ослабнеа уште толку и ќе ги губеа борбите за имунитет.
    Вечер ќе биде јако бидејќи ќе се случуваат многу кавги.

7. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Значи крајно сум изреволтирана од последнава епизода и стварно не знам од каде да почнам и кого прв да коментирам.

Невен: Типов колку и да ми беше антипатичен на почетокот мислам дека докажа дека секогаш ќе стои зад своето племе и изнесе многу реално(и точно) мислење за тоа кој го води редот во неговото бившо племе Матамбо.Плус, на сите 3 члена од Матамбо кои беа таму(а сега се 2) им одеше многу во прилог да испадне некој од Борука затоа што знаат дека се посигурни така.А и како кец на десетка им дојде оваа безмозочнава Ава што ја придобија.Мислам дека има некоја опасна тактика и ќе се довлечка до соединување, а ништо чудно и до крај.
    Мартина: Марти ми е многу добра и мила, а тоа ми е уште еден доказ дека сака да се провлече до крајот со тоа што ќе биде добра со сите па ајде као во океј односи сум мене не ме сметаат за опасност а им “требам“.
    Милан: Миланче, Миланче... многу се зафркна што отвори уста.Па добро бе, учи се од Станија, виде што и се случи на првиот племенски совет кога и си замина затоа што се испокара со сите.И колку и да збори дека веќе нема емоции се гледа од авион значи дека го болеше што гласаа за него, ама и самиот си кажа се е тоа тактика.Јас пак ич не го сфатив тоа како негативно што му се сврти на Владо како тој да мисли дека Владо гласал за него.Владо, Милан, Себастија и Огњен одма се споија уште од прва и Милан знаеше дека Владо не гласа за него(не е он Ава).Требаше да знае дека Ава ќе гласа за него, штом гласаше за свој член минатиот племенски совет ништо не би ја спречило да гласа и за него сега.
    Владо: Најкоректен од сите.Си кажа тоа што имаше, си гласаше за Марко и чао пријатно!
    Марко: Жал ми беше што испадна, повеќе сакав Марти или Невен да си отидат.Единствен кој си кажа што си мисли и без влакна на јазикот, но и самиот чинам знаеше дека ќе испадне.Тоа е тоа, живот иде даље.
    Ава: Оваа козава морав за на крај да ја оставам.Леле како ми идеше преку ТВ да пуштам раце и да ја задавам еј ! Па уште кога рече на крајот дека и е многу тешко да гласа за Милан ама мора затоа што подобро стоела со другите, крај, патетика невидена.Значи мислам дека си се пронајде во разговорот на Милан и Марко за честа и малце и се усрами.Ама кога ќе размислам подобро, Ава и нема мозок па не може да разликува што е добро а што не.Како и да е, браво ако ја има таа тактика да се понаша како последна глупача и да си се здружи со Невен и Мартина само за да не ја гласаат неа.А тек сега не знам што ќе прави, затоа што 100 посто сум сигурна дека Владо и Марко ќе се здружат да ја исфрлат, а ништо чудно и Невен и Марти да се свртат против неа.Е тоа баш би го сакала, па нека иде и нека се дружи со Жаре-Сељберот и остатокот од нејзиното племе.Едно е сигурно, Ава за НајдражиВладоМој нема да гласа ама баш никогаш, преголема е нејзината љубов кон него.Глупача светска |(

8. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Оваа Ава, мутава, ваква, онаква, ама изгледа ќе си стигне до обединување.

9. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    да изгледами ќе стигне ама само затоа што се здружи со Невен Марти и Марко иначе она воопшто нема мозок некако и глупаво зборува или така ми се чини

10. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    значи ава е најпредавник грдотија една пак уште на влдо ќе го сака мршшшш

На lusi17 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Реакциите кога ќе ја гледаш Ава на Survivor

На FortuneTeller.xD, Ema.Sk, Rozich и 8 други им се допаѓа ова.
  12. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Да. И еве сега успеа да стане поглавица и со тоа се спаси од еден од најкритичните совети. Можеше да излета на овој совет.

13. GoldenValery

GoldenValery Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Ава има добра тактика ..си се филма ..се прави проста ..а во себе си мислии со кој да се здружии ..за само да стигне до обединувањето ..
    Инакуу баш ми беше мило кога МИЛАН го извади имунитетот ..јаоо кој цар. 8)

Мислам дека Марко ќе го победи Жаре :?: или пак не хД

14. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
  15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ава глупава? Па глупав човек стигнува скоро до обединување?
    Глупа, глупа ама испадна паметна, фактот што е поглавар го докажува тоа.

16. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Miss-Independent, баш ме насмеа со " кафанска певачица" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

17. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Кристина како црнка И портокалевка.
    Кристина како плавуша
    Како ви е поубава?

Чика Жаре мене воопшто не ме нервира, си може човекот, што му можат?
    Добро, неферски од него што ја спомна починатата сестра на Миа, тоа што стално им префрла, ама не ми смета, човекот мора некако да се исфрли, неможе се да збира, и после да пукне, можеби ја прави атмосферата напната и има расправии, ама не ќе им ќути.
    Си прави како што си сака, му се може, и тоа е тоа.
    А, дека Јелена е омилкувач, јесте дека е.Чекајте да видиме дали Жаре ќе изгуби од Марко, па да се здружи со него.Се се очекува, ништо не ме чуди, не само од неа, туку и од сите натпреварувачи. :D

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Кој беше спомнал погоре за испадот на деда Жаре во емисијата Повратак во цивилизација :D Сакаше интересен да се направи моронот и кога водителкава спомна тестостерон, он и вика преведи ми на македонски. |(
    Ама како го заеба оваа му вика тоа е универзално прифатен термин, ако не го разбираш не е проблемот јазикот туку општа култура и познавање :clap:
    Ах Жаре пропаст си жива, мислиш интересен си. Не се ова пластични певаљки со двоцифрена интелигенција па мајтап да си играш со нив и да им задаваш ниски удари. Со малку попаменти луѓе се губиш, срам те било.

На MandyLane, tanja6 и Srekicka им се допаѓа ова.
  19. majaaaaaaa88

majaaaaaaa88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    27
    лелее лелее,значи на два дена ми се менува фавoритoт,таман ќе ме бендиса некoј,ќе ја oплеска уште вечерта,единo штo никoла ми се врти на некoлку пати.

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле зашто „Све за љубав“ денес |( ќе има без цензура по дневникот?